یکشنبه 10 آبان 1405

پرسپولیسی‌ها به تتلو نه گفتند

“`html

پرسپولیس در این هفته موفق شد در دیداری مهم و حیاتی به پیروزی دست یابد و پس از یک سلسله ناکامی در 6 مسابقه را به پایان برساند. این پیروزی برابر هوادار موجب شد تا سرخپوشان پیش از دربی پایتخت در وضعیت روحی مناسبی قرار بگیرند و با آمادگی بیشتری به مصاف استقلال بروند. آنها در این مدت شرایط پرچالشی را تجربه کرده بودند و با این پیروزی تا زمان دربی حداقل وضعیت تیم به ثبات خواهد رسید.

حمید درخشان، سرمربی پیشین پرسپولیس بر این باور است که در دیدار با هوادار اولویت اصلی برای تیم کسب 3 امتیاز بازی بود و نباید به عملکرد فنی شاگردان یحیی گل‌محمدی به‌طور زیادی توجه کرد. او همچنین اشاره کرد که آشتی درویش و گل‌محمدی باید خیلی زودتر از این‌ها صورت می‌گرفت تا مشکلات جدی‌تری پیش نیاید. در ادامه، درخشان در مورد ماجرای حضور امیر تتلو در تمرین پرسپولیس در زمان سرمربیگری‌اش نیز توضیحاتی ارائه داد. صحبت‌های او را در ادامه می‌خوانید:

 

پرسپولیس پس از ۶ بازی بدون پیروزی بالاخره موفق به کسب برد شد. دیدگاه شما درباره‌ی این بازی چیست؟

مسئله اصلی برای پرسپولیس بردن و تصاحب ۳ امتیاز بود تا دوباره به رقابت‌ها برگردد. ارائه بازی زیبا در این شرایط اهمیت چندانی نداشت و به‌طور کلی، کسب این ۳ امتیاز برای پرسپولیس خیلی ارزشمند است. به نظرم این پیروزی آرامش را به تیم بازمی‌گرداند.

بازیکنان در برخی دقایق استرس زیادی را تجربه کردند.

این مسئله کاملا طبیعی است. زیرا فشار زیادی بر دوش آنها بود و نیاز به پیروزی داشتند. عملکرد آنها در بازی با هوادار اصلاً مورد توجه نیست زیرا آنچه مهم بود، کسب ۳ امتیاز و تغییر وضعیت روحی روانی تیم بود. این موضوع تأثیر زیادی بر بازی‌های بعدی خواهد داشت.

نبیل باهویی نیز در ترکیب اصلی حضور داشت و اگر کمی شانس داشت، می‌توانست گلزنی کند. ارزیابی شما از عملکرد او چیست؟

بسیار خوب است که باید منتظر بمانیم تا پایان لیگ ببینیم باهویی چگونه عمل خواهد کرد. این انتظار فلسفه‌ای نادرست است. بازیکنی که به ایران می‌آید باید بی‌تردید از بازیکنان داخلی بهتر باشد. حالا باید صبر کنیم ببینیم آیا او موفق به گلزنی می‌شود یا خیر.

برای دربی آیا به نظر شما یحیی باید از باهویی بهره بگیرد یا زاهدی؟

بدون شک زاهدی.

چرا پرسپولیس در سال‌های اخیر این‌قدر بازیکنان خارجی ضعیفی جذب کرده است؟ در این مدت فقط لوکادیا عملکرد خوبی داشت.

موضوع انتخاب لوکادیا برایم روشن نیست، اما سایر بازیکنانی که به تیم ملحق شدند تأثیر چندانی نداشتند. این انتخاب‌ها به تأیید کادر فنی رسید. آنها نتوانستند به درستی ارزیابی کنند و قراردادها بدون بررسی مناسب منعقد شد. اگر مربی به دقت بازی‌ها را مشاهده کند، بعید است که دچار اشتباه شود.

پس از بازی با الدحیل به نظر می‌رسد ارتباط درویش و گل‌محمدی بهبود یافته است.

این دو نفر باید تلاش کنند که رابطه‌شان بهتر شود. آیا پرسپولیس متعلق به این دو نفر است که بخواهند در مورد آن تصمیم بگیرند؟ آنها باید خیلی زودتر جلسه‌ای برگزار می‌کردند تا مشکلات جدی‌تر نشود. امیدواریم با برگزاری این جلسه، روابطشان رو به بهبود دهد. ما هم به خاطر عشقی که به پرسپولیس داریم تا به امروز سکوت کرده‌ایم.

در آستانه دربی، شرایط استقلال را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

وضعیت استقلال نیز چندان بهتر از پرسپولیس نیست. شرایط آنها قبلاً از ما بدتر بود، اما اکنون تا حدودی ثبات یافته‌اند. برای دربی هر دو تیم آماده‌اند، اما آنچه در این بازی اهمیت دارد، آمادگی روحی و روانی تیم‌هاست. هر تیمی که از نظر روحی بهتر آماده باشد، شانس بیشتری خواهد داشت.

پیش‌بینی شما از نتیجه بازی چیست؟

احتمال می‌زنم پرسپولیس برنده این بازی باشد.

شما خودتان تجربه‌ای از دربی دارید که استقلال را شکست دادید، در حالی که این تیم در آن مقطع بازیکنان ستاره بیشتری داشت.

من یک هفته پیش از دربی به تمرینات تیم بر روی شرایط فنی و روانی بازیکنان بسیار تمرکز کرده بودم. کیفیت روحی بازیکنان دلیل موفقیت ما در آن بازی بود. آنها به قدری از نظر روحی آماده بودند که توانستیم پیروز شویم و تلاش هر یک از بازیکنان به نتیجه رسید.

این روزها موضوع تتلو مورد توجه قرار گرفته است. به یاد دارم که او در آن سال در تمرینات پرسپولیس حضور داشت و حتی می‌خواست تست بدهد!

بله، او برای تست آمد و ما عذرخواهی کردیم و گفتیم در زمان تست‌گیری ما نیست و در کوران مسابقات قرار داریم.

آیا برخورد خاصی با او داشتید؟

نه، چیز خاصی نبود. او نیم‌ساعتی آمد و از او پذیرایی شد و رفت. من اصلاً او را ندیدم و تنها برای یک لحظه سلام و علیک کردیم و هیچگونه گفت‌وگویی نداشتیم. او حتی وارد تمرین ما نشد و با لباس غیرورزشی آمد و با همان بیرون رفت.

او رابطه نزدیکی با پیام صادقیان داشت که شما با این قضیه چندان موافق نبودید!

خب، صنف آنها با یکدیگر متفاوت بود. صادقیان ورزشکار بود و تتلو هنرمند. این دو نقش تفاوت داشت و نمی‌توانستند رابطه‌ای داشته باشند.


“`

آخرین اخبار

ماه‌عسل سرمربی تمام شد؛ سه معضل بزرگ آبی‌ها پس از دو شکست متوالی

شروع درخشان انزو مارسکا روی نیمکت منچسترسیتی با هفت...

تشدید اختلافات بر سر تشکیل کابینه جدید اسرائیل/ تلاش مخالفان برای کنار زدن نتانیاهو

به گزارش خبرآنلاین به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین،...

گوشی شما چه زمانی صدایتان را ضبط می‌کند؟ واقعیت پنهان پشت سیری و الکسا

دستیارهای صوتی مانند سیری، گوگل و الکسا انجام بسیاری...

شیائومی ۱۸ پرو و پرو مکس؛ قیمت‌های نجومی در کنار باتری‌های کوچک‌تر

قیمت‌های احتمالی گوشی‌های پرچمدار شیائومی ۱۸ پرو و شیائومی...

نوجوانان در مسیر کشف هویت؛ طوفان تغییرات جسمانی و عاطفی

نوجوانی به عنوان یکی از حساس‌ترین مراحل گذار از...

تبعیض جنسیتی در عصر الگوریتم‌ها

زمانی که در حال طراحی جلد کتاب خود...

قیمت سکه امروز ۹ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ نیم‌سکه ۱۳۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

اظهارات زارع پس از کسب چهارمین طلای جهان

به گزارش تابناک، امیرحسین زارع پس از کسب مدال...

ویدیو/منتظری: جهاد دانشگاهی پژوهش‌ها را به سمت مسائل اساسی ایران سوق داده است

رئیس جهاد دانشگاهی با تشریح اولویت‌های پژوهشی این نهاد...

نشست مهم امنیتی به ریاست نخست وزیر عراق

به گزارش خبرآنلاین، یک نشست امنیتی امروز شنبه به...

منچسترسیتی ۰ – برایتون ۱/ مرغ‌های دریایی، گربه سیاه شدند!

تیم منچسترسیتی امروز از هفته نهم لیگ برتر انگلیس...

قیمت بیت‌کوین به ۷۷ هزار دلار سقوط کرد؛ احتمال افت تا ۶۵ هزار دلار

به گزارش خبرآنلاین،بزرگ‌ترین رمزارز بازار، معاملات روز جمعه را...

آیا کمبود آهن را می‌توان فقط با نگاه کردن به صورت تشخیص داد؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : این...

ثبت رکورد جدید سیمان فارس نو با کاهش کلینکر فاکتور به ۸۱٫۴۵ درصد

شرکت سیمان فارس نو در ادامه اقدامات تخصصی برای...

آیا بعد از برداشتن یک تخمدان هنوز امکان بارداری وجود دارد؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : برداشتن...

تبلیغات متنی