پنج‌شنبه 14 آبان 1405

وضعیت هنرهای نمایشی و سینما چگونه است؟

اجرای نمایش «وِرا نام تهمینه سهراب کرد» که حسین تفنگدار به نگارش و کارگردانی آن پرداخته است، به مدت ۴ شب در تئاتر شهر تمدید گردید.

، این نمایش که به نویسندگی و کارگردانی حسین تفنگدار و تهیه‌کنندگی محسن کبیرنژاد از تاریخ هفتم آذر در سالن سایه تئاتر شهر به روی صحنه رفته بود، به علت اتمام بلیت‌های شب‌های پایانی، به مدت ۴ شب دیگر تمدید شده و تا تاریخ ۱۳ دی‌ماه ساعت ۱۸ پذیرای علاقه‌مندان خواهد بود.

این اثر پیش‌تر در هجدهمین جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی در سال ۱۳۹۶، در کلن آلمان در سال ۱۳۹۷ و در لاهه هلند در سال ۱۳۹۸ به اجرا درآمده و با استقبال خوبی از سوی تماشاگران مواجه شده است.

در این نمایش، بازیگران به ترتیب ورود به صحنه میترا شجاعی، دانیال تفرشی، محسن میرهاشمی و مهتاب باجلان هستند.

دیگر عوامل این اجرا عبارتند از: محسن کبیرنژاد (آهنگساز)، فرشته شمس (آواز)، مهدی ابراهیمی و علی جباری (نوازندگان)، دانیال تفرشی (دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز)، پونه و ولی زاده (منشی صحنه)، پرنیان حقیقی (دستیار دوم کارگردان)، علی گودینی (طراح گریم)، حسین تفنگدار (طراح صحنه و لباس)، رضا خضرایی (طراح نور)، علی عالی مهر (تیزر)، علیرضا هدایتی (صدابردار)، علی ذوالفقاری (مجری نور)، مختار جعفری نژاد (تأسیسات صحنه)، آزیتا سمناک و زهرا تفنگدار (عکاس)، محمدرضا غلامی (طراح گرافیک)، کسرا ریاحی‌وفا (مدیر هماهنگی و تبلیغات) و علی کیهانی (مشاور رسانه‌ای).

خلاصه داستان نمایش چنین روایت می‌شود: «زنی از سرزمین خاک برمی‌خیزد و ادعا می‌کند که روایت کشته شدن سهراب به دست رستم به‌گونه‌ای که تا کنون شنیده‌ایم درست نیست. او که به خوبی از راز آن روز شوم آگاه است، به دستور روح گردآفرید مأمور شده تا حقیقت پنهان را فاش گرداند.»

علاقه‌مندان می‌توانند جهت خرید بلیت و اطلاعات بیشتر به وب‌سایت تیوال مراجعه نمایند.

#نمایش چند مستند در خانه هنرمندان#

فیلم مستند «چهره هنرمندان معاصر ایران» در مستندات یکشنبه و «وال استریت (۲): پول هرگز نمی‌خوابد» در سینماتک خانه هنرمندان ایران نمایش داده خواهد شد.

این دو مستند، شامل کارگردانی مهرداد متین‌دفتری و الیور استون به ترتیب در روز یکشنبه و دوشنبه اکران خواهند شد.

بر اساس اعلام روابط عمومی خانه هنرمندان ایران، چهل و سومین برنامه «مستندات یکشنبه» به پخش فیلم مستند «چهره هنرمندان معاصر ایران» اختصاص یافته و این برنامه قرار است در روز یکشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۲ از ساعت ۱۷ در سالن استاد فریدون ناصری برگزار شود.

پس از اکران فیلم، نشستی برای نقد و بررسی آن با حضور سیف‌الله صمدیان (فیلمساز و عکاس) برگزار خواهد شد.

این مستند به بررسی عکس‌های مهرداد متین‌دفتری از هنرمندان و فرآیند ثبت آن‌ها می‌پردازد.

علاقه‌مندان برای خرید بلیت می‌توانند به وب‌سایت تیوال مراجعه نمایند.

ضمن این که پانصد و شصت و هشتمین برنامه سینماتک خانه هنرمندان ایران به نمایش فیلم «وال استریت (۲): پول هرگز نمی‌خوابد» به کارگردانی الیور استون در ساعت ۱۷ روز دوشنبه یازدهم دی ۱۴۰۲ اختصاص داده شده است.

بعد از نمایش این فیلم نیز نشستی برای نقد و بررسی آن با حضور دکتر مه‌ناز رونقی (استاد دانشگاه و روزنامه‌نگار) و مهرزاد دانش (منتقد سینما) برگزار خواهد شد.

در این فیلم بازیگرانی چون مایکل داگلاس، شایالبوف و کری مولیگان به ایفای نقش پرداخته‌اند.
 

#نمایش «معمای تخت جمشید» در موزه سینما#

پژمان مظاهری پور با مستند «معمای تخت جمشید» به موزه سینما خواهد آمد.

برنامه «فیلمواره چشم هفتم در میراث» که با همکاری موزه سینما و ایکوم (شورای بین‌المللی موزه‌ها) هر ماه برگزار می‌شود، شامل نمایش یک فیلم و جلسه نقد و بررسی بعد از آن است.

در نخستین برنامه، فیلم مستند «معمای تخت جمشید» در ساعت ۱۶ روز شنبه نهم دی ماه در سالن فردوس موزه سینما نمایش داده خواهد شد و پس از آن پژمان مظاهری پور کارگردان و مستندساز به همراه مرجان حاجی رحیمی کارشناس میراث فرهنگی در خصوص آن گفتگو خواهند کرد.

این مستند به روایت تاریخ باستان‌شناسی «تخت جمشید» می‌پردازد.

ورود به این برنامه برای تمامی علاقه‌مندان آزاد و بدون هزینه است.

آخرین اخبار

از دیتاسنتر تا پردیس محاسباتی؛ ترفند جدید اوپن‌ای‌آی برای جلب رضایت مردم

شرکت اوپن‌ای‌آی (OpenAI) در تلاش است با تغییر نام...

قیمت کارت گرافیک از کنترل خارج شد؛ جهش ۳۵ درصدی در تنها سه ماه

قیمت کارت‌های گرافیک در سه ماه گذشته ۳۵ درصد...

رشد نرم قیمت گوشی‌ها

دنیای اقتصاد: از هر ۱۲ گوشی ثبت‌شده در...

پیشنهاد جدید برای علیرضا منصوریان/ مقصد بعدی سرمربی ایرانی الطلبه مشخص شد؟

علیرضا منصوریان دومین فصل حضورش در فوتبال عراق را...

الشرع و بن سلمان در ریاض دیدار کردند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :  ایرنا:...

قیمت سکه امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ نیم‌سکه ۱۳۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به فروش رفت + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

واکنش کاخ سفید به شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات کنگره

به گزارش خبرآنلاین، در پی شکست سخت هم حزبی...

واکنش متفاوت بورس آمریکا و بازار نفت به پیروزی دموکرات‌ها / داوجونز هزار واحد رشد کرد، نفت ۳ دلار ارزان شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا به یکی...

عمل برداشتن لوزه در کودکان؛ ۷ عارضه مهم که والدین باید بدانند!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : اگر...

رسانه صهیونیست: دشمنان اسرائیل در آمریکا پیروز شدند

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه معاریو نوشت: دشمنان اسرائیل در...

پزشکیان: اجازه استفاده از دانش و ظرفیت مشاوران خارجی از رهبری اخذ شده است

رئیس جمهوری با تأکید بر اینکه اجازه استفاده از...

دستور پزشکیان به استانداران درباره مدیریت مصرف سوخت و انرژی

رئیس‌جمهوری با تأکید بر ضرورت تدوین نقشه راهی جامع...

هشدار سیلاب در چند استان کشور/ آماده‌باش ۱۱ هزار و ۵۰۰ تیم عملیاتی

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : تسنیم:...

زوجی که خیال پرسپولیسی ها را راحت کرد

پرسپولیس در قائمشهر به سه امتیاز مهم رسید و...

پیش‌بینی بارش‌های سیل آسا در ۸ استان/ آماده‌باش کامل ستادهای مدیریت بحران

معاون و سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره...

پایان سبز بورس

دنیای اقتصاد: معاملات بورس تهران در آخرین روز...

سردار قاآنی: فرماندهان جبهه مقاومت پیام ولی امر مسلمین را در عالی‌ترین سطح دریافت کردند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی...

باند جعل چک و کارت ملی به دام افتاد / اعتراف پسر به قتل پدر ۷۲ ساله‌اش

مرکز اطلاع رسانی پلیس تهران از دستگیری سارق محتویات...

تبلیغات متنی