شنبه 12 اردیبهشت 1405

تلگراف: ترامپ در دام ایران افتاده است

به گزارش روز شنبه خبرآنلاین، این روزنامه محافظه‌کار انگلیسی در مطلبی تحلیلی با عنوان «ایران، دونالد ترامپ را به دام انداخته است» نوشت: رئیس‌جمهوری آمریکا باید بین از سرگیری حملات هوایی یا پذیرش شرایط صلح که مسئله هسته‌ای ایران را به طور نامحدود به تعویق می‌اندازد، یکی را انتخاب کند.

این روزنامه با اشاره به جدیدترین گزینه هایی که گفته می‌شود دریاسالار بردلی کوپر فرمانده سنتکام در خصوص ایران روز میز ترامپ گذاشته و مهلت آتش‌بسی که به صورت نامحدود تمدید شده، آورده است: واشنگتن و تهران اکنون در مرحله جدیدی از درگیری قرار دارند و هر دو طرف بر سر تنگه هرمز مقابل یکدیگر ایستاده اند و منتظر آن یکی عقب نشینی هستند.

تحلیلگر تلگراف، با اشاره به محاصره بنادر ایران به دستور ترامپ و موفقیت آمیز خواندن آن از سوی رئیس‌جمهوری آمریکا، تصریح می کند: اگرچه ایرانی‌ها از نظر ظرفیت نظامی از آمریکا ضعیف‌تر هستند، اما تهران نشان داده است که برای تاثیرگذاری بر دشمن نیازی به برابری با ایالات متحده در برابر توپ یا کشتی آن ندارد.

این روزنامه با استناد به گزارش تارنمای ردیاب کشتی «کپلر» اذعان می‌کند که توانایی ایران در مهار کشتیرانی در تنگه هرمز کاملا بارز است و جریان نفت از این گلوگاه در ماه آوریل (فروردین و اردیبهشت) ۹۵ درصد کاهش یافته است و تزریق درد اقتصادی به سراسر جهان، برگ برنده‌ای است که ایران تا حد امکان از آن استفاده کرده است.

به باور تحلیلگر تلگراف، درواقع همانقدر که ترامپ فروپاشی اقتصادی ایران را هدف قرار داده است، تهران نیز در تلاش است تا فشار مالی را در واشنگتن به حدی برساند که رئیس‌جمهوری آمریکا مجبور شود موضع خود را مورد ارزیابی دوباره قرار دهد و توافقی مطابق میل تهران امضا کند.

در ادامه این گزارش با اشاره به «فخر فروختن‌های» ترامپ در مورد حملات نظامی علیه ایران، آمده است: باوجود تمامی حملاتی که ایالات متحده علیه ایران انجام داده است، اگر فشار واشنگتن بر ایران منجر به تغییر مثبتی در موضع مذاکره‌ای تهران نشود، نمی توان آنها را موفقیت دانست و درواقع ترامپ به جای ایرانِ وحشت‌زده و همکاری‌ کننده، با کشوری روبرو است که به اندازه قبل خونسرد و استوار است.

تحلیلگر تلگراف معتقد است: ترامپ اگرچه اعتراف نمی‌کند، اما گیر افتاده است. هیچ یک از گزینه‌های پیش روی او ایده‌آل نیستند و همه آنها خطراتی را به همراه دارند. درواقع رئیس جمهوری آمریکا بین از سرگیری یک کارزار نظامی که ترجیح می‌دهد از آن دوری کند و پذیرش شرایط صلح با ایران، گیر افتاده است؛ پیشنهاداتی که شامل به تعویق انداختن مسئله‌ی هسته‌ای ایران به تاریخی نامشخص در آینده و تحمل وضع موجود جدید در تنگه‌ی هرمز می‌شود.

ستون نویس این روزنامه انگلیسی می‌افزاید: با توجه به سوابق عملکردی ایران، احتمال اینکه تداوم محاصره دریایی، تهران را مجبور به تسلیم در برابر خواسته‌های واشنگتن کند، بی تردید کم است. درواقع هر چه محاصره آمریکا طولانی‌تر شود، ایران مدت بیشتری به محاصره خود پایبند خواهد ماند و احتمال بازگشت آن به پای میز مذاکره کمتر می‌شود.

در پایان این مطلب با تاکید بر این نکته که پایان جنگ آمریکا علیه ایران به هیچ وجه مشابه آنچه در ۲ سپتامبر ۱۹۴۵ یعنی زمانی که امپراطوری ژاپن پرچم سفید را برافراشت نخواهد بود، آمده است: تنها راه پایان وضعیت کنونی دستیابی به یک توافق قابل قبول با تهران است که درک این واقعیت اگر نگوییم، چند ماه، ممکن است چند هفته به طول انجامد.

۳۱۰۳۱۰

آخرین اخبار

حقوق ۱۴۰۵ کارگران چگونه محاسبه می‌شود؟/ جزییات تغییر دستمزد اعلام شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، با ابلاغ بخشنامه...

ایلهان عمر: ترامپ فردی است که با ۳۴ مورد محکومیت و اتهام آزار کودکان مواجه است

به نقل از خبرآنلاین، «ایلهان عمر»، نماینده دموکرات مجلس...

مصدومیت ۱۴ نفر در فارس طی ۲ حادثه رانندگی

آفتاب‌‌نیوز : اورژانس فارس اعلام کرد:دو فقره...

هواشناسی: رگبار و رعد و برق در تهران از بعد از ظهر دوشنبه

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

فردا یکشنبه؛ آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی

آفتاب‌‌نیوز : ثبت‌نام برای شرکت در آزمون...

هواشناسی ۱۴۰۵/۲/۱۲؛ بارندگی و صاعقه در ۱۱ استان

آفتاب‌‌نیوز : بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی...

آمریکا ۵ هزار نیرو را از خاک آلمان فراخوانی می کند

به گزارش خبرآنلاین به نقل از رویترز، دونالد ترامپ،...

وزیر امور خارجه آلمان: نیروهای آمریکایی در آلمان باقی خواهند ماند

به نقل از خبرآنلاین، این اظهارات در پی بیانات...

قیمت پراید کارکرده در بازار / پراید ۸۵۰ میلیونی شد! + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس آگهی‌های...

سناتور دموکرات: شهروندان آمریکا بهای جنگ ترامپ را می‌پردازند

به گزارش خبرآنلاین، این سناتور ایالت نیوهمپشایر جمعه در...

استقلال موفق به ورود به لیگ برتر فوتسال نشد

براساس گزارش تابناک و به نقل از مهر، تیم...

وعده کاهش قیمت در بازار خودرو

به گزارش خبرآنلاین،رئیس انجمن قطعه‌سازان کشور، اعلام کرد که...

قیمت نهایی گندم اعلام شد/ خبر جدید درباره تولید و پرداخت مطالبات گندمکاران

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عطاالله هاشمی با اشاره به...

تعرص مسلحانه بر یک کشتی تجاری در سواحل یمن

به نقل از خبرآنلاین؛ اداره فعالیت‌های دریایی...

پلیس راه: ترافیک سنگین خودرویی در جاده‌ چالوس و هراز

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایرنا:...

نقش استرس در تغییرات مغز و اختلالات شناختی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی،...

یاسر آسانی در حال حاضر به دنبال مالیات استقلال نیست

یاسر آسانی، وینگر آلبانیایی تیم فوتبال استقلال، در نخستین...

قیمت بنزین در کالیفرنیا به ۶ دلار رسید/ سوخت به موضوع داغ انتخابات تبدیل شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تجاوز آمریکایی صهیونی...

بیانیه سنتکام درباره پرواز جنگنده‌ها بر فراز منطقه

به گزارش خبرآنلاین، سنتکام در ایکس درباره این پرسه...

اسپانیا دیپلمات سفارت اسرائیل را به وزارت امور خارجه فراخواند

بر اساس گزارش خبرآنلاین که به نقل از وب‌سایت...

هواشناسی ۱۴۰۵/۰۲/۱۱/ پیش بینی بارش‌های رگباری در مناطقی از کشور

آفتاب‌‌نیوز : ازمان هواشناسی پیش بینی کرد...

تبلیغات متنی