ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین در روز پنجشنبه خبر از برکناری رئیس محافظان شخصی خود داد. این اقدام پس از دستگیری دو افسر اوکراینی به اتهام طراحی برای ترور زلنسکی صورت میگیرد.
، زلنسکی در بیانیهای به اخراج رئیس محافظان شخصیاش اشاره کرد، اما به علت این تصمیم هیچ توضیحی ارائه نداد.
او همچنین هیچ فردی را به عنوان جانشین رئیس محافظان خود معرفی نکرد.
روز سهشنبه، مقامات اطلاعاتی اوکراین ادعا کردند که موفق به خنثیسازی یک طرح ترور از سوی روسیه علیه «ولودیمیر زلنسکی»، رئیسجمهور اوکراین شدهاند.
در همین راستا، نشریه آنلاین ایندیپندنت گزارش داد که سرویس امنیتی اوکراین اعلام کرد که تعدادی از مأموران روس را که در صفوف گارد دولتی اوکراین نفوذ کرده بودند، به خاطر برنامهریزی برای ترور رئیسجمهور و دیگر مقامات عالیرتبه دولتی دستگیر کرده است.
به نقل از این سرویس، در پیامی که در کانال تلگرامی خود منتشر کردند، آمده است: کارآگاهان ضد اطلاعات و سرویس امنیت اوکراین موفق به خنثیسازی طرح سرویس امنیت فدرال روسیه برای حذف رئیسجمهور اوکراین و سایر مقامات نظامی و سیاسی ارشد شدهاند.
