یکشنبه 10 آبان 1405

بسیار منطقی است که فردی نسبت به یک برنامه نظر مثبتی نداشته باشد

“`html

در برنامه «نوسان» مجموعه‌ای از مستندهای کوتاه و بلند به بررسی رویدادهای روز جهان از منظر بین‌المللی پرداخته خواهد شد. به‌علاوه، به سبب حوادث اخیر غزه، وقایع این رخدادها به‌صورت زنده و در مدت زمان تقریبی ۱۵ دقیقه به روی آنتن خواهد رفت.

برنامه «نوسان» به‌عنوان یک تحلیلگر رخدادهای روز جهانی، چگونه موفق به کسب ۵ میلیون بازدید در تلوبیون در مدت زمان کوتاهی شده است؟

تلوبیون تنها یکی از نمودهای این موفقیت است. ما دارای بازخوردهای متعدد و مثبتی هستیم. خوشبختانه برنامه در تلوبیون نیز عملکرد خوبی داشته است. این موفقیت ناشی از تلاش مداوم تیم تولید و محتوای غنی برنامه است. ما با هدف تأمین نیازهای اطلاعاتی مخاطبان، تحلیل‌های دقیق و به‌روز ارائه می‌دهیم. تعامل همیشگی با بینندگان و شنیدن نظرات آن‌ها نیز به ارتقا کیفیت برنامه کمک زیادی کرده است.

برخی از منتقدان بر این باورند که «نوسان» با تأکید بر محور مقاومت، از سایر رویدادهای بین‌المللی غافل مانده است؟

در «نوسان» ما تلاش داریم تمامی ابعاد موضوعات را واکاوی کرده و دیدگاه‌های مختلف را به مخاطبان ارائه دهیم. تمرکز بر محور مقاومت به‌معنای نادیده‌گرفتن سایر وقایع نیست، بلکه به دلیل اهمیت این مسائل در سطح منطقه‌ای و جهانی صورت می‌گیرد.

شما به‌عنوان مجری «نوسان»، چگونه با حجم بالای اطلاعات و تحلیل‌های پیچیده روبه‌رو می‌شوید و آن‌ها را به شکلی قابل درک برای مخاطبان ارائه می‌دهید؟

مطالعه منظم و مشاوره با کارشناسان در زمینه‌های مختلف، به من یاری می‌دهد تا اطلاعات را به‌طور دقیق و ساده به مخاطبان منتقل کنم. به‌علاوه، سعی دارم با بهره‌گیری از مثال‌های مناسب و تشبیه‌های مفهومی، مباحث پیچیده را قابل فهم‌تر نمایم.

آیا تاکنون با واکنش‌های منفی یا تهدیدهایی از سوی مخاطبان یا گروه‌های مختلف روبرو شده‌اید؟

طبیعی است که برخی از بینندگان از برنامه ما راضی نباشند یا انتقادات داشته باشند و ما با کمال میل این انتقادات را گوش می‌دهیم. اما این موارد نشان‌دهنده اهمیت و تأثیرگذاری برنامه است و ما را در مسیر خود مصمم‌تر می‌کند.

با توجه به اینکه «نوسان» به تحلیل رویدادهای روز جهان می‌پردازد، چگونه از صحت و دقت اطلاعات منتشرشده اطمینان حاصل می‌کنید؟

ما از منابع معتبر و مورد اعتماد استفاده می‌کنیم و اطلاعات را با متخصصان در زمینه‌های مربوطه بررسی می‌کنیم تا از صحت و دقت آن‌ها اطمینان حاصل کنیم.

آیا قصد دارید ارتباط بیشتری با مخاطبان برقرار کرده و نظرات و پیشنهادات آن‌ها را دریافت کنید؟

بله، ما از طریق شبکه‌های اجتماعی و سامانه پیامکی با مخاطبان تعامل داریم و نظرات و پیشنهادات آن‌ها را جمع‌آوری می‌کنیم. این نوع مشارکت به بهبود کیفیت برنامه ما کمک شایانی می‌نماید.

با توجه به بازدیدهای چشمگیر «نوسان» در تلوبیون، آیا فکر می‌کنید این برنامه در تغییر دیدگاه‌های مخاطبان نسبت به مسائل منطقه‌ای تأثیرگذار بوده است؟

امید دارم که چنین باشد. هدف ما افزایش آگاهی و درک مخاطبان در مورد مسائل کلیدی منطقه‌ای و جهانی است و آمار بازدیدهای بالا نشان‌دهنده علاقه مخاطبان به این نوع محتوا است.

آیا تاکنون با محدودیت‌ها یا سانسورهایی در ارائه محتوای برنامه‌های خود مواجه شده‌اید؟

ما تلاش داریم تا با رعایت اصول حرفه‌ای و قوانین رسانه‌ای، محتوای خود را به بهترین نحو ارائه دهیم. تا‌کنون با محدودیت‌های جدی مواجه نشده‌ایم و امیدواریم بتوانیم به همین شیوه ادامه دهیم. در اینجا لازم می‌دانم از آقای حامد بامروت‌نژاد، مدیر محترم شبکه دو، تقدیر و تشکر ویژه‌ای داشته باشم. بدون حمایت‌های ایشان، ادامه برنامه برای ما ممکن نبود و قطعاً مدیریت ایشان یکی از اجزای کلیدی تحول در صدا و سیماست.

آیا فکر می‌کنید «نوسان» توانسته است دیدگاه‌های عمومی را نسبت به مسائل منطقه‌ای و جهانی دگرگون کند؟

بله. امیدوارم که چنین اتفاقی افتاده باشد. هدف ما افزایش آگاهی و فهم مخاطبان از مسائل حائز اهمیت منطقه‌ای و جهانی است و بالاترین آمار بازدیدها نشانه خوبی از استقبال مردم از این محتوا است.

“`

آخرین اخبار

عراقچی: رایزنی با میانجی قطری ادامه دارد/ هنوز به نتیجه قطعی نرسیده‌ایم

به گزارش خبرآنلاین، سیدعباس عراقچی در حاشیه جلسه کمیسیون امنیت...

جلسه‌تان را از دست یک نفر نجات دهید؛ راهکار ساده برای تقسیم عادلانه زمان صحبت

به گزارش ایتنا به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، دوری کلارک،...

راغفر: کاهش ارزش پول ملی به زیان مردم است/ دلار ۲۷۰ هزار تومانی از سال گذشته هدف‌گذاری شده بود

امیرعباس آذرم‌وند: افت ارزش پول ملی در اقتصاد ایران، صرفاً...

ماه‌عسل سرمربی تمام شد؛ سه معضل بزرگ آبی‌ها پس از دو شکست متوالی

شروع درخشان انزو مارسکا روی نیمکت منچسترسیتی با هفت...

نقش انسان در بحران آب دجله و فرات ۲.۵ برابر تغییر اقلیم است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران،...

تشدید اختلافات بر سر تشکیل کابینه جدید اسرائیل/ تلاش مخالفان برای کنار زدن نتانیاهو

به گزارش خبرآنلاین به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین،...

گوشی شما چه زمانی صدایتان را ضبط می‌کند؟ واقعیت پنهان پشت سیری و الکسا

دستیارهای صوتی مانند سیری، گوگل و الکسا انجام بسیاری...

شیائومی ۱۸ پرو و پرو مکس؛ قیمت‌های نجومی در کنار باتری‌های کوچک‌تر

قیمت‌های احتمالی گوشی‌های پرچمدار شیائومی ۱۸ پرو و شیائومی...

نوجوانان در مسیر کشف هویت؛ طوفان تغییرات جسمانی و عاطفی

نوجوانی به عنوان یکی از حساس‌ترین مراحل گذار از...

تبعیض جنسیتی در عصر الگوریتم‌ها

زمانی که در حال طراحی جلد کتاب خود...

قیمت سکه امروز ۹ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ نیم‌سکه ۱۳۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

اظهارات زارع پس از کسب چهارمین طلای جهان

به گزارش تابناک، امیرحسین زارع پس از کسب مدال...

ویدیو/منتظری: جهاد دانشگاهی پژوهش‌ها را به سمت مسائل اساسی ایران سوق داده است

رئیس جهاد دانشگاهی با تشریح اولویت‌های پژوهشی این نهاد...

نشست مهم امنیتی به ریاست نخست وزیر عراق

به گزارش خبرآنلاین، یک نشست امنیتی امروز شنبه به...

منچسترسیتی ۰ – برایتون ۱/ مرغ‌های دریایی، گربه سیاه شدند!

تیم منچسترسیتی امروز از هفته نهم لیگ برتر انگلیس...

قیمت بیت‌کوین به ۷۷ هزار دلار سقوط کرد؛ احتمال افت تا ۶۵ هزار دلار

به گزارش خبرآنلاین،بزرگ‌ترین رمزارز بازار، معاملات روز جمعه را...

تبلیغات متنی