جمعه 15 آبان 1405

دستگیری اوباش و قاچاقچی سلاح در چهارباغ

سردار “حمید هداوند” روزشنبه گفت: در پی اقدامات اطلاعاتی ماموران سازمان اطلاعات فراجا در استان البرز مشخص شد یکی از اشرار منطقه سلطان آباد در شهرستان چهارباغ اقدام به قاچاق سلاح نموده و همچنین در زمینه سرقت با تهدید سلاح گرم نیز فعالیت دارد.

وی افزود: پس از اقدامات مقدماتی و شناسایی مخفیگاه متهم، ماموران در یک عملیات ضربتی این فرد را دستگیر و در بازرسی از مخفیگاه او یک قبض سلاح گرم کشف کردند.

هداوند همچنین از کشف بیش از ۲ هزار دستگاه مودم خارجی قاچاق در این استان خبر داد و گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان حین گشت زنی در آزادراه شهید فلاحی به یک دستگاه خودرو پیکان وانت حامل بار مشکوک و دستور توقف آن را صادر می‌کنند.

وی افزود: در بازرسی‌ بار خودرو ،ماموران موفق به کشف ۱۲۰ دستگاه مودم خارجی شده و با ردزنی محل بارگیری این مودم‌ها، با هماهنگی مقام قضایی به همراه عوامل تعزیرات حکومتی به آنجا اعزام و در بررسی‌های تکمیلی ۲ هزار دستگاه مودم قاچاق دیگر کشف شد.

فرمانده انتظامی استان البرز اضافه کرد : در این خصوص یک نفر شناسایی و به تعزیرات حکومتی معرفی شد.

وی بیان کرد: ارزش ریالی کالاهای مکشوف حدود ۴۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

قتل برای سرقت فرش در البرز

رییس پلیس آگاهی البرز گفت: شخصی که با انگیزه سرقت فرش های گران قیمت اقدام به قتل یک مرد ۴۹ ساله در بیابان‌های اطراف استان تهران کرده بود، توسط پلیس آگاهی استان دستگیر شد.

سرهنگ “حکمت اله شجاعی” افزود: به دنبال ارجاع پرونده فقدانی یک مرد ۴۹ ساله به پلیس آگاهی استان، بررسی موضوع در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با جرایم جنایی قرار گرفت.

وی بیان کرد: برابر بررسی اولیه پلیس مشخص شد که فرد فقدانی در زمینه خرید و فروش فرش‌های دستباف گران قیمت فعالیت داشته و آخرین تردد وی در جاده تهران قم حوالی فرودگاه امام خمینی ثبت شده بود.

رییس پلیس آگاهی استان البرز اضافه کرد: در ادامه با انجام اقدامات پلیسی و اطلاعاتی ماموران موفق به شناسایی یک مظنون در این رابطه شدند و با هماهنگی مقام قضایی نامبرده را در منطقه مهرشهر کرج دستگیر کردند.

شجاعی با اشاره به کشف خودرو فرد فقدانی در حوالی منزل متهم پرونده، اظهار کرد: به رغم انکارهای اولیه متهم به داشتن هرگونه ارتباط با فرد فقدانی، اما در نهایت با مشاهده مستندات متقن پلیس لب به اعتراف گشود و اعلام کرد که با انگیزه سرقت فرش‌های گران قیمت فرد مورد نظر، اقدام به قتل وی در بیابان‌های اطراف استان تهران کرده است.

وی با اشاره به کشف جسد مقتول در اطراف فرودگاه امام خمینی، گفت: قاتل نیز با تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شد.

آخرین اخبار

قهوه با معده خالی واقعاً مضر است؟ متخصصان به یک باور رایج پاسخ می‌دهند

نوشیدن قهوه با معده خالی موضوعی تا حدی بحث‌برانگیز...

نماینده عراقی: عراق بیش از ایران از بسته شدن مرز متضرر می‌شود

به گزارش خبرآنلاین، الساعدی در گفت وگو با شبکه...

مربی تیم ملی از اسپانیا برگشت

لوسادا که در فیفا دی مهرماه و از زمان...

پست‌بانک ایران؛ پیشران حمایت از معیشت مردم و توسعه پایدار شهری و روستایی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی...

تایر گران شد/ یک حلقه لاستیک پراید ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت پیدا کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انجمن صنفی صنعت تایر از...

پست احساسی سهراب برای پدر استقلال +عکس

سهراب بختیاری‌زاده به مناسبت سالگرد منصور پورحیدری پیشکسوت استقلال...

 ۴۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های عمرانی و توسعه‌ای گیلان مصوب شد

معاون اجرایی رئیس‌جمهور، از تصویب حدود ۴۰ هزار میلیارد...

روش های تبلیغ کسب و کار برای افزایش فروش و رشد برند

شما محصولات عالی دارید، اما مشتریان هنوز نام...

سندرز: دموکرات‌ها بودجه جنگ علیه ایران را قطع می‌کنند

به گزارش خبرآنلاین، برنی سندرز، سناتور مستقل آمریکایی متمایل...

پیام اردوغان پس از انتخابات آمریکا؛ منطقه باید به صلح برسد

به گزارش خبرآنلاین، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه امروز...

از دامداری‌ها تا خانه‌ها؛ گسترش انگل مرگبار به سگ‌ها و گربه‌های آمریکایی

کرم‌های انگلی موسوم به «مگس پیچ‌خور» با شناسایی موارد...

برنده توپ طلا پردرآمدترین بازیکن اروپا شد

باشگاه بایرن مونیخ روز پنجشنبه به‌طور رسمی از تمدید...

راز قتل آتنا ۱۴ ساله

به گزارش آفتاب نیوز، ناپدیدشدن یک...

بلاتکلیفی ایران در مقررات‌گذاری ارزهای دیجیتال باوجود رتبه ششم مصرف!

یک تحلیلگر اقتصادی با تأکید بر اینکه توسعه اقتصاد...

از دیتاسنتر تا پردیس محاسباتی؛ ترفند جدید اوپن‌ای‌آی برای جلب رضایت مردم

شرکت اوپن‌ای‌آی (OpenAI) در تلاش است با تغییر نام...

تبلیغات متنی