شنبه 2 آبان 1405

ثبت نام ۲۰ هزار همدانی در طرح نهضت مسکن

مجید صالحی امیر در گفتگو با خبرنگار مهر، در پاسخ به اینکه آیا با شروع ثبت نام طرح نهضت مسکن، طرح اقدام ملی مسکن فراموش خواهد شد؟ گفت: فرقی بین طرح اقدام ملی مسکن و طرح نهضت مسکن نیست، در هر دو طرح هدف، خانه دار کردن مردم است.

وی با بیان اینکه مواردی که در قالب طرح اقدام ملی مسکن ثبت نام کرده‌اند و مواردی که در طرح نهضت مسکن ثبت نام می‌کنند، با هم دیده می‌شوند؛ اظهار کرد: ملاک برای ما واریزی‌های به موقع است که رقم این واریزی‌های اولیه نیز برابر ۴۰ میلیون تومان است.

معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی همدان با اشاره به اینکه افرادی که تخصیص زمین برای پروژه آنها منظور شده است، واریزی‌های دیگری داشته‌اند، مطرح کرد: اما افرادی که هنوز تخصیص زمین برای آنها منظور نشده با افرادی که به تازگی ثبت نام می‌شوند، در یک مرحله قرار دارند و ملاک پیش روی کار آنها، واریزی‌های به موقع آنها است.

صالحی امیر ادامه داد: ثبت نام برای کل استان همدان در قالب طرح نهضت مسکن آغاز شده است و شاهد استقبال خوبی در سطح استان به ویژه شهرستان همدان در این زمینه بوده‌ایم، به نوعی که تاکنون نزدیک به ۲۰ هزار نفر در شهر همدان در قالب این طرح ثبت نام کرده‌اند که البته این عدد ناخالص بوده و بایستی مورد پالایش و صحت سنجی قرار گیرد.

معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی همدان در ادامه خاطرنشان کرد: طبق دستوری که وزیر راه به معاونت شهرسازی خود داده است، موضوعاتی برای تأمین زمین مطرح است بدین سان، هم اکنون بحث زمین از آن طریق درحال پیگیری است و زمانی که بحث زمین حل شود، در شهر همدان مشکلی برای ادامه مسیر نخواهیم داشت.

آخرین اخبار

در روش تازه خرید بنزین پیش از سوخت‌گیری یک مرحله «احراز هویت» اضافه شده است

به گزارش خبرآنلاین،روند سوخت‌گیری با کارت اضطراری در شماری...

کاتس: ایران و اخوان المسلمین در پی حمله به اسرائیل هستند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی...

رئیس شورای اروپا: کانال دیپلماتیک غیررسمی با روسیه همچنان باز است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کاستا در مصاحبه با نشریه...

پیام بورس به بازارها

دنیای اقتصاد: معاملات بورس تهران در هفته گذشته...

جنگ مجدد با ایران‌، اقتصاد جهانی را زمین‌ گیر خواهد کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تنش‌های نظامی میان ایالات متحده...

سهمیه اول و دوم کارت سوخت واریز شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس گفته رضا حاجی...

رسیدن سرانه فضای آموزشی کشور به ۶.۱ مترمربع تا پایان برنامه هفتم توسعه

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با...

کودکان زباله‌گرد چند نفرند؟ هیچ‌کس آمار دقیقی ندارد

سرپرست مرکز اورژانس اجتماعی، پیشگیری از آسیب‌ها و بازتوانی...

نتانیاهو: شخصاً برای کوچاندن فلسطینیان غزه تلاش می‌کنم

به گزارش خبرآنلاین، در حالی که رژیم صهیونیستی در...

قیمت سکه امروز ۳۰ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه ۲۷۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

تبلیغات متنی