شنبه 2 آبان 1405

سازمان ملل: ۳۵ درصد از ساختمان‌های غزه تحت تأثیر آسیب یا تخریب قرار گرفته‌اند

تحقیقات انجام شده توسط مرکز ماهواره‌ای سازمان ملل متحد (UNOSAT) بر اساس تصاویر ماهواره‌ای حاکی از آن است که حدود ۳۵ درصد از کل ساختمان‌های موجود در نوار غزه تحت تاثیر آسیب قرار گرفته‌اند، که در این میان بیش از ۳۱۰۰۰ بنا به‌طور کامل نابود شده‌اند.

تصاویر گردآوری‌شده در تاریخ ۲۹ فوریه، نشان‌دهنده افزایش چشمگیر در میزان تخریب نسبت به ارزیابی‌های قبلی انجام‌شده در نوامبر ۲۰۲۳ و ژانویه سال جاری است.

طبق بیانیه این نهاد وابسته به سازمان ملل، «به‌طور کلی ۳۵ درصد از تمامی ساختمان‌ها در نوار غزه آسیب دیده‌اند که شامل ۸۸۸۶۸ سازه می‌باشد؛ از این تعداد ۳۱۱۹۸ ساختمان به‌طور کامل تخریب شده، ۱۶۹۰۸ ساختمان به شدت آسیب دیده و ۴۰۷۶۲ ساختمان نیز دچار آسیب‌های متوسط شده‌اند. این ارقام افزایش تقریبی ۲۰۰۰۰ سازه آسیب‌دیده را در مقایسه با ارزیابی‌های انجام‌شده در ژانویه ۲۰۲۴ نشان می‌دهد.»

در میان مناطق مختلف، شهر خان یونس واقع در جنوب غزه با بیش از ۱۲۰۰۰ سازه آسیب‌دیده، بیشترین افزایش در زیان‌ها را تجربه کرده است. در روزهای اخیر، شدت حملات رژیم صهیونیستی در این منطقه افزایش یافته است.

شبکه خبری سی‌ان‌ان در نوامبر سال گذشته گزارشی منتشر کرد که در آن به تحلیل‌های ماهواره‌ای محققان مرکز تحقیقات دانشگاهی در اورگان اشاره شد که تخمین زده بودند بین ۲۶ تا ۳۴ درصد از تمامی سازه‌های واقع در نوار غزه تا تاریخ ۲۹ نوامبر آسیب دیده‌اند. این در حالی است که ارقام ثبت‌شده در ۱۸ نوامبر بین ۲۰ درصد و ۲۶ درصد گزارش شده بود.

به نقل از وب‌سایت «شلتر کلاستر»، دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (UNOCHA) در ماه نوامبر اعلام کرد که ۲۳۴ هزار واحد مسکونی آسیب دیده و ۴۶ هزار خانه در غزه به‌طور کامل نابود شده است.

آخرین اخبار

خطرناک‌ترین میراث ترامپ؛ پایان غرب و جهان ۳ بخشی

به گزارش خبرآنلاین، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در دو...

نگاهداری:‌ چرا قیمت مسکن نجومی شد؟

رئیس مرکز پژوهش های مجلس، با تاکید بر اینکه...

علیرضا بیرانوند سرباز فجرسپاسی شد

علیرضا بیرانوند از اول آبان‌ماه به طور رسمی راهی...

منبع عراقی: الزیدی با الشرع تماس‌های محرمانه داشته است

به گزارش خبرآنلاین، خبرگزاری المعلومه به نقل از یک...

در روش تازه خرید بنزین پیش از سوخت‌گیری یک مرحله «احراز هویت» اضافه شده است

به گزارش خبرآنلاین،روند سوخت‌گیری با کارت اضطراری در شماری...

کاتس: ایران و اخوان المسلمین در پی حمله به اسرائیل هستند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی...

رئیس شورای اروپا: کانال دیپلماتیک غیررسمی با روسیه همچنان باز است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کاستا در مصاحبه با نشریه...

پیام بورس به بازارها

دنیای اقتصاد: معاملات بورس تهران در هفته گذشته...

جنگ مجدد با ایران‌، اقتصاد جهانی را زمین‌ گیر خواهد کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تنش‌های نظامی میان ایالات متحده...

سهمیه اول و دوم کارت سوخت واریز شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس گفته رضا حاجی...

تبلیغات متنی