دوشنبه 2 شهریور 1405

بیانیه‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت صنعت، معدن و تجارت در خصوص رخداد معدن کلات

در حدود ساعت ۱۱ صبح روز پنجشنبه ۲۴ آبان‌ماه، سه نفر از کارگران معدن کلات شرق در شهرستان آزادشهر در حال انجام عملیات تعمیر و نگهداری تونل شماره (۷a) بودند که به دلیل ریزش سنگ‌های سقف این تونل، متاسفانه یکی از کارگران به نام «محمد گنجی وطن» جان خود را از دست داد. همچنین دو کارگر دیگر به نام‌های «ابوالقاسم میردار وطن» و «حسن قزسفلی» به دلیل شدت جراحات وارده به مراکز درمانی منتقل شدند.

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بیانیه‌ای در این زمینه اعلام کرد: بر اساس گزارشی که سربازرس سازمان نظام مهندسی معدن در تاریخ ۲۴ مهرماه امسال ارائه کرده، معدن کلات شرق آزادشهر به عنوان یک محل ناایمن شناسایی شده و مواردی از قبیل نواقص در سیستم نگهداری و تهویه ثبت گردیده است. به همین خاطر، به منظور پیشگیری از بروز حوادث، طبق ماده ۱۰۵ قانون کار، درخواست تعطیلی بخش استخراج معدن به مقام قضایی تسلیم و با دستور ایشان، این بخش تعطیل گردید.

بر اساس دستور مقام قضایی، معدن فقط اجازه داشت که در راستای تعمیر، نگهداری و بهبود سیستم‌های ایمنی و برطرف کردن خطرات موجود اقدام کند و حادثه نیز در زمان انجام این عملیات تعمیر و نگهداری روی داده است. در حال حاضر، علت ریزش سقف تونل در مرحله بررسی قرار دارد.

معدن کلات یکی از یازده معدن فعال زغال‌سنگ در استان گلستان است و در کیلومتر ۲۵ جاده شاهرود، در یک منطقه کوهستانی واقع شده است. این معدن تقریباً ۳۰ نفر کارگر دارد که در چهار تونل به طول هر کدام بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ متر مشغول به کار هستند.

لازم به ذکر است که پس از حادثه تلخ معدن طبس، بازرسان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اقدام به بازرسی ویژه ۶۷ معدن زغال‌سنگ نموده و برای تعطیلی ۷ معدن ناایمن به دستگاه قضایی درخواست ارسال کرده‌اند.

وزارت صمت:‌ معدن زغال‌سنگ «شرق کلات» تعطیل بود

مدیرکل دفتر بهره‌برداری معادن وزارت صنعت، معدن و تجارت در خصوص حادثه معدن زغال‌سنگ «شرق کلات» بیان داشت: این معدن به طور کامل تعطیل بوده و هیچ گونه عملیات استخراجی در آن انجام نمی‌گرفت.

به نقل از وزارت صمت، مهدی حمیدی در بررسی حادثه در معدن زغال‌سنگ شرق کلات توضیح داد: این معدن توسط یک تیم بازرسی شامل نمایندگان وزارت صمت، وزارت کار، سازمان نظام مهندسی معدن و کارشناسان مربوطه بازدید شده و بر اساس نتایج این بازرسی، معدن به عنوان محلی ناایمن شناخته شده و فعالیت‌های استخراج نیز به حالت تعلیق درآمده بود.

وی با بیان اینکه این معدن در وضعیت تعطیل قرار داشت و هیچ گونه عملیات استخراجی انجام نمی‌گرفت، اضافه کرد: حادثه ریزش سنگ در حین انجام فعالیت‌های تعمیر و نگهداری و در راستای ایمن‌سازی به وقوع پیوسته است.

آخرین اخبار

خبر مهم وزیر نفت از کشف میدان گازی جدید در کشور/درباره قیمت بنزین تصمیم نهایی نگرفتیم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن پاک‌نژاد ، وزیر نفت...

برگزاری حراج شمش طلا ؛ فقط این افراد می توانند شرکت کنند

به گزارش خبرآنلاین، صنعتگران حوزه طلا تا ساعت ۲۴ دوشنبه...

سناتور آمریکایی: ضرورت خاتمه دادن به جنگ غیرقانونی با ایران

طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سناتور دموکرات کریس ون هولن...

دیدار ولی‌عهد بحرین و رئیس سازمان اطلاعات نظامی پاکستان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «سلمان بن حمد آل خلیفه»...

قیمت برنج ایرانی، قند و شکر اعلام شد؛ برنج قاچاق آمریکایی در تهران توزیع شده است؟

به گزارش خبرآنلاین،رضا کنگری با بیان اینکه کمبودی در...

دلایل افزایش نرخ دلار؛ راهکار چیست؟

یک کارشناس اقتصادی با تاکید بر نقش افزایش تولید...

بهبود ۴۰ تا ۴۵ درصدی دقت در برآورد پارامترهای کیهانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی،...

یک نوع نادر دیابت به داروی هفتگی کاهش وزن بهتر از انسولین پاسخ می‌دهد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : داروهای...

دلایل تقطیع و تحریف سخنان قالیباف چه می‌تواند باشد؟

<p طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرشاد ابراهیم‌پور، یکی از...

سامسونگ مشکل آزاردهنده نمایشگرهای تاشو را هدف گرفت؛ روشنایی ۶۰ درصدی برمی‌گردد

سامسونگ از فناوری جدیدی برای نمایشگرهای OLED رونمایی کرده...

شعب تخصصی برای دعاوی بانکی و تجاری ایجاد می‌شود

یک پژوهشگر حقوق بانکی با اشاره به ابلاغ دستورالعمل...

رصد ۱۸۴ هزار انبار کالاهای اساسی در کشور و کشف ۵۹۶۵ تن کالای احتکاری

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از رصد و پایش...

هنوز زمان زیادی تا مقایسه این پرسپولیس با تیم دهه ۶۰ باقی مانده است

ناصر ابراهیمی، یکی از مربیان باسابقه تیم پرسپولیس که...

وعده‌های پزشکیان در میانه جنگ و تحریم چقدر محقق شد؟

رئیس‌جمهوری در انتخابات ۱۴۰۳ بیش از وعده‌های عدددار، بر...

تبلیغات متنی