سه‌شنبه 16 تیر 1405

دختر سید حسن نصرالله نیز از جلیلی ناراضی است

حمیدرضا ترقی، یکی از اعضای شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی، در خصوص اظهارات اخیر سعید جلیلی درباره نشست مشهد که پیش از برگزاری دور اول ات با حضور سردار قاآنی و به منظور هماهنگی میان دو نامزد اصولگرا ترتیب یافته بود، اظهار داشت: من از محتوای آن جلسه آگاهی دارم، اما طرح این موضوع توسط آقای جلیلی در این هنگام مناسب نیست.

وی در ادامه گفت: نقل قول هایی مطرح شده که بیان می کنند سیدحسن نصرالله توصیه کرده تا به منظور ایجاد وحدت در صف اصولگرایان، آقای جلیلی باید به نفع آقای قالیباف از شرکت در ات کنار برود. اکنون آقای جلیلی این توصیه را به کلی رد کرده، در شرایطی که دیگر شهید نصرالله در قید حیات نیست و امکان تأیید یا رد اظهارات آقای جلیلی وجود ندارد.

رئیس شورای وحدت نیروهای انقلاب در خراسان رضوی با اشاره به غیرمناسب بودن طرح این مباحث این روزها، افزود: دختر سیدحسن نصرالله نیز از مطرح شدن این موضوع ناراحت است و می گوید که پدرش همواره از چنین اختلافاتی در ایران رنج می برد و همواره تأکید می کرده که نخبگان باید قدردان این نعمت باشند و از تفاوت ها پرهیز نمایند.

ترقی ادامه داد: در ایام ات، پیشنهادهای مختلفی به آقایان جلیلی و قالیباف مبنی بر کناره گیری یکی به نفع دیگری ارائه می شد و در مشهد نیز برخی مذاکراتی بین این دو برقرار شده بود؛ هدف این بود که مسیر شهید رئیسی ادامه یابد که این موضوع محقق نشد. نگرانی هایی از سوی رهبران جبهه مقاومت نیز وجود داشت که ممکن است وضع به گونه ای پیش رود که افرادی که به مقاومت شک دارند، بر دولت ایران تسلط پیدا کنند.

او افزود: در جلسه مشهد، آقای قاآنی تأکید بر ضرورت ائتلاف دو نامزد اصولگرا داشت و نظر او بر این بود که اگر آقای جلیلی از ادامه حضور انصراف دهد، آرای او به نام آقای قالیباف افزوده خواهد شد و این امر احتمال موفقیت اصولگرایان را ارتقا می بخشد.

دبیر حزب موتلفه اسلامی در خراسان رضوی در واکنش به اظهار رئیس ستاد قالیباف مبنی بر اینکه رهبری توصیه ای به کناره گیری جلیلی داشته اند، گفت: تا حدی که من مطلع هستم، چنین توصیه ای اصلاً وجود نداشته است. اصولاً رویه رهبری این گونه نیست که به کسی درباره حضور یا عدم حضور در ات مشاوره دهد.

ترقی در خصوص احتمال نیت آقای جلیلی و تیم همراهش از ابراز چنین موضوعاتی در این ایام، بیان کرد: به نظر می رسد آقای جلیلی تمایل دارد اینگونه نشان دهد که از جانب مقاومت مورد تأیید است و این اظهارات به منظور کسب امتیاز بیشتر مطرح شده است. برخی بر این باور بودند که عدم کناره گیری آقای جلیلی در ات به جبهه مقاومت آسیب وارد کرده و او می خواست به این طریق بیان کند که جبهه مقاومت هیچگونه مخالفتی با او نداشته است.

آخرین اخبار

۳ تفنگدار مدرن در فاصله ۳ گل تا رکورد ۳ افسانه که از سومی، ۵۶ سال می‌گذرد!

 بدترین چیز برای کسانی که شغلشان ثبت آمارها در...

ادعای مقام آمریکایی: حمله ایران به دو کشتی در تنگه هرمز

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : اکسیوس...

کشفی جدید، راه را برای رایانه‌های کوانتومی در حد و اندازهٔ یک سکه هموار کرده است

به‌مدت دهه‌ها، مگنون‌ها پتانسیل عظیمی برای فناوری‌های کوانتومی از...

کلوب| مدیران پرسپولیس از تارتار، یحیی می‌سازند یا هاشمیان؟

 مهدی تارتار سالها در تیم‌های مختلف مربیگری کرده و...

ویدیو/ واکنش رسانه‌های جهان به تشییع رهبر شهید

برگزاری باشکوه و میلیونی آیین تشییع رهبر شهید انقلاب...

تعطیلی دیالی به دلیل مراسم تشییع رهبر شهید ایران در عراق

بر اساس گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از...

رهبر شهید انقلاب چند فرزند داشتند؟

خبرآنلاین - زندگی مشترک آیت‌الله شهید سیدعلی خامنه‌ای و...

خبر مهم برای سرپرستان خانوار / اعتبار کالابرگ تیرماه تا چه زمانی قابل استفاده است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، یعقوب اندایش معاون رفاه و...

فیدان: روابط اردوغان و ترامپ می‌تواند به کاهش تنش‌ها در ناتو کمک کند

به گزارش خبرآنلاین، این روزنامه روز دوشنبه گزارش داد...

فولاد به پرسپولیس پاسخ منفی داد؛ این دو بازیکن قابل فروش نیستند

باشگاه فولاد خوزستان در شرایطی که فعالیت‌های نقل‌وانتقالاتی خود...

پیش‌بینی جدید از بازار مسکن / قیمت مسکن در ماه‌های آینده به کدام سمت می‌رود؟

به گزارش خبرآنلاین، کیانوش گودرزی، رئیس اتحادیه مشاوران املاک، با اشاره...

چین آزمایش یک موشک استراتژیک را در آب‌های اقیانوس آرام انجام داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، وانگ شومینگ، سخنگوی نیروی دریایی...

بزرگ‌ترین کارخانه عمر دوم باتری خودروهای برقی افتتاح شد؛ انقلابی در ذخیره‌سازی انرژی

با افزایش تعداد خودروهای برقی، میلیون‌ها باتری در سال‌های...

پایان پاکسازی فضای بیرونی مصلی در شب گذشته

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهر تهران از پایان عملیات...

حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ ۲ نفر به شهادت رسیدند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : فارس:...

تبلیغات متنی