جمعه 8 آبان 1405

شناسایی ۱۲۰ همت سرمایه‌گذاری در طرح ملی مسکن

تا به امروز، سرجمع سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی در راستای طرح نهضت ملی مسکن از مرز ۱۲۰ هزار میلیارد تومان گذر کرده و معاون وزیر راه و شهرسازی اعلام کرده که تعدادی از این پروژه‌ها به مرحله قرارداد رسیدنند.

دولت سیزدهم تحت مدیریت شهید آیت‌الله رئیسی از آغاز فعالیت خود، برنامه‌ریزی برای ساخت چهار میلیون واحد مسکونی طی چهار سال را آغاز کرده است و تاکنون بیش از دو میلیون و ۵۶۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن کلنگ‌زنی شده است.

اکثریت سرمایه‌های شناسایی‌شده در پروژه‌های سرمایه‌گذاری مسکن از سوی بخش خصوصی، نظیر انبوه‌سازان، شرکت‌های خصوصی و بانک‌ها انجام خواهد گرفت. در حال حاضر، ۱۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در این حوزه شناسایی شده و به گفته مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن، بخشی از این سرمایه‌گذاری‌ها به عقد قرارداد منجر شده است.

ارسلان مالکی به‌تازگی اعلام کرده است که مدل‌های مفهومی سرمایه‌گذاری در طرح‌های مسکن آماده شده و به‌زودی رویدادی برای معرفی این فرصت‌ها برگزار خواهد شد. تعدادی از این پروژه‌ها از طریق فراخوان‌ها به توافق رسیده و فعالیت آغاز شده است.

وی توضیح داد که در تمامی شهرها و استان‌ها پروژه‌های مشارکتی با رویکرد سرمایه‌گذاری تعریف شده و با توجه به نامگذاری امسال به‌عنوان سال جهش تولید، هدف‌گذاری شده تا شکل جدیدی از مشارکت دولت و مردم ارائه شود. در راستای طرح‌های سرمایه‌گذاری مسکن، به‌علاوه مشارکت بخش خصوصی، شرکت‌ها، انبوه‌سازان و بانک‌ها، مردم نیز در این سرمایه‌گذاری‌ها درنظر گرفته شده‌اند.

دولت با تلاش شبانه‌روزی و در زمان فشرده، به تأمین زمین برای طرح نهضت ملی مسکن پرداخته است. تاکنون از طریق اراضی مازاد دستگاه‌های دیگر و اراضی ملی واقع در حریم و سایر ظرفیت‌ها، بیش از ۴۵ هزار هکتار زمین برای این طرح در محدوده شهرهای موجود تأمین شده است.

همچنین، شهرک‌سازی در خارج از حریم شهرها به عنوان اولویت قرار گرفته است. در حال حاضر، ۶۰ شهرک شناسایی و مطالعات مکان‌یابی آن‌ها به پایان رسیده است. مصوبات از کارگروه‌های استانی و تخصصی نیز اخذ شده و پنج شهرک از این تعداد در تهران قرار دارد.

با توجه به اراضی اختصاص‌یافته برای ساخت مسکن، دولت سیزدهم در واقع از بزرگترین مولدسازی‌های پس از انقلاب در این حوزه پرده‌برداری کرده است.

مسأله بعدی تنوع روش‌های ساخت بوده که با همکاری مردم پیگیری می‌شود. در بسیاری از مناطق، مردم اقدام به ساخت مسکن خود کرده‌اند. برنامه‌های واگذاری فردی و گروهی، ارایه طرح‌های ساخت و صدور مجوزهای لازم از جمله اقدامات انجام‌شده در این راستاست.

آخرین اخبار

مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، یک مقام آگاه ایرانی...

۴ نماینده ایران فردا روی تشک می‌روند

به گزارش تابناک، فردا در ادامه رقابت‌های حسن یزدانی...

فضای غالب در اردوگاه آیزنکوت بیش از گذشته آماده همکاری با احزاب عربی است

به گزارش خبرآنلاین ، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش...

سخنگوی سپاه در پاسخ به سنتکام: ادعای مین‌روبی هرمز را با شواهد مستقل ثابت کنید، نه بیانیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس گزارش ایسنا، سردار...

برزیل درباره دخالت انتخاباتی شبکه منتسب به «ونس» تحقیق می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، از بخش اسپانیولی تارنمای سی‌ان‌ان، دیوان...

جدیدترین خبر درباره شرایط کمپانی پس از بستری شدن در بیمارستان

ونسان کمپانی، سرمربی بایرن مونیخ، پس از بستری شدن...

اگر هنگام بازکردن آیفون Duo صدای غیرعادی شنیدید، به گوشی فشار نیاورید

کالبدشکافی گوشی تاشوی آیفون دوئو توسط شرکت iFixit دو احتمال مهم...

مغز کودکان ۴ سال پیش از بروز علائم، خطر افسردگی و اضطراب را نشان می‌دهد

بر اساس تازه‌ترین پژوهش، سرعت بلوغ مغز کودک می‌تواند...

افشای جزییاتی از فرار نامزد مغلوب انتخابات برزیل به آمریکا

به گزارش خبرآنلاین، خبرنگار المیادین در خصوص اخبار منتشره...

همه پرسش‌ها درباره نتانیاهو

انتخابات اخیر اسرائیل در حالی بدون پیروز قاطع...

سندرز: ترامپ خطرناک‌ترین رئیس‌جمهور تاریخ است

به گزارش خبرآنلاین، برنی سندرز، سناتور مستقل ایالت ورمونت...

قیمت سکه امروز ۶ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه امامی ۲۶۸ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

نایب‌رئیس کمیسیون انرژی مجلس: گاز کمتر مصرف کنید پول نقد بگیرید!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرهاد شهرکی، نایب رئیس کمیسیون...

تبلیغات متنی