پنج‌شنبه 7 آبان 1405

طول زیرساخت‌های حمل و نقل قشم به ۲۶۰ کیلومتر خواهد رسید

ایسنا/هرمزگان رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم از برنامه‌ریزی برای توسعه زیرساخت‌های مواصلاتی این جزیره به میزان ۲۶۰ کیلومتر طی سه سال آینده خبر داد.

عادل پیغامی، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در حاشیه مراسم کلنگ‌زنی بزرگترین بزرگراه جنوب کشور به طول ۶۵ کیلومتر در قشم، در روز پنجشنبه ۲۱ تیر، عنوان کرد: پیش از آغاز به کار دولت سیزدهم، کل توسعه‌های بزرگراهی و زیرساخت‌های حمل و نقل قشم تنها ۳۸ کیلومتر بین قشم و درگهان بود که در دوران دولت نهم و دهم احداث شده بود.

او در ادامه افزود: در سه سال گذشته مراحل متعددی از اقدامات زیرساختی در قشم انجام گرفته و امروز این پروژه با آغاز عملیات کلنگ‌زنی، که انتظار می‌رود تا سه سال آینده به بهره‌برداری برسد، طول کل زیرساخت‌های بزرگراهی جزیره جهانی قشم را به ۲۶۰ کیلومتر افزایش خواهد داد.
  
 مخالفان توسعه جزیره از قوانین بی‌اطلاع‌اند

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم همچنین در بخشی از اظهارات خود بیان کرد: افرادی که مشخص نیست چه نسبتی با پیشرفت جزیره دارند، بدون آگاهی دقیق از قوانین، با این پروژه مخالفت می‌کنند.

او ادامه داد: تأمین اعتبار این پروژه حیاتی هیچ ارتباطی با طرح‌های زیرساختی دیگری در مسیرهای جنوبی و شمالی قشم نداشته و هر کدام از این پروژه‌ها با منابع مالی و پیمانکاران مجزا انجام خواهد شد.

پیغامی تصریح کرد: اظهاراتی مبنی بر اینکه در روزهای پایانی دوره دولت سیزدهم، پروژه‌های مختلف با شتاب کلنگ‌زنی می‌شوند، نشان‌دهنده بی‌اطلاعی افرادی است که این گونه نظرات را ابراز می‌کنند.

وی یادآور شد: مذاکرات لازم برای تامین اعتبار این طرح زیربنایی در بهمن ماه سال گذشته انجام شده بود، اما به دلیل یک پرونده قضایی مرتبط، عملیات کلنگ‌زنی تا زمان تعیین تکلیف حقوقی متوقف شده بود و امروز با رفع موانع قانونی، این طرح مواصلاتی آغاز گردید.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم همچنین ابراز امیدواری کرد که روند توسعه قشم، مشابه سه سال گذشته، با رسیدگی به خواسته‌های بحق ادامه یابد.

لازم به ذکر است؛ آئین کلنگ‌زنی بزرگراه بعثت در قشم از فرودگاه بین‌المللی قشم تا روستای باسعیدو به طول ۶۵ کیلومتر با حضور داریوش امانی، معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور، عادل پیغامی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم و تعدادی از علما و مسئولان انجام شد.

 

آخرین اخبار

مغز کودکان ۴ سال پیش از بروز علائم، خطر افسردگی و اضطراب را نشان می‌دهد

بر اساس تازه‌ترین پژوهش، سرعت بلوغ مغز کودک می‌تواند...

افشای جزییاتی از فرار نامزد مغلوب انتخابات برزیل به آمریکا

به گزارش خبرآنلاین، خبرنگار المیادین در خصوص اخبار منتشره...

همه پرسش‌ها درباره نتانیاهو

انتخابات اخیر اسرائیل در حالی بدون پیروز قاطع...

سندرز: ترامپ خطرناک‌ترین رئیس‌جمهور تاریخ است

به گزارش خبرآنلاین، برنی سندرز، سناتور مستقل ایالت ورمونت...

نایب‌رئیس کمیسیون انرژی مجلس: گاز کمتر مصرف کنید پول نقد بگیرید!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرهاد شهرکی، نایب رئیس کمیسیون...

انویدیا سه میلیارد دلار برای تقویت ابرهوش شخصی زاکربرگ هزینه می‌کند

شرکت‌های انویدیا و متا روز سه‌شنبه از گسترش همکاری...

افقه: مشکلات اقتصاد ایران نتیجه سیاست‌گذاری‌های غلط است، نه غربی بودن علم اقتصاد

به گزارش خبرآنلاین آیا مشکلات اقتصادی ایران ناشی از...

توقف ثبت سفارش خودروهای وارداتی از محل بودجه ۱۴۰۴/سفارش‌های دارای تأمین ارز مستثنی شدند

به گزارش خبرآنلاین،براساس ابلاغیه رسمی سازمان توسعه تجارت ایران،...

اروپا به دنبال شکستن سلطه استارلینک

گزارش‌های جدید نشان می‌دهد محدودسازی اخیر دسترسی اوکراین به...

چرا برخی مالکان پیامک کالابرگ گرفتند، اما برخی مستاجران نه؟

با آغاز فرآیند شناسایی مشمولان افزایش اعتبار کالابرگ، دریافت...

آب زغال‌اخته قرمز می‌تواند به سلامت دندان‌ها کمک کند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : پژوهش...

وام ازدواج فرزندان بازنشستگان از ۸۰ میلیون تومان به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش یافت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در حالی که مهلت ثبت‌نام...

علی دادگر رئیس فدراسیون تیراندازی شد

به گزارش تابناک و به نقل از روابط عمومی...

مهریه ۱۴ سکه‌ای زیر تیغ انتقاد؛ هشدار معاون امور زنان درباره حقوق زنان

مصوبه مجلس درخصوص کاهش ضمانت اجرای کیفری مهریه به...

یک انفجار ۲۷ روزه در فضا کشف شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندیپندنت، این...

هشدار چین در شورای امنیت: به حقوق هسته‌ای ایران احترام بگذارید

به گزارش خبرآنلاین از روزنامه چاینا دیلی، فو کونگ،...

برای خرید یک خانه‌ ۸۰ متری ۸۲ سال حقوق‌ کارمندی را پس‌انداز کنید!

یک کارشناس بازار مسکن با اشاره به پیامدهای تداوم...

جنگهای 12 و 40روزه خیانتکارانی چون رضا پهلوی را رسوا کرد

به گزارش خبرآنلاین روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: انصاری با...

تبلیغات متنی