جمعه 15 آبان 1405

مبارزه نیروهای مقاومت با نیروهای اشغالگر در کرانه باختری

در جریان ادامه جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه که اکنون وارد روز چهارصد و یکم خود شده، اشغالگران به حملات خود به شهرها و مناطق مختلف کرانه باختری ادامه می‌دهند و در درگیری‌هایی که در نابلس به وقوع پیوسته، با نیروهای مقاومت فلسطین درگیر شده‌اند.

صبح امروز (یکشنبه)، نیروهای رژیم صهیونیستی اقدام به یورش به اردوگاه «عسکر الجدید» در شرق نابلس، شهر «قلقیلیه»، و همچنین شهرک‌ها و روستاهای واقع در بیت رام‌الله و بیت لحم کردند.

بر اساس گزارشات شبکه خبری الجزیره، منابع فلسطینی از وقوع درگیری میان نیروهای مقاومت فلسطین و نیروهای اشغالگر در شهرک القدیمه واقع در نابلس خبر داده‌اند.

این منابع همچنین اعلام کردند که نیروهای مقاومت فلسطین، متجاوزان صهیونیست را با استفاده از بمب‌های کنار جاده‌ای در داخل شهرک القدیمه در شمال کرانه باختری هدف قرار دادند.

گزارش‌ها حاکی از وقوع درگیری‌هایی میان نیروهای مقاومت فلسطین و اشغالگران در «کفر عسکر» واقع در نابلس نیز هستند.

اشغالگران همچنین به شهر قلقیلیه در شمال کرانه باختری و به شهرک‌ها و روستاهای واقع در بیت رام‌الله و بیت لحم، به همراه شهرک‌های «قبیا» و «نعلین» در غرب رام‌الله یورش بردند.

در این راستا، منابع فلسطینی اعلام کردند که در پی یورش اشغالگران به روستای «المغیر» در شمال رام‌الله، درگیری‌هایی میان جوانان فلسطینی و نیروهای نظامی رژیم اشغالگر در صبح امروز به وقوع پیوسته است.

علاوه بر این، منابع فلسطینی از یورش نیروهای اشغالگر به شهرک «الخضر» واقع در جنوب بیت لحم خبر داده‌اند.

این منابع همچنین اعلام کردند که در شب گذشته، نیروهای رژیم صهیونیستی اقدام به بازداشت دو جوان فلسطینی در نتیجه توقف خودروهای آنها در روستای «بیر الباشا» واقع در جنوب شهر «جنین» کردند.

از دیگر اقدامات اشغالگران، می‌توان به یورش شبانه آنها به شهرک «ابو دیس» در جنوب شرق قدس اشغالی و استفاده از گاز اشک‌آور اشاره کرد.

عصر شنبه در پی یورش نظامیان رژیم اشغالگر به شهرک «عقابا» واقع در شمال کرانه باختری، یک جوان فلسطینی به ضرب گلوله‌های صهیونیستی شهید و دو تن دیگر زخمی شدند.

در این خصوص، وزارت بهداشت فلسطین خبر از شهادت «أدهم زاید عزل المصری» به دلیل تیراندازی اشغالگران پس از محاصره منزل وی در شهرک «عقابا» اعلام کرد.

در این درگیری‌ها و انفجارها در داخل این شهرک، آسیب‌هایی به مراکز تجاری وارد شد و نیروهای رژیم صهیونیستی پس از یورش به ده‌ها منزل، سه شهروند فلسطینی را بازداشت کردند.

در ارتباط با این رویدادها، «تیپ طوباس» وابسته به گردان‌های القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی در کرانه باختری از مقابله رزمندگان خود با نظامیان ارتش رژیم اشغالگر در «وادی التیاسیر» خبر داده و اعلام کرد که تأسیسات و خودروهای صهیونیستی را هدف قرار داده‌اند که منجر به مجروحیت چندین نظامی شد.

تیپ طوباس همچنین اعلام کرد که رزمندگان آنها با ستیزه‌گران صهیونیستی که به شهرک «عقابا» یورش برده بودند، درگیر شدند و با استفاده از بمب‌های کنار جاده‌ای به آنها آسیب زدند و تلفات زیادی به جا گذاشتند.

در همین حال، ارتش رژیم صهیونیستی از بازداشت پنج نفر و مصادره تسلیحات و اموال در طوباس و عقابا خبر داده است.

از زمان آغاز جنگ غزه در تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۲۳ و نسل‌کشی ملت فلسطین در این منطقه محاصره شده، رژیم صهیونیستی و شهرک‌نشین‌ها به شدت حملات خود در کرانه باختری، از جمله قدس شرقی علیه فلسطینی‌ها و دارایی‌هایشان را افزایش داده‌اند. بر اساس آمارهای رسمی فلسطینی، این حملات منجر به شهادت ۷۷۹ نفر و زخمی شدن حدود ۶۳۰۰ نفر دیگر شده است.

حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه که با حمایت کامل آمریکا و در برابر چشم جهانیان به وقوع می‌پیوندد، منجر به کشته شدن بیش از ۱۴۶ هزار نفر، تعداد زیادی مجروح، و بیش از ۱۰ هزار مفقودی، که بیشتر آنها زنان و کودکان هستند، شده و به ویرانی‌های وسیع و بروز قحطی در این منطقه انجامیده و یکی از وحشتناک‌ترین فجایع انسانی را در جهان رقم زده است.

آخرین اخبار

نماینده عراقی: عراق بیش از ایران از بسته شدن مرز متضرر می‌شود

به گزارش خبرآنلاین، الساعدی در گفت وگو با شبکه...

مربی تیم ملی از اسپانیا برگشت

لوسادا که در فیفا دی مهرماه و از زمان...

پست‌بانک ایران؛ پیشران حمایت از معیشت مردم و توسعه پایدار شهری و روستایی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی...

تایر گران شد/ یک حلقه لاستیک پراید ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت پیدا کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انجمن صنفی صنعت تایر از...

پست احساسی سهراب برای پدر استقلال +عکس

سهراب بختیاری‌زاده به مناسبت سالگرد منصور پورحیدری پیشکسوت استقلال...

 ۴۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های عمرانی و توسعه‌ای گیلان مصوب شد

معاون اجرایی رئیس‌جمهور، از تصویب حدود ۴۰ هزار میلیارد...

روش های تبلیغ کسب و کار برای افزایش فروش و رشد برند

شما محصولات عالی دارید، اما مشتریان هنوز نام...

سندرز: دموکرات‌ها بودجه جنگ علیه ایران را قطع می‌کنند

به گزارش خبرآنلاین، برنی سندرز، سناتور مستقل آمریکایی متمایل...

پیام اردوغان پس از انتخابات آمریکا؛ منطقه باید به صلح برسد

به گزارش خبرآنلاین، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه امروز...

از دامداری‌ها تا خانه‌ها؛ گسترش انگل مرگبار به سگ‌ها و گربه‌های آمریکایی

کرم‌های انگلی موسوم به «مگس پیچ‌خور» با شناسایی موارد...

برنده توپ طلا پردرآمدترین بازیکن اروپا شد

باشگاه بایرن مونیخ روز پنجشنبه به‌طور رسمی از تمدید...

راز قتل آتنا ۱۴ ساله

به گزارش آفتاب نیوز، ناپدیدشدن یک...

بلاتکلیفی ایران در مقررات‌گذاری ارزهای دیجیتال باوجود رتبه ششم مصرف!

یک تحلیلگر اقتصادی با تأکید بر اینکه توسعه اقتصاد...

از دیتاسنتر تا پردیس محاسباتی؛ ترفند جدید اوپن‌ای‌آی برای جلب رضایت مردم

شرکت اوپن‌ای‌آی (OpenAI) در تلاش است با تغییر نام...

استفاده بیش از حد از هوش مصنوعی چه بلایی سر قدرت تفکر انسان می‌آورد؟

هوش مصنوعی انجام بسیاری از وظایف روزمره را سریع‌تر...

تبلیغات متنی