شنبه 2 آبان 1405

دیوید فینچر به دنیای «بازی مرکب» پای می‌گذارد

هواداران سریال «بازی مرکب» که از سوی نت‌فلیکس عرضه شده است، باید صبر بیشتری برای تماشای فصل دوم داشته باشند، اما به نظر می‌رسد که افق‌های جدیدی در این جهان شکل خواهد گرفت. برخی منابع به ددلاین خبر داده‌اند که این پلتفرم در حال توسعه یک سریال جدید به زبان انگلیسی از «بازی مرکب» است و دیوید فینچر به عنوان کارگردان برای این پروژه جذب شده است.

اگرچه اطلاعات بیشتری در دست نیست، اما شایعاتی درباره پروژه‌های آینده فینچر و جزئیات آن در چند ماه اخیر افزایش یافته که حاکی از این است که این کارگردان ممکن است پیش از ورود به دنیای «بازی مرکب»، یک فیلم سینمایی تولید کند.

به‌نظر می‌رسد سریال جدید «بازی مرکب»، پروژه‌ای باشد که فینچر در سال ۲۰۲۵ روی آن کار خواهد کرد. این سریال، نخستین اثر بر اساس «بازی مرکب» خواهد بود، هرچند پیش از این، مسابقه‌ای با عنوان «بازی مرکب: چالش» با هدف فصل دوم تمدید شده و همچنین یک بازی ویدئویی هم بر مبنای این سریال ارائه گشته است.

این کار جدید فینچر به عنوان نخستین سریال نوشته شده به زبان انگلیسی از «بازی مرکب» خواهد بود و به قسمت اصلی این سریال که به زبان کره‌ای به کارگردانی هوانگ دونگ ـ هیوک ساخته شده است، مرتبط می‌شود. «بازی مرکب» علاوه بر تم‌ها و اجزای تاریکی که در آثار قبلی فینچر مشاهده می‌شود، به تریلر او در سال ۱۹۹۷ به نام «بازی» که با بازی مایکل داگلاس و شان پن ساخته شده، شباهت‌هایی دارد. این فیلم نیز بر روی افرادی واقعی تمرکز دارد که به طور ناخواسته در یک بازی مرموز و خلاقانه شرکت می‌کنند.

فینچر، که در حال حاضر با نت‌فلیکس قرارداد دارد، قبلاً در چند پروژه مرتبط با دنیای «بازی مرکب» مشارکت داشته که شامل یک فیلم احتمالی به زبان انگلیسی نیز می‌شود. اما به‌تازگی خبرها حاکی از آن است که همکاری فینچر در واقع به یک سریال متعلق می‌شود. در حال حاضر اطلاعات بیشتری در دسترس نیست، جز اینکه این سریال به احتمال زیاد در آمریکا تولید خواهد شد و دنیس کلی به عنوان نویسنده سریال با فینچر همکاری می‌کند.

این کارگردان ۶۲ ساله، یکی از برجسته‌ترین افرادی است که همکاری با نت‌فلیکس را به عهده دارد و در ابتدا که این پلتفرم در حال شکل‌گیری بود، با سریال درام «خانه پوشالی» کمک عمده‌ای به شناخته شدن این بستر نمایش آنلاین نمود. او همچنین مسئولیت ساخت سریال جنایی «شکارچی ذهن» نت‌فلیکس را بر عهده داشته و تولید اجرایی سریال انیمیشن برنده امی «عشق، مرگ و روبات‌ها» را نیز مدیریتش کرده است.

فینچر پس از کارگردانی فیلم «قاتل» برای نت‌فلیکس که در نوامبر گذشته منتشر شد، وقشتی را برای یافتن پروژه آینده‌اش مصروف کرده است. اخیراً منابع مختلفی اشاره نموده‌اند که تمام شواهد نشان می‌دهد «بازی مرکب» می‌تواند پروژه بزرگ بعدی او باشد.

قسمت اصلی سریال کره‌ای «بازی مرکب» در سال ۲۰۲۱ به موفقیت عظیمی دست یافت و هنوز هم به عنوان پرطرفدارترین سریال در نت‌فلیکس شناخته می‌شود. این سریال به طور کلی موفق به کسب شش جایزه امی شده است.

فصل دوم سریال «بازی مرکب» برای پخش در تاریخ ۲۶ دسامبر (۶ دی ماه) برنامه‌ریزی شده و همچنین خبرهایی درباره ساخت قسمت سوم و نهایی آن نیز اعلام شده است.

آخرین اخبار

خطرناک‌ترین میراث ترامپ؛ پایان غرب و جهان ۳ بخشی

به گزارش خبرآنلاین، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در دو...

نگاهداری:‌ چرا قیمت مسکن نجومی شد؟

رئیس مرکز پژوهش های مجلس، با تاکید بر اینکه...

علیرضا بیرانوند سرباز فجرسپاسی شد

علیرضا بیرانوند از اول آبان‌ماه به طور رسمی راهی...

منبع عراقی: الزیدی با الشرع تماس‌های محرمانه داشته است

به گزارش خبرآنلاین، خبرگزاری المعلومه به نقل از یک...

در روش تازه خرید بنزین پیش از سوخت‌گیری یک مرحله «احراز هویت» اضافه شده است

به گزارش خبرآنلاین،روند سوخت‌گیری با کارت اضطراری در شماری...

کاتس: ایران و اخوان المسلمین در پی حمله به اسرائیل هستند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی...

رئیس شورای اروپا: کانال دیپلماتیک غیررسمی با روسیه همچنان باز است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کاستا در مصاحبه با نشریه...

پیام بورس به بازارها

دنیای اقتصاد: معاملات بورس تهران در هفته گذشته...

جنگ مجدد با ایران‌، اقتصاد جهانی را زمین‌ گیر خواهد کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تنش‌های نظامی میان ایالات متحده...

سهمیه اول و دوم کارت سوخت واریز شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس گفته رضا حاجی...

تبلیغات متنی