پنج‌شنبه 7 آبان 1405

پرچم‌دار بحران؟ او هیچ نسبتی با استقلال ندارد

وینفرد شفر و باشگاه استقلال؛ شاید اگر علی خطیر در فصل هجدهم لیگ برتر اجازه همکاری بیشتری به سرمربی آلمانی می‌داد، او می‌توانست این تیم را به عنوان قهرمان به میدان بفرستد. مدیرعامل سابق، زمانی که در مقام معاون باشگاه استقلال بود، به این موضوع اشاره کرده و گفته بود: «اگر شفر می‌ماند و استقلال را به قهرمانی می‌رساند، قطع همکاری با او در فصل آینده بسیار دشوار بود.» اظهاراتی که هنوز هم از سوی هواداران استقلال به سختی به آن باور دارند؛ شخصی که مدعی شده بود عشقش به استقلال هیچ‌گاه کمتر از عشقش به دخترش نیست. با این وجود، هم در آن مقطع که به عنوان معاون فعالیت داشت و با اقداماتش زمینه جدایی یکی از موفق‌ترین مربیان خارجی باشگاه را فراهم کرد و هم در دوره کنونی که تمام تلاشش را به کار بست تا نتایج مطلوب نصیب این تیم نشود، نشان داد که نسبت به استقلال چندان ارادتی ندارد و احتمالاً این ابراز عشق او تنها در حد شعار باقی مانده است!

نکته جالب توجه این است که در روزهای اخیر یکی از رسانه‌ها به خبر عجیبی پرداخته که مشابه سناریوی انتهای فصل هجدهم است. این رسانه مدعی شد خطیر در دوران مدیریتش در فصل گذشته و در هفته‌های پایانی به دنبال استخدام یک سرمربی اسپانیایی برای جانشینی نکونام بوده است؛ جالب‌تر اینکه در آن دوره نیز نکونام و تیمش در صدر جدول قرار داشتند و فاصله‌ی چندانی با قهرمانی نداشتند. از همین رو، فرصتی پیش آمد تا با شفر در «فرهیختگان» به گفتگو بپردازیم که متن آن را در ادامه می‌خوانید.

آیا نتایج یک سال گذشته استقلال را دنبال کرده‌اید؟

بی‌تردید، من همیشه نتایج و روند فعالیت‌های استقلال را زیر نظر دارم. این باشگاه هنوز در قلب من جا دارد. من روزهای فوق‌العاده‌ای را با بازیکنان بااستعداد در استقلال سپری کرده‌ام و به همین خاطر خاطرات خوبم از این دوران را هرگز از یاد نخواهم برد.

فکر می‌کنید چرا تیم به قهرمانی نرسید؟ استقلال عملکرد قابل قبولی از خود به نمایش گذاشت و مدت زیادی در صدر جدول قرار داشت.

در این خصوص نمی‌توانم نظری بدهم، چراکه به طور دقیق بازی‌های استقلال را مشاهده نکردم و تنها از نتایج آنها مطلع بودم. با این حال، به نظر می‌رسد که تیمی با بازیکنان و کادرفنی فوق‌العاده و هوادارانی پرشور در اختیار داشتند.

خطیر ادعا کرده بود شما را اخراج کرد زیرا اگر می‌ماندید و تیم را قهرمان می‌کردید، قطع همکاری با شما در فصل آینده دشوار می‌شد! حال شنیده‌می‌شود در شرایطی که استقلال با نکونام در صدر جدول بود، خطیر این بار به دنبال برکناری او و جذب یک سرمربی خارجی بوده است. به نظر می‌رسد اگر شما را نیز اخراج نمی‌کرد، استقلال احتمالاً قهرمان می‌شد.

خطیر دیگر کیست؟ اصولاً او را نمی‌شناسم. پیش‌تر نیز گفته‌ام که او هرگز مانند من و تیمم، عشق واقعی به استقلال نداشته است! در مورد او دیگر صحبتی نخواهم کرد!

آیا نکته ناگفته‌ای درباره لیگ قهرمانانی که از دست دادید، دارید؟ به همان دوره‌ای اشاره می‌کنم که بسیاری از ستاره‌های استقلال قصد ترک باشگاه را داشتند.

به یاد دارم زمانی که در لیگ قهرمانان بازی می‌کردیم، اگر وزیر بازیکنان ما را نمی‌فروخت، به فینال راه می‌یافتیم. ما در آن زمان تیم برتر آسیا بودیم و می‌توانستیم به موفقیت‌های بزرگی دست یابیم و برای ایران و استقلال تاریخ‌سازی کنیم. مطمئن باشید اگر آن حوادث رخ نمی‌داد و ستاره‌هایم را نمی‌گرفتند، ما قهرمانی را به دست می‌آوردیم.

آخرین اخبار

اگر هنگام بازکردن آیفون Duo صدای غیرعادی شنیدید، به گوشی فشار نیاورید

کالبدشکافی گوشی تاشوی آیفون دوئو توسط شرکت iFixit دو احتمال مهم...

مغز کودکان ۴ سال پیش از بروز علائم، خطر افسردگی و اضطراب را نشان می‌دهد

بر اساس تازه‌ترین پژوهش، سرعت بلوغ مغز کودک می‌تواند...

افشای جزییاتی از فرار نامزد مغلوب انتخابات برزیل به آمریکا

به گزارش خبرآنلاین، خبرنگار المیادین در خصوص اخبار منتشره...

همه پرسش‌ها درباره نتانیاهو

انتخابات اخیر اسرائیل در حالی بدون پیروز قاطع...

سندرز: ترامپ خطرناک‌ترین رئیس‌جمهور تاریخ است

به گزارش خبرآنلاین، برنی سندرز، سناتور مستقل ایالت ورمونت...

قیمت سکه امروز ۶ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه امامی ۲۶۸ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

نایب‌رئیس کمیسیون انرژی مجلس: گاز کمتر مصرف کنید پول نقد بگیرید!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرهاد شهرکی، نایب رئیس کمیسیون...

انویدیا سه میلیارد دلار برای تقویت ابرهوش شخصی زاکربرگ هزینه می‌کند

شرکت‌های انویدیا و متا روز سه‌شنبه از گسترش همکاری...

افقه: مشکلات اقتصاد ایران نتیجه سیاست‌گذاری‌های غلط است، نه غربی بودن علم اقتصاد

به گزارش خبرآنلاین آیا مشکلات اقتصادی ایران ناشی از...

سخنگوی دولت و معاون رئیس جمهور مهمانان ویژه دربی + عکس

به گزارش تابناک، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت و زهرا...

توقف ثبت سفارش خودروهای وارداتی از محل بودجه ۱۴۰۴/سفارش‌های دارای تأمین ارز مستثنی شدند

به گزارش خبرآنلاین،براساس ابلاغیه رسمی سازمان توسعه تجارت ایران،...

اروپا به دنبال شکستن سلطه استارلینک

گزارش‌های جدید نشان می‌دهد محدودسازی اخیر دسترسی اوکراین به...

چرا برخی مالکان پیامک کالابرگ گرفتند، اما برخی مستاجران نه؟

با آغاز فرآیند شناسایی مشمولان افزایش اعتبار کالابرگ، دریافت...

آب زغال‌اخته قرمز می‌تواند به سلامت دندان‌ها کمک کند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : پژوهش...

وام ازدواج فرزندان بازنشستگان از ۸۰ میلیون تومان به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش یافت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در حالی که مهلت ثبت‌نام...

تبلیغات متنی