یکشنبه 1 شهریور 1405

تمدید زمان رفع تعهد ارزی صادرات ۱۴۰۳ تا پایان مهر/ مهلت جدید قابلیت تمدید ندارد

کمیته ارزی اتاق بازرگانی ایران با اعلام تمدید مهلت برای رعایت تعهدات ارزی مرتبط با صادرات سال ۱۴۰۳ تا تاریخ ۳۰ مهرماه، بیان کرده است که این مهلت به مدت ۱۵ ماه معتبر خواهد بود و شایان ذکر است که این زمان‌بندی شامل معافیت مالیاتی می‌باشد و امکان تمدید آن وجود ندارد.

در جلسۀ اخیر این کمیته، تصمیم بر این قرار گرفت که بر اساس اختیارات کارگروه مربوط به بازگشت ارز حاصل از صادرات، مهلت ایفای تعهدات ارزی صادرکنندگان برای سال ۱۴۰۳ تا پایان مهرماه تمدید گردد.

با این وجود، این مهلت صرفاً به مدت ۱۵ ماه از تاریخ صادرات اعتبار دارد و مشمول معافیت مالیاتی می‌شود؛ اما تمدید آن در آینده به هیچ عنوان قابل تصور نیست.

در بخشی دیگر از این جلسه، گزارشی در مورد وضعیت ورود کالا به مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ارائه شد و پس از انجام بررسی‌های میدانی، توافقی میان نهادهای مرتبط به منظور سیستماتیک کردن فرآیندها انجام شد که به موجب آن محدودیت‌های تجاری برای شرکت‌هایی که با تأیید دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد به سازمان توسعه تجارت معرفی می‌شوند، به‌طور موقت لغو گردید. به این ترتیب، به مدت ۶۰ روز موافقت‌نامه لازم برای دریافت پاسخ استفساریه حقوقی صادر شده است.

علاوه بر این، طبق اعلام کنفدراسیون صادرات ایران، اضافه شدن کالای صادراتی «تینر» با کد تعرفه ۳۸۱۴۰۰۰۰ به فهرست کالاهایی که تحت بند یک ماده ۸ آیین‌نامه اجرایی قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز قرار می‌گیرند، بدون اطلاع‌رسانی قبلی نسبت به فعالان این حوزه انجام شده است. در پی این موضوع، تصمیم گرفته شد که مفاد بند ۴ از بیست‌وهفتمین جلسه کارگروه بازگشت ارز حاصل از صادرات، از تاریخ ۲۷ تیرماه تا ۱۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ (یک ماه بعد از ابلاغ مصوبه) برای این دسته از صادرکنندگان مورد اعمال قرار گیرد.

در ادامه این نشست، موضوع مربوط به کوتاژهای صادراتی در سال‌های ۱۳۹۷ تا ۱۳۹۹ نیز به بحث گذاشته شد. برخی از صادرکنندگان درخواست کردند که بتوانند به کوتاژهایی که از محل ارز آن‌ها واردات انجام شده، اما اطلاعات مربوط به تأمین ارز در سامانه‌های بانک مرکزی ثبت نشده، دسترسی پیدا کنند. بر اساس نامه‌های پیشین بانک مرکزی و با استناد به دستورالعمل‌های مربوط، تصمیم بر این شد که در چارچوب امکانات موجود، امکان مصالحه ریالی برای این موارد فراهم گردد.

آخرین اخبار

دلایل تقطیع و تحریف سخنان قالیباف چه می‌تواند باشد؟

<p طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرشاد ابراهیم‌پور، یکی از...

رصد ۱۸۴ هزار انبار کالاهای اساسی در کشور و کشف ۵۹۶۵ تن کالای احتکاری

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از رصد و پایش...

هنوز زمان زیادی تا مقایسه این پرسپولیس با تیم دهه ۶۰ باقی مانده است

ناصر ابراهیمی، یکی از مربیان باسابقه تیم پرسپولیس که...

وعده‌های پزشکیان در میانه جنگ و تحریم چقدر محقق شد؟

رئیس‌جمهوری در انتخابات ۱۴۰۳ بیش از وعده‌های عدددار، بر...

از پزشک پولدار تا پزشک روزمزد؛ وقتی «رابطه پزشک و بیمار» زیر فشار اقتصادی می‌شکند

همزمان با روز پزشک، سخنگوی سازمان نظام پزشکی مطالبه...

مراکز داده قبل از ظهور هوش مصنوعی چه کاربردی داشتند؟

مراکز داده هوش مصنوعی به یکی از بحث‌برانگیزترین موضوعات...

دو مهارت ساده که می‌تواند جان فرد در حال خفگی را نجات دهد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : در...

واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به استناد مصوبه ستاد تنظیم...

رژیم صهیونیستی بار دیگر به هدف قرار دادن جنوب لبنان پرداخت

طبق گزارش خبرآنلاین، امروز شنبه، رژیم صهیونیستی دوباره اقدام...

پوتین: اوکراین حملات بی‌رحمانه‌ای انجام می‌دهد

به گزارش خبرآنلاین، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه عصر شنبه در...

حواشی طارمی پس از انتقال به الوصل به همراه عکس

مهدی طارمی، ستاره ملی‌پوش فوتبال ایران، از تیم المپیاکوس...

سیگنال همتی به بورس چه بود؟ / اظهاراتی که در تصمیم گیری سرمایه گذاران مهم خواهد بود

به گزارش خبرآنلاین، اظهارات اخیر رئیس‌ کل بانک مرکزی مبنی...

شواهد جدید، باورهای رایج درباره دورکاری را به چالش می‌کشد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : با...

پذیرش پژوهشگران پسادکتری تقاضامحور در ۱۲ دانشگاه و مرکز پژوهشی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی،...

وال استریت ژورنال: درگیری ایران، مشروعیت ترامپ را مورد تردید قرار داده است

به نقل از خبرآنلاین، روزنامه وال استریت ژورنال در...

آسمان تاریک؛ فرصتی برای رونق اقتصاد دانش‌بنیان گردشگری

 دبیر میز تخصصی گردشگری کویر و نجوم خراسان رضوی،...

تبلیغات متنی