دوشنبه 4 آبان 1405

روز جدایی در بازار دلار و سکه

بازار ارز روز چهارشنبه کار خودش را با تاخیر شروع کرد. اینترنت که قطع شد یکسری تالار‌ها در فضای مجازی دیرتر قیمت دادند. در مجموع هرات در بازار بالاتر از مرز ۴۸ باز شد، اما تا ۴۷ هزار تومان پایین آمد و در نهایت هم حول مقاومت ۴۷ هزار و ۸۰۰ تومان نوسان داشت. در بازار تهران هم قیمت دلار کمتر از بازار هرات در معامله است.

و قیمتی که در بازار غیررسمی عنوان می‌شود بین ۴۶ هزار و ۳۰۰ تا ۴۷ هزار و ۲۰۰ تومان است. با اینحال فاصله قیمت دلار بازار و دلار رسمی بیشتر از روز‌های قبل شده، همین فاصله موجب شده بود مقابل صرافی‌ها، چه در میرداماد و چه در فردوسی صف‌های پرتراکمی شکل بگیرد. سریع‌ترین پاسخی که معامله‌گران می‌دادند افزایش شکاف بین بازار رسمی و آزاد را دلیل این صف‌ها می‌دانستند.

باتوجه به سقف سهمیه ۲۰۰۰ تایی، مابه‌التفاوت شکاف نزدیک به ۹ میلیون تومان می‌شود. یکسری از معامله‌گران بودند که با وجود این تفاوت در اصالت صف‌ها تردید داشتند. آن‌ها مدعی بودند صف‌ها محصول نمایش صراف‌هاست تا از این طریق به بانک مرکزی نشان دهند با این نهاد هم‌راستا حرکت می‌کنند. آن‌ها برای ادعای خودشان یکسری نشانه بیان می‌کردند. اولین نشانه، اینکه به خیلی از کسانی که در صف بودند دلاری نرسید. آن‌ها مدعی بودند این صف‌ها بهانه‌ای است که صراف‌ها دلار را فقط به خودی‌ها برسانند. دوم، طبق اعلام بانک مرکزی سقف سهمیه ۲۰۰۰ تا تعیین شده، اما یکسری از صف‌نشینان مدعی بودند ساعت‌ها مقابل معدود صرافی‌ها به امید خرید ۵۰۰۰ دلار در صف بودند، ولی سهمیه ۲۰۰۰تا را دریافت نکردند.

درواقع به ادعای آن‌ها صاحب صرافی اول قول ۵۰۰۰تا را داده بود، اما تعهد ۲۰۰۰تا را هم به انجام نرسانده بودند.

بازار سکه هم از ۲۹ میلیون تومان پایین‌تر نیامد تا باوجود کاهش قیمت دلار شاهد مقاومت سکه در برابر نزول باشیم. معامله‌گران می‌گفتند چهارشنبه روز جدایی در بازار بوده؛ تهران مسیرش را از هرات جدا کرده است، سکه هم از دلار.

چیزی که درمورد بازار سکه زیاد شنیده می‌شد افزایش فروش سکه در بازار بود که نشان می‌دهد تقاضا در بازار زیاد بوده است؛ بنابراین وقتی با این فروش قیمت سکه پایین نیامده، تقاضا در بازار فروش را جمع کرده است.

منبع: اکوایران



منبع

آخرین اخبار

مدیریت اجساد؛ کلید تعیین هویت و آرامش خانواده‌ها در بحران‌ها

مدیر امور بحران و پدافند غیر عامل و دبیر...

پاکستان گذرگاه مرزی گبد–ریمدان با ایران را پس از یک هفته توقف بازگشایی کرد

به گزارش خبرآنلاین،براساس اطلاعات رسیده ، پاکستان گذرگاه مرزی...

خرید لوازم ورزشی با قیمت مناسب؛ چرا انتخاب فروشگاه اهمیت دارد؟

تصمیم برای شروع ورزش و داشتن فعالیت بدنی منظم،...

نقدعلی: آنچه تعیین‌کننده است، زبان اقتدار است، نه زبان تسلیم

نقدعلی با انتقاد از اصرار برخی بر مذاکره ادامه...

تناقض عجیب درباره ورزشگاه آزادی؛ سرانجام چمن چه زمانی آماده می‌شود؟

کاشت بذر چمن هیبریدی ورزشگاه آزادی، امروز (یکشنبه) در...

نقره بخریم یا صندوق نقره؟ راهنمای انتخاب برای سرمایه‌گذاران

برای ورود به بازار نقره، سرمایه‌گذاران معمولاً دو...

«مقابله با نفوذ بیگانگان» در جلسه امروز مجلس به کجا رسید؟

بررسی طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در جلسه علنی...

خطر وقوع سیلاب در ۸ استان

سازمان هواشناسی هشدار داد؛...

مسمومیت با دارو‌های بدون نسخه!

هشدار درباره دسترسی آسان...

مسمومیت با داروهای بدون نسخه / هشدار درباره دسترسی آسان به داروها

فلوشیپ سم‌شناسی بالینی بیمارستان لقمان حکیم با اشاره به...

درختان پر بار انار در باغ‌های بهشهر

شرق مازندران یکی از قطب‌های مهم تولید انار در...

۳ سال دوندگی برای حکم هیئت علمی؛ به نام نخبه به کام سفارش‌شده‌ها!

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه پرونده ویژه نخبگان...

روزنامه اصلاح طلب: خروج از NPT پاس گل به امریکاست

به گزارش خبرآنلاین روزنامه آرمان ملی نوشت:...

یک منبع مطلع به تسنیم: خبر پیشنهاد ایران به آمریکا دروغ است

به گزارش خبرآنلاین، یک منبع مطلع به خبرنگار تسنیم...

چرا آمریکا با تحریم قضات به جنگ با دیوان لاهه رفته است؟

یک حقوقدان بین‌المللی با هشدار درباره پیامدهای اقدامات آمریکا...

تبلیغات متنی