یکشنبه 3 آبان 1405

دزدی کمک‌های مردمی غزه توسط یک شرکت اسرائیلی-آمریکایی

رئیس نهاد ناظر بر حقوق بشر در منطقه اروپا و مدیترانه اعلام کرد که یک شرکت اسرائیلی-آمریکایی اقدام به غارت کمک‌های ارسال شده به رفح در جنوب نوار غزه کرده است.

رامی عبده، رئیس این نهاد، بیان کرد که کمک‌هایی که امروز در رفح در جنوب نوار غزه توزیع شدند، توسط یک شرکت اسرائیلی-آمریکایی و ارتش اسرائیل از مؤسسه جهانی «رحمت» سرقت شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد که این شرکت توانسته است مؤسسه رحمت را فریب دهد و تعدادی کامیون متعلق به آن را به تصرف خود درآورده و سپس اقدام به توزیع آنها کند.

همچنین، دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه پیشتر اعلام کرده بود که رژیم صهیونیستی در اجرای طرح توزیع کمک‌ها در نوار غزه به شکستی تحقیرآمیز دچار شده است.

این دفتر اعلام کرد که رژیم اشغالگر اسرائیل را به‌طور کامل مسئول معیارهای قانونی و انسانی وضعیت وخیم غذایی در غزه می‌داند و اقدام این رژیم در بهره‌برداری از کمک‌ها به‌عنوان ابزاری برای جنگ و باج‌خواهی سیاسی را به شدت محکوم کرد.

این نهاد اضافه کرد: ما از سازمان ملل و شورای امنیت خواهش می‌کنیم هرچه سریع‌تر و به‌طور مؤثر برای پایان دادن به این جنایت و بازگشایی گذرگاه‌ها به‌صورت فوری و بدون قید و شرط اقدام کنند تا امکان فعالیت‌های انسان‌دوستانه بدون مداخلات رژیم اشغالگر فراهم شود.

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه تأکید کرد: ما به شدت با هرگونه طرحی که متکی به ایجاد “مناطق حائل” یا “گذرگاه‌های انسانی” تحت نظارت رژیم اشغالگر اسرائیل باشد، مخالف هستیم؛ زیرا این رژیم مسئول گرسنگی کشاندن مردم غزه و به قتل رساندن آنهاست. ما این وضعیت را مانند یک گتو نژادپرستانه می‌دانیم که به جای نجات قربانیان، به کشتار آنها دامن می‌زند.

به دنبال طرح‌های غیرانسانی رژیم صهیونیستی برای ایجاد قحطی در غزه و محدود کردن جمعیت این منطقه، رسانه‌های اسرائیلی از فرار نیروهای آمریکایی مسئول توزیع کمک‌ها در غزه خبر می‌دهند که به دلیل ازدحام بیش از حد جمعیت و تخریب مرکز توزیع، مجبور به ترک محل شدند.

رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داده‌اند که نیروهای مسلح مرتبط با شرکت آمریکایی مسئول کمک‌رسانی در غزه کنترل یکی از مراکز توزیع کمک‌ها را از دست داده‌اند.

به نقل از یسرائیل هیوم، یک گروه از ارتش اسرائیل به‌منظور یاری رساندن به کارمندان شرکت آمریکایی توزیع کمک‌ها در غزه به محل اعزام شده است. ارتش اسرائیل در مرکز توزیع رفح به شلیک هوایی پرداخته و هلیکوپترها را نیز به این ناحیه فراخوانده است.

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز خبر می‌دهد که ارتش این رژیم کارمندان شرکت آمریکایی را از محل توزیع رفح خارج کرده است.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی تصریح کرده است که تجهیزات متعلق به شرکت آمریکایی در مرکز توزیع کمک‌های رفح تحت سیطره درآمده است.

یدیعوت آحارونوت به نقل از منبعی در غزه گزارش داد که افراد مسلح مرتبط با شرکت آمریکایی پس از ایجاد ازدحام شدید جمعیت از محل فرار کرده‌اند. مرکز توزیع کمک‌ها در رفح آسیب دیده و حصارهای آن نیز تخریب گردیده‌اند.

آخرین اخبار

روزنامه اصلاح طلب: خروج از NPT پاس گل به امریکاست

به گزارش خبرآنلاین روزنامه آرمان ملی نوشت:...

یک منبع مطلع به تسنیم: خبر پیشنهاد ایران به آمریکا دروغ است

به گزارش خبرآنلاین، یک منبع مطلع به خبرنگار تسنیم...

چرا آمریکا با تحریم قضات به جنگ با دیوان لاهه رفته است؟

یک حقوقدان بین‌المللی با هشدار درباره پیامدهای اقدامات آمریکا...

سودهای میلیون دلاری به قیمت جان مردم!

ماجرای ممنوعیت پرواز هواپیماهای MD از شکست توربین موتور...

نتانیاهو دولت چرخشی با آیزنکوت را رد کرد

به گزارش خبرآنلاین، بنیامین نتانیاهو که با شبکه ۱۴...

قیمت سکه امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ هر قطعه سکه ۲۶۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

منابع خبری: حمله پهپادی به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

مراقب مسمومیت کودکان باشید؛ از گیاهان آپارتمانی تا دهان شویه

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

گوجه‌فرنگی پخته خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : معمولاً...

هشدار نارنجی هواشناسی در ۴ استان از فردا

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایرنا:...

سردار محبی: به کوچکترین اشتباه دشمن پاسخ چند برابری خواهیم داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ سردار «حسین محبی»...

نظرات کاربران فلای تودی درباره پرواز با آوا ایر

برای انتخاب یک پرواز، قیمت و ساعت حرکت...

خطرناک‌ترین میراث ترامپ؛ پایان غرب و جهان ۳ بخشی

به گزارش خبرآنلاین، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در دو...

نتانیاهو از «غافلگیری بسیار بزرگ» برای تشکیلات خودگردان فلسطین خبر داد

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روزنامه الدستور، بنیامین...

معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی کشور نباید صرفاً در حد شعار باقی بماند

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به «نذر وقت»، گفت:...

نگاهداری:‌ چرا قیمت مسکن نجومی شد؟

رئیس مرکز پژوهش های مجلس، با تاکید بر اینکه...

تاب‌آوری شبکه ارتباطی کشور در سایه تقویت سکوهای داخلی

در شرایط بحرانی نظیر جنگ، سکوهای داخلی از یک...

ترمیم دی‌ان‌ای در بدن؛ امید تازه برای درمان یک بیماری ژنتیکی نادر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، محققان...

تبلیغات متنی