وزیر امور خارجه ایران سال 2025 را به عنوان سالی سرنوشت ساز در حوزه هسته ای این کشور معرفی کرد و اظهار داشت: در ملاقاتش با مقام های چینی، مجموعه ای از موارد از جمله موضوع هسته ای ایران به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.
«سید عباس عراقچی» در ادامه سفرش به پکن در روز دوم این سفر گفت: در این سفر پرسش ها و مسائل دو جانبه شامل طیف وسیعی از موضوعات از جمله مسائل منطقه ای و جهانی و نیز مبارزه با تروریسم که موضوعی حائز اهمیت است، در ارتباط با افغانستان، سوریه، غزه و لبنان به بحث گذاشته شد.
وزیر امور خارجه با اشاره به ملاقات خود با دبیر کل سازمان همکاری شانگهای افزود: مروری بر پیشنهادات جمهوری اسلامی ایران در زمینه های مختلف همکاری از جمله تجاری، اقتصادی، امنیتی و انرژی که به سازمان همکاری شانگهای ارائه شده، انجام شد.
