حوزه ورزش ایران و دیگر نقاط جهان در دهم اسفند با وقوع حوادث و موضوعات گوناگون مواجه شد که در این گزارش، خلاصه ای از وقایع و رخدادهای آن ارائه شده است.
تیم ملی واترپلو ایران با نتیجه ۱۴ بر ۷ در برابر سنگاپور به مرحله نیمه نهایی مسابقات قهرمانی آسیا صعود کرد.
این تیم در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات قهرمانی ۲۰۲۵ آسیا که در شهر ژائوکینگ چین برگزار می شود، با تیم ملی سنگاپور رقابت کرد و این مسابقه با پیروزی ۱۴ بر ۷ تیم ملی ایران به پایان رسید.
یادآوری یک خاطره تلخ برای کامران قاسمپور در تیرانا!
کامران قاسمپور، دارنده ۲ مدال طلای جهانی پس از کسب مدال طلای تورنمنت رنکینگ در آلبانی، درباره یادآوری یک تجربه تلخ در سالن تیرانا صحبت کرد.
اتحادیه جهانی کشتی همچنین با اشاره به موفقیت کامران قاسمپور در رقابت های رنکینگ تیرانا در آلبانی، به شکست غیرمنتظره او مقابل عبدالرشید سعدالله یف در نیمه نهایی مسابقات قهرمانی جهان که در همین مکان برگزار شده بود، اشاره کرد و گفت: “امروز وقتی روی سکو ایستاده بودم، به آن لحظه فکر کردم.”
روزبه چشمی، نماینده بازیکنان در ات فدراسیون فوتبال
بازیکن تیم استقلال در جلسه مجمع اتی فدراسیون فوتبال که فردا (شنبه) در هتل اسپیناس برگزار می شود، حضور خواهد داشت.
برخورد ایران و چین در نیمه نهایی آسیا/ آیا طلسم ۲۷ ساله شکسته خواهد شد؟
دو تیم واترپلوی ایران و چین در مرحله نیمه نهایی مسابقات قهرمانی آسیا به مصاف هم خواهند رفت و برنده این دیدار علاوه بر راهیابی به فینال، مجوز شرکت در مسابقات جهانی را نیز کسب می کند.
پس از پیروزی ۱۴ بر ۷ تیم ملی واترپلو ایران برابر سنگاپور در چهارمین مرحله، حال این تیم باید در نیمه نهایی با چین، میزبان این دوره از مسابقات، رو به رو شود.
نتایج دیدارهای پایانی هفته ۲۱ لیگ برتر فوتبال/ پیروزی ذوب آهن، نساجی، خیبر و گل گهر
در ادامه رقابت های هفته بیست ویکم لیگ برتر فوتبال ایران، تیم های فوتبال ذوب آهن اصفهان و فولاد خوزستان، خیبر خرم آباد و آلومینیوم اراک، نساجی مازندران و شمس آذر قزوین و همچنین هوادار و گل گهر با یکدیگر مسابقه دادند و در پایان ذوب آهن، خیبر، نساجی و گل گهر موفق به کسب پیروزی شدند.
اندونگ غایب تمرین استقلال
دیدیه اندونگ، بازیکن تیم استقلال به دلیل سرماخوردگی امروز در تمرینات غایب بود.
دیروز (پنج شنبه، ۹ اسفند)، دو تیم فوتبال پرسپولیس و استقلال در چارچوب رقابت های هفته بیست ویکم لیگ برتر به مصاف هم رفتند که این بازی با نتیجه ۲ بر ۱ به سود پرسپولیس خاتمه یافت.
ساعی: مداح مدت ها غایب بود اما من او را به عنوان سرمربی کردم/ اگر نتایج المپیک بعدی بدتر از پاریس باشد، باید به مردم پاسخگو باشم
رئیس فدراسیون تکواندو تصریح کرد که برای ات اتحادیه تکواندوی آسیا برنامه ریزی کرده ایم.
هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو در نشستی با اعضای کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی، به توضیحاتی درباره کناره گیری سرمربی بانوان پرداخت و گفت: به مینو مداح از همان ابتدا اعلام کرده بودم که تا المپیک از او حمایت خواهم کرد. او به مدت طولانی از تیم ملی دور بود اما من به او پیشنهاد دادم که سرمربیگری تیم ملی را بپذیرد. با وجود انتقادات، این حمایت ها ادامه داشت که نتیجه آن مورد تایید مردم ایران قرار گرفت. اما به دلیل شرایط پیش آمده، ادامه همکاری ممکن نشد.
دلایل درخواست النصر برای بازی در زمین بی طرف به خاطر رونالدو و پرسپولیس
به نقل از روزنامه الجزیره، کریستیانو رونالدو در دیدار قبلی اش در تهران با پرسپولیس با مشکلاتی مواجه شده و به همین جهت باشگاه النصر خواستار برگزاری بازی با استقلال در یک زمین بی طرف شده است.
دیدار اول دور یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا بین استقلال و النصر دوشنبه شب در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد و النصر به شکلی کم سابقه درخواست کرده تا این بازی در زمین بی طرف صورت گیرد.
علیرضا مهمدی به مدال طلای تورنمنت آلبانی دست یافت
در پایان روز نخست رقابت های کشتی فرنگی رنکینگ در آلبانی، علیرضا مهمدی در وزن ۸۷ کیلوگرم مقام قهرمانی را به دست آورد، در حالی که ابوالفضل مهمدی در وزن ۷۷ کیلوگرم از دور رقابت ها کنار رفت.
