جذب ۲۱۵ دانشجو و فارغ‌التحصیل دانشگاهی در دوره‌های کارآموزی و کارورزی مهارتی

مدیرکل ترویج و توسعه خوشه‌های نوآوری پارک فناوری پردیس برگزاری بوت کمپ‌ها را در این پارک در راستای توسعه مهارت‌های نرم، مهارت‌های تخصصی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دانست و گفت: در این رویدادها ۱۰۰۰ رزومه دریافت شده، ۵۱۱ مصاحبه شغلی تدارک دیده شده و تاکنون ۲۱۵ نفر وارد دوره کارآموزی یا کارورزی شده‌اند.

به گزارش ایسنا، پنجمین دوره توانمندسازی صدف و بوت‌کمپ تخصصی مکانیک با حضور بیش از ۲۵۰ دانشجو و فارغ‌التحصیل به کار خود خاتمه داد و در این مراسم از پوستر ششمین دوره طرح توانمندسازی صدف و بوت‌کمپ تخصصی الکترونیک نیز رونمایی شد.

در مراسم اختتامیه این رویداد مجتبی جباری‌پور، معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس با اشاره به برگزاری طرح توانمندسازی صدف در سراسر کشور، گفت: هدف از برگزاری این طرح که از سال ۱۳۹۷ و با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری آغاز شد، آموزش مهارت‌های نرم به دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی است.

وی افزود: نقش‌آفرینی مؤثر دانشجویان در زیست‌بوم نوآوری و فناوری کشور، آشنایی با این زیست‌بوم و طراحی مسیر شغلی از اهداف برگزاری این طرح است.

جباری‌پور در خصوص بوت‌کمپ‌های تخصصی نیز گفت: بوت‌کمپ‌ها مکمل طرح صدف بوده و مهارت‌های فنی دانشجویان را ارتقاء می‌دهند. در این بوت‌کمپ‌ها نیازمندی‌های بازار کار جمع‌آوری و متناسب با آن بوت‌کمپ‌ها طراحی می‌شوند.

وی افزود: ششمین دوره طرح توانمندسازی صدف نیز در سراسر کشور و با همکاری نهادهای مختلف برگزار خواهد شد.

سجاد عباسی فشمی، مدیرکل ترویج و توسعه خوشه‌های نوآوری پارک فناوری پردیس نیز با اشاره به برگزاری ۵ دوره از طرح توانمندسازی صدف، گفت: دوره اول این طرح در سال ۱۳۹۷ و با حضور بیش از ۴۰۰ نفر در استان تهران برگزار شد. دوره‌های دوم، سوم و چهارم این طرح در استان‌های بیشتری برگزار شدند و در هر دوره بیش از ۱۰۰۰ نفر شرکت داشتند.

وی افزود: پنجمین دوره طرح توانمندسازی صدف نیز با مشارکت ۱۷ استان و با حضور بیش از ۲ هزار نفر برگزار و مباحثی چون خودشناسی، مهارت‌افزایی در حوزه مهارت‌های نرم، شناخت زیست‌بوم نوآوری، طراحی مسیرهای شغلی و هدایت در مسیر نقش‌آفرینی حرفه‌ای در این دوره مطرح شد.

عباسی فشمی در خصوص فراوانی شرکت‌کنندگان در این طرح نیز گفت: دانشجویان رشته‌های مختلفی از جمله کامپیوتر، برق، شیمی، مدیریت، مهندسی صنایع، حسابداری و حقوق در این دوره شرکت داشتند و از حدود بیش از ۱۰۰۰ رزومه دریافت شده، ۵۱۱ مصاحبه شغلی تدارک دیده شده و تاکنون ۲۱۵ نفر وارد دوره کارآموزی یا کارورزی شده‌اند.

به نقل از روابط‌عمومی منطقه بین‌المللی نوآوری ایران، مدیرکل ترویج و توسعه خوشه‌های نوآوری پارک فناوری پردیس برگزاری بوت‌کمپ‌های تخصصی را از دیگر اقدامات پارک در راستای مهارت‌افزایی برشمرد و گفت: این بوت‌کمپ‌ها به‌صورت تخصصی و با حضور تعداد محدودی از دانشجویان برگزار می‌شود که در آنها علاوه بر مهارت‌های نرم، مهارت‌های تخصصی نیز بررسی می‌شود و در کنار آن، با ارائه پروژه‌های عملی، این مهارت‌ها کامل می‌شوند.

وی در خصوص بوت‌کمپ تخصصی مکانیک نیز گفت: بیش از ۱۵۰ ساعت آموزش، ۷ آزمون و ۹ پروژه عملی در این بوت‌کمپ ارائه شد. ۴۰ شرکت فناور و دانش‌بنیان نیز آمادگی خود را برای به‌کارگیری شرکت‌کنندگان این بوت‌کمپ در شرکت خود اعلام کرده‌اند.

انتهای پیام

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا