شنبه 16 آبان 1405

«شاهرخ خان» به پاس دستاوردهایش در جشنواره فیلم «لوکارنو» مورد تقدیر قرار می‌گیرد

این ستاره معروف بالیوود قرار است در تاریخ ۱۰ اوت در میدان «پیازا گراند» طی جشنواره‌ی فیلم «لوکارنو» این جایزه سینمایی را دریافت کند. به علاوه، به مناسبت بزرگداشت این بازیگر، فیلم محبوب «دیوداس» که در سال ۲۰۰۲ و به کارگردانی «سانجای لیلا بانسالی» اکران شده است، در این مراسم به نمایش درمی‌آید.

این هنرمند ۵۸ ساله از زمان ایفای نقش برجسته‌اش در فیلم «بازیگر» (۱۹۹۳) و همچنین در فیلم رمانتیک کلاسیک «داماد عاشق عروس را می‌برد» (۱۹۹۵)، به عنوان ستاره‌ای درخشنده و نماینده جهانی سینمای هند شناخته شده است. او به دلیل بازی در فیلم‌هایی نظیر «دیوادس» که در آن نقش یک معتاد الکلی را ایفا می‌کند و همچنین به خاطر نقش‌آفرینی‌اش به عنوان مردی مبتلا به سندروم آسپرگر در فیلم «نام من خان است» (۲۰۱۰) مورد تحسین و ستایش منتقدان قرار گرفته است.

«جونا آ. نازارو» که مدیر هنری جشنواره فیلم لوکارنو است، استقبال از چنین اسطوره‌ای مانند شاهرخ خان را در هفتاد و هفتمین دوره این جشنواره “یک رویای محقق شده” نامید و او را به خاطر “نقش پربار در سینمای هند” ستود. او اظهار داشت: «شاهرخ خان شاهی است که هرگز ارتباط خود را با تماشاگرانش که او را به اوج رسانده‌اند، از دست نداده است. این هنرمند شجاع و جسور همیشه آمادگی داشته تا خود را به چالش کشیده و در عین حال به خواسته‌های هوادارانش در سرتاسر جهان وفادار بماند. شاهرخ خان نماد واقعی یک قهرمان مردمی و اسطوره به شمار می‌آید».

این جایزه پس از موفقیت‌های چشمگیر «شاهرخ خان» در سال ۲۰۲۳، شامل سه فیلم پرفروش «دونکی»، «پاتان» و «جاوان» به این بازیگر اهدا می‌شود. بر اساس برخی برآوردها، فیلم سینمایی «جاوان» با درآمدی نزدیک به ۱۴۰ میلیون دلار به عنوان پرفروش‌ترین فیلم هندی تاریخ شناخته شده است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که جشنواره لوکارنو امسال همچنین به پاس قدردانی از «جین کمپیون»، کارگردان معروف استرالیایی، جایزه یوزپلنگ افتخاری را به او اعطا خواهد کرد.

از جمله برندگان پیشین جایزه یوزپلنگ افتخاری لوکارنو می‌توان به برناردو برتولوچی، کن لوچ، ژان لوک گدار، ورنر هرتزوگ، کلی رایکارد، جان واترز، مارکو بلوکیو و انیس واردا اشاره کرد.

هفتاد و هفتمین جشنواره فیلم لوکارنو از ۷ تا ۱۷ اوت (۱۷ تا ۲۷ مرداد) در کشور سوئیس برگزار خواهد شد.

آخرین اخبار

شمارش معکوس آیزنکوت برای کنار زدن بی‌بی

ائتلاف «فهرست مشترک» - متشکل از احزاب عربی...

ترامپ: ما در حال مذاکره با ایران هستیم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : رئیس...

عزتی: کنترل نرخ ارز، حمایت از تولید راهکار فوری افزایش تاب‌آوری اقتصاد ایران است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،مرتضی عزتی، کارشناس اقتصادی، با اشاره...

پرسپولیس ۱ – فجرسپاسی ۲/ سومین شکست سرخ‌ها و هدیه صدرنشینی به سپاهان

تیم فوتبال پرسپولیس امروز از هفته دوازدهم لیگ برتر...

صادق نوروزی، دبیرکل حزب توسعه ملی ایران درگذشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، صادق نوروزی، دبیرکل این تشکل...

چرایی افزایش امنیت سایبری دانشگاه‌ها

افزایش امنیت سایبری در دانشگاه‌ها از جنبه‌های مختلف اهمیت...

برگزاری نمایشگاه ترویج علم در دانشگاه تهران؛ فرصتی برای تجربه و تعامل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران،...

هشدار استاندارد برای روزهای سرد/ بخاری ها را بدون سرویس روشن نکنید

با فرارسیدن روزهای سرد سال و افزایش استفاده از...

ChatGPT Cyber عرضه شد؛ مدلی که آسیب‌پذیری اوبونتو را در دو ساعت کشف کرد

شرکت OpenAI مدل جدیدی با تمرکز بر امنیت سایبری...

پوستر پرسپولیس برای جدال امروز با فجر سپاسی +عکس

باشگاه پرسپولیس با انتشار پوستری، از دیدار امروز سرخ‌پوشان...

انتقاد رییس نظام پزشکی از تأخیر در پرداخت مطالبات حوزه سلامت

رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی با انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری...

عینک هوشمند سامسونگ با دوربین ۱۲ مگاپیکسلی و شارژدهی ۹ ساعته در راه است

سامسونگ قصد دارد نخستین عینک هوشمند مجهز به هوش...

قهوه با معده خالی واقعاً مضر است؟ متخصصان به یک باور رایج پاسخ می‌دهند

نوشیدن قهوه با معده خالی موضوعی تا حدی بحث‌برانگیز...

نماینده عراقی: عراق بیش از ایران از بسته شدن مرز متضرر می‌شود

به گزارش خبرآنلاین، الساعدی در گفت وگو با شبکه...

مربی تیم ملی از اسپانیا برگشت

لوسادا که در فیفا دی مهرماه و از زمان...

تبلیغات متنی