دوشنبه 31 فروردین 1405

بازداشت کشتی با ۱۰ میلیون لیتر سوخت که به قاچاق مشکوک است

طبق گزارش خبرآنلاین از میزان، مجتبی قهرمانی در خصوص توقیف کشتی حامل ۱۰ میلیون لیتر فرآورده های نفتی مشکوک به قاچاق که متعلق به یکی از پالایشگاه های خصوصی واقع در استان هرمزگان است، اعلام کرد: به محض دریافت اطلاعات مربوط به این موضوع و به دستور دادستان عمومی و انقلاب بندرعباس، اقدامات سریع و قاطع در دادسرای مرکزی استان انجام شد و در پی آن، کشتی حامل این محموله عظیم به وسیله پلیس امنیت اقتصادی که در یکی از بنادر استان هرمزگان مستقر بود، توقیف گردید.

او افزود: پس از توقیف کشتی و بررسی اسناد و مدارک موجود، مشخص شد که هیچ نمونه گیری از این محموله انجام نگرفته است. در ادامه، اقدام به نمونه برداری از محموله شد و نتایج ارزیابی نمونه ها، که توسط کارشناسان فنی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی انجام شد، نشان دهنده مغایرت این محموله با فرآورده های اصلی پالایشگاه و همچنین اظهارنامه صاحب کالا که اعلام کرده بودند هیدروکربن است، می باشد.

قهرمانی همچنین تصریح کرد: کارگروه تشخیص ماهیت اداره کل استاندارد استان هرمزگان و کمیته تجدیدنظر سازمان ملی استاندارد ایران نیز مغایرت های موجود در نمونه های ارسال شده را با کد استاندارد پالایشگاه صادرکننده تایید کرده اند.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در ادامه با اشاره به ثبت جرم و تشکیل پرونده قضایی مربوط به این موضوع، خاطرنشان کرد: با توجه به مغایرت هایی که در نوع کالا موجود در بارنامه های حمل و اظهارنامه های صادراتی دیده می شود، سایر اظهارنامه های این پالایشگاه در گذشته نیز مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفتند. به نظر می رسد در برخی از اظهارنامه های قبلی نیز مغایرت هایی وجود دارد و بنابراین احتمال قاچاق در مورد محموله های صادراتی گذشته نیز وجود دارد.

قهرمانی افزود: با توجه به حجم زیاد این محموله و عدم وجود مخازن کافی برای نگهداری آن در استان، بر اساس دستورات قضایی صادره، مقرر گردید که با رعایت نکات ایمنی و انجام پشتیبانی های لازم، مطابق با دستورالعمل های مربوط به اصلاح و بهبود فرایندهای صادرات و واردات و عبور فرآورده های نفتی، این محموله به بندر ماهشهر منتقل شده و در بندر بوعلی این شهرستان تخلیه گردد. فرآیند تخلیه کشتی از روز گذشته با انتقال آن به بندر ماهشهر آغاز گردیده است.

۲۳۳۲۱۷

آخرین اخبار

افزایش قیمت ۵ میلیارد تومانی این خودرو ظرف یک روز!

به گزارش خبرآنلاین روزنامه ایران نوشت: به هرحال واقعیت...

فواد ایزدی: به سرعت برای آتش‌بس اقدام کردیم / آماده حضور در جنگ سوم باشید

به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین، فواد ایزدی، کارشناس مسائل...

رئیس جمهور برزیل: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران «دیوانگی» است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایرنا:...

ترامپ اعلام کرد که یک کشتی ایرانی توقیف شده است

بر اساس گزارش خبرآنلاین، رئیس‌جمهور ایالات متحده به تازگی...

کاهش 15 درصدی قیمت اوراق مسکن/ هزینه وام تا این رقم کاهش یافت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت هر...

تکذیب خبرهای منتشرشده درباره دور دوم مذاکرات در اسلام‌آباد

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایرنا، خبرهای منتشر...

ایران واجد شرایط درآمدزایی از تنگه هرمز می‌باشد

به نقل از خبرآنلاین، «مریم جمشیدی» استاد حوزه حقوق...

اهدای نشان فداکاری به خانواده سپهبد موسوی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیر سرلشکر «امیر حاتمی» فرمانده...

زمان خرید طلا فرارسید؟ – خبرآنلاین

به گزارش خبرآنلاین،نادر بذرافشان در تشریح چشم انداز بازار داخلی...

شکل‌گیری بحث‌ها بین وزرای خارجه انگلیس و پاکستان درباره مسائل منطقه‌ای

طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «ایوت کوپر» وزیر خارجه بریتانیا...

بیانیه ۴۲نماینده مجلس علیه تصمیمات راهبردی نظام؟ / این بار چه کسانی قرار است دیپلماسی را تخریب کنند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تعدادی از نمایندگان مجلس علیه دور...

گزارش تازه نیویورک تایمز از زرادخانه ایران

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روزنامه آمریکایی نیویورک...

پنالتی‌ها درخشش ال‌چولو را به سایه می‌سایند؛ سوسیداد برای سومین بار قهرمان کوپادل‌ری می‌شود

استادیوم لاکارتوخا شاهد برگزاری دیدار پایانی جام حذفی اسپانیا،...

خطیب‌زاده: هیچ یورانیوم غنی‌شده‌ای به ایالات متحده منتقل نخواهد شد

به گزارش ایسنا، «سعید خطیب‌زاده»، معاون وزیر امور خارجه...

تبلیغات متنی