نصرالدین عامر، معاون دفتر اطلاع رسانی جنبش انصارالله یمن اعلام کرد که حملات هوایی کشنده ای که از سوی آمریکا صورت می گیرد، هیچ گونه ممانعتی برای فعالیت های این جنبش ایجاد نخواهد کرد و آنها اقدام به واکنش های انتقام جویانه ای در برابر آمریکا خواهند نمود.
عامر در اظهاراتش در شبکه های اجتماعی اشاره کرد: «صنعا به عنوان حامی و پاسدار غزه باقی خواهد ماند و هرگز این منطقه را رها نخواهد کرد».
در شب گذشته، ایالات متحده به یمن حملات هوایی انجام داد که در نتیجه آن، حداقل ۳۱ نفر شهید و بیش از ۱۰۰ نفر دیگر مجروح شدند. مقامات آمریکایی تصریح کردند که این حملات پاسخی به حملات صورت گرفته بر روی کشتی ها در دریای سرخ بوده و احتمال می رود که این نوع عملیات برای چند هفته ادامه یابد. «محمد البخیتی» از اعضای شورای سیاسی جنبش انصارالله در واکنش به این تجاوزات تأکید کرد: «پاسخ به تجاوزات آمریکا قطعی است و در نظر ما بین دولت بایدن و دولت ترامپ هیچ تفاوتی وجود ندارد. ما هرگز از گزینه حمایت از فلسطین و مقابله با آمریکا، به هر قیمتی که لازم باشد، دست نخواهیم کشید. این مبارزه ویژگی های خاصی دارد که به وضوح با روی کار آمدن ترامپ نمایان گردیده است، و آن نبردی است بین حق مطلق و باطل مطلق».
جنبش حماس نیز در بیانیه ای به شدت تجاوز نظامی آمریکا به «یک محله مسکونی در صنعا» را محکوم کرده و آن را «نقض آشکار قوانین بین المللی» و حمله به «حاکمیت و ثبات یمن» دانست.
باشگاه خبرنگاران
