محمدباقر شریفی در شامگاه پنجشنبه اعلام کرد: صفدر فولادی، رئیس سابق زندان مرکزی ایلام و یکی از کارکنان زندانهای استان، در ساعات پایانی روز به دلیل وقوع حادثهای در عمق رودخانه سیمره غرق شد.
وی اضافه کرد: این واقعه در فاصله ۱۵ کیلومتری از شهر لومار، مرکز شهرستان سیروان، و در منطقه روستاهای “چَم جنگل و ظهیری” اتفاق افتاد. بلافاصله پس از وقوع این حادثه، تیمهای هلال احمر، اورژانس و دیگر نیروهای امدادی به محل اعزام شدند.
فرماندار سیروان خاطرنشان کرد: پس از گذشت حدود دو ساعت از جست و جو، جسد او توسط نیروهای محلی و امدادی در پایین دست مکانی که غرق شده بود، کشف و از آب خارج شد.
شریفی تصریح کرد: جسد رئیس سابق زندان مرکزی ایلام برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضایی و پزشکی قانونی ارسال گردید.
وی همچنین خاطرنشان کرد: تحقیقات درباره علت وقوع غرق شدن همچنان در حال انجام است.
شهرستان سیروان با مرکزیت شهر لومار یکی از شهرستانهای استان ایلام به شمار میآید و فاصله میان شهر لومار تا مرکز استان ایلام حدود ۶۰ کیلومتر است.
