سه‌شنبه 16 تیر 1405

زلنسکی: مایل به برقراری آتش‌بس بدون تضمین‌های امنیتی ایالات متحده هستیم

در حالی‌که گفتگوهای صلح اوکراین در وضعیت نامشخصی قرار دارد و هنوز به نتیجه‌ی روشنی نرسیده، وزارت دفاع روسیه به تازگی اعلام کرده است که این کشور توانسته ۱۷۴ پهپاد اوکراینی را هدف قرار دهد و سرنگون کند. در عوض، مقامات کی‌یف نیز اعلام کردند که این شهر به تازگی تحت حملات هوایی و موشکی قرار گرفته است.

، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در عصر یکشنبه در گفت‌وگویی اختصاصی با شبکه تلویزیونی «ای‌بی‌سی نیوز» اظهار داشت: «ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه هیچ تمایلی به صلح ندارد و این تنها فشارهای سنگین از سوی ایالات متحده و هم‌پیمانان اروپا می‌تواند سبب شود تا او در موضع خود تجدیدنظر کند. تنها در این صورت است که آنها دست از جنگ خواهند کشید.

وی ادامه داد: «به من این طور فهمیده شده که رئیس‌جمهور ایالات متحده توانایی‌های کافی برای افزایش قدرتش را دارد.»

در این میان، زلنسکی که کشورش به طور مستمر حملات نظامی علیه روسیه را انجام می‌دهد و از پیشرفت روند صلح جلوگیری می‌کند، در این مصاحبه بیان کرد: «شاید مردم از این موضوع آگاه نباشند. آنها باید بدانند که ما هر روز هدف حمله قرار می‌گیریم. و اینکه شاید به یاد داشته باشید که در زمان مذاکرات آتش‌بس موقت، همچنان حملات ادامه داشت.»

زلنسکی در ادامه به ادعای خود اشاره کرد: «تنها با زور قادر به مقابله با تجاوزات روسیه هستیم و دریافته‌ایم که اگر خدمات ویژه اوکراین اقدامات موثری انجام دهند، می‌توانیم مانع پیشروی‌های روسیه شویم و شاید در پی آن، آنها برای نوعی دیپلماسی و گفتگو آماده شوند.»

وی با اشاره به ادامه حملات اوکراین به روسیه بیان کرد: «ما باید برنامه‌های جدیدی را طراحی کنیم و هرگز متوقف نمی‌شویم چرا که هیچ اطلاعی از آنچه فردا روی خواهد داد نداریم. واقعاً نمی‌دانیم که آیا آنها جنگ را پایان خواهند داد یا خیر.»

ولودیمیر زلنسکی در ضمن درخواست برای آتش‌بس تاکید کرد: «اوکراین آمادگی دارد بدون هیچ قید و شرطی سلاح‌های خود را زمین بگذارد، البته اگر روسیه نیز چنین کند. اوکراینی‌ها ممکن است از تضمین‌های امنیتی ایالات متحده صرف‌نظر کنند؛ موضوعی که (عضویت در ناتو) به عنوان یک ضرورت از سوی اوکراینی‌ها در نظر گرفته می‌شود.»

رئیس‌جمهور اوکراین همچنین اظهار داشت که رابطه او با ترامپ از زمانی که ۲ رئیس‌جمهور تنها یک ماه پس از شروع دوره ریاست‌جمهوری ترامپ در کاخ معاونت یکدیگر را ملاقات کردند، بهتر شده است.

او اذعان کرد که این دیدار چندان موثر نبود اما افزوده است: «با این حال، دیدار ما در ماه آوریل در واتیکان بسیار سازنده بود.»

زلنسکی در مورد روابط بین ترامپ و پوتین خاطرنشان کرد: «این ارتباط بیشتر از رابطه من با چهل‌وپنجمین و چهل‌وهفتمین رئیس‌جمهور ایالات متحده به طول انجامیده و نمایان‌گر این است که تعامل میان آنها به قبل از روی کار آمدن ترامپ برمی‌گردد. همچنین در مورد روابط اقتصادی رئیس‌جمهور ترامپ با پوتین، به نظر می‌رسد که تجارت برای ترامپ اهمیت زیادی دارد. برای او، گسترش روابط ژئوپلیتیکی بین آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی زمانی که بر مسند ریاست‌جمهوری نشسته بود، از اهمیت بالایی برخوردار بود.»

رئیس‌جمهور اوکراین در خصوص تحریم‌های احتمالی ایالات متحده علیه روسیه به عنوان اهرمی در مذاکرات گفت: «مهم نیست که به جز ایالات متحده چه کسی بخواهد تحریم‌هایی را علیه روسیه اعمال کند. اگر ایالات متحده در این زمینه حضور نداشته باشد، هیچ اثر واقعی بر جای نخواهد گذاشت.»

وی ادامه داد: «کیپیف پیشنهادات آتش‌بس دولت ترامپ و جو بایدن، رئیس‌جمهور سابق آمریکا را پذیرفته و در عوض مسکو هر پیشنهادی را رد کرده است. در حالی‌که صلح تنها با یک ضمانت امنیتی قوی می‌تواند پایدار و طولانی‌مدت باشد، اما اوکراین جاه‌طلبی دارد که جنگ را بدون وجود تعهد و تضمینی از سوی آمریکا برای دفاع در برابر روسیه خاتمه دهد.»

ولودیمیر زلنسکی تاکید کرد: «آیا ما آتش‌بس بدون ضمانت‌های امنیتی را مطلوب می‌دانیم؟ نه، اما با این حال، ما از آن حمایت می‌کنیم.»

رئیس‌جمهور اوکراین در خاتمه این مصاحبه اظهار داشت: «ترامپ می‌تواند شرکای دیگری از جمله رهبران اروپایی را دور خود متحد کند. همگان به رئیس‌جمهور ترامپ به عنوان رهبر دنیای آزاد، جهانی آزاد و دموکراتیک نظر دارند و منتظر او هستند تا صلح را به اوکراین بیاورد.»

۳۱۰۳۱۰

آخرین اخبار

کشفی جدید، راه را برای رایانه‌های کوانتومی در حد و اندازهٔ یک سکه هموار کرده است

به‌مدت دهه‌ها، مگنون‌ها پتانسیل عظیمی برای فناوری‌های کوانتومی از...

کلوب| مدیران پرسپولیس از تارتار، یحیی می‌سازند یا هاشمیان؟

 مهدی تارتار سالها در تیم‌های مختلف مربیگری کرده و...

تعطیلی دیالی به دلیل مراسم تشییع رهبر شهید ایران در عراق

بر اساس گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از...

رهبر شهید انقلاب چند فرزند داشتند؟

خبرآنلاین - زندگی مشترک آیت‌الله شهید سیدعلی خامنه‌ای و...

خبر مهم برای سرپرستان خانوار / اعتبار کالابرگ تیرماه تا چه زمانی قابل استفاده است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، یعقوب اندایش معاون رفاه و...

فیدان: روابط اردوغان و ترامپ می‌تواند به کاهش تنش‌ها در ناتو کمک کند

به گزارش خبرآنلاین، این روزنامه روز دوشنبه گزارش داد...

فولاد به پرسپولیس پاسخ منفی داد؛ این دو بازیکن قابل فروش نیستند

باشگاه فولاد خوزستان در شرایطی که فعالیت‌های نقل‌وانتقالاتی خود...

پیش‌بینی جدید از بازار مسکن / قیمت مسکن در ماه‌های آینده به کدام سمت می‌رود؟

به گزارش خبرآنلاین، کیانوش گودرزی، رئیس اتحادیه مشاوران املاک، با اشاره...

چین آزمایش یک موشک استراتژیک را در آب‌های اقیانوس آرام انجام داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، وانگ شومینگ، سخنگوی نیروی دریایی...

بزرگ‌ترین کارخانه عمر دوم باتری خودروهای برقی افتتاح شد؛ انقلابی در ذخیره‌سازی انرژی

با افزایش تعداد خودروهای برقی، میلیون‌ها باتری در سال‌های...

پایان پاکسازی فضای بیرونی مصلی در شب گذشته

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهر تهران از پایان عملیات...

حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ ۲ نفر به شهادت رسیدند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : فارس:...

میراث فکری رهبر شهید برای اقتدار علمی کشور/ مرور مهمترین کلیدواژه‌ها

خبرگزاری مهر – گروه دانشگاه و فناوری؛ رهبر شهید...

آغاز مراسم تشییع پیکر رهبر شهید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مراسم تشییع پیکر مطهر مجاهد...

میراث فکری رهبر شهید درباره «خانواده و نقش زن و مرد»

برابری حقوق زن و مرد و عدالت جنسیتی همواره...

اظهارات زلنسکی درباره یک حمله جدید و وسیع روسیه به اوکراین

به نقل از خبرآنلاین، زلنسکی در پیام ویدئویی خود...

تصاویری از گفتگوی پزشکیان و آملی لاریجانی با فرزند ارشد رهبر شهید انقلاب

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، صبح امروز مراسم اقامه نماز...

تبلیغات متنی