امبایه نیانگ، مهاجم پیشین تیم میلان که طی روزهای اخیر به پرسپولیس متصل شده بود، اکنون با سمپدوریا به توافق دست یافته و به احتمال زیاد فردا قرارداد خود را با این باشگاه برای نیم فصل دوم امضا خواهد کرد.
این خبر از سوی خبرنگار معروف حوزه نقل و انتقالات، جیانلوکا دی مارتزیو منتشر شده و در اسکای اسپورت نیز به این موضوع اشاره شده است.
مهاجم ۳۰ ساله و فرانسوی که تجربه حضور در تیم ملی سنگال را دارد، در آغاز فصل هم یکی از گزینه های خط حمله پرسپولیس به شمار می رفت، اما نهایتاً تصمیم گرفت به تیم الوداد کازابلانکا مراکش بپیوندد. حالا اما دلیل اصلی مراجعه سمپدوریا به این بازیکن، عملکرد درخشان او در فصل گذشته با امپولی بوده که موجب ماندن این تیم در سری آ شد و از سقوط جلوگیری کرد.
سمپدوریا اکنون در تلاش است تا از سقوط به لیگ دسته سوم ایتالیا جلوگیری کند، و در قرارداد نیانگ ذکر شده است که در صورت صعود این تیم به سری آ، قرارداد مهاجم به طور خودکار برای یک فصل دیگر تمدید خواهد شد.
جالب اینجاست که اسکای اسپورت به نقل از منابع خود اعلام کرده که این بازیکن فردا به جنوا سفر خواهد کرد تا قراردادش را با سمپدوریا امضا کند و از دیدار بعدی به جمع بازیکنان تیم ملحق شود، در حالی که این موضوع می تواند به معنای از دست رفتن گزینه ایده ال سرخ پوشان باشد.
در همین حال، باشگاه پرسپولیس به دنبال جذب یک مهاجم جایگزین برای لوکاس ژوائو است، اما با کمتر از دو هفته مانده به پایان پنجره نقل و انتقالات زمستانی هنوز موفق به تامین بازیکن مورد نظر خود نشده است.
