جمعه 8 آبان 1405

آغاز طرح بررسی و تحقیق در مورد فروش VPNها؛ قطع برق یکی از مراکز تهران، نیمه‌ کارایی فیلترشکن‌ها را مختل کرد!

نسخه‌های کلیدی این مکالمه در ادامه ارائه شده است:

این سوال مطرح است که چرا زمانی که رایتل اعلام کرد می‌توانم امکان تماس تصویری را بر روی سیم‌کارت‌هایم فعال کنم، عده‌ای به مراجع عظام مراجعه کردند و فریاد وا‌اسلاما سر دادند و منجر به منتفی شدن این طرح گردید؟ چه کسانی در این میان به مراجع مراجعه کردند و تحت عنوان جلوگیری از گسترش فساد و فحشا، جلوی این طرح را گرفتند؟
به مراجع گفته شد که قرار است افراد یکدیگر را ببینند و با تماس‌های تصویری، آسیب و خدشه‌ای به اسلام وارد شود. حال این سؤال مطرح می‌شود که چرا اکنون این مزیت به همراه اول و ایرانسل اعطا شده است؟ اگر 10 یا 15 سال پیش این امکان ایجاد می‌شد، آیا مردم به همان اندازه به سمت تماس‌های تصویری در واتس‌اپ و اینستاگرام می‌رفتند؟ این‌ها سوالاتی هستند که در جامعه مطرح می‌شود و حامیان فیلترینگ هیچ پاسخی برای آن‌ها ندارند.

اگر به رایتل اجازه برقراری تماس‌های تصویری داده می‌شد یا ام‌ام‌اس‌ها فعال می‌ماندند، قطعا مردم با این گستردگی به سوی شبکه‌های اجتماعی نمی‌رفتند. اما به دلیل اخذ تصمیم‌های نادرست و اصرار بر آن‌ها، حتی اگر امروز تماس تصویری همراه اول نیز رایگان شود، کسی به آن اعتماد نخواهد کرد. اما اگر در آن زمان مانع این امر نمی‌شدند، نه‌تنها امروزه اعتماد از بین نمی‌رفت بلکه قوی‌تر هم می‌شد.

ما در حال برنامه‌ریزی برای آغاز تحقیق و تفحص در مجلس در مورد فروش فیلترشکن‌ها هستیم؛ زیرا این حوزه دارای گردش مالی بسیار زیادی است. اکنون هر چه برچسب بزنند که جلال رشیدی‌کوچی در پی ایجاد تشویش در اذهان عمومی است، در جستجوی فساد می‌باشد و قصد دارد در سالگرد فلانی به بی‌ثباتی کشور دامن بزند، این سخنان به نوعی بازی از همان جریانی است که در ابتدا به آن اشاره کردم که به بهانه آرمان‌های انقلاب و ارزش‌های منحصر به فرد فقط به دنبال منافع مالی خود هستند.

فیلترینگ در کشور هزینه‌های مالی زیادی را به خود اختصاص می‌دهد. به‌عنوان مثال، به تازگی یکی از مراکز تولید برق در اطراف تهران قطع شد و ناشی از این وضعیت نیمی از فیلترشکن‌ها از کار افتاد! این وضعیت چه معنایی دارد؟ من از وزیر پرسیدم که چگونه می‌توانید فیلترشکن‌های رایگان را مسدود کنید ولی فیلترشکن‌های پولی از این قضیه در امان بمانند؛ عده‌ای نگران شدند که مبادا این سخن من به فیلتر شدن فیلترشکن‌های پولی منجر شود؛ ولی به آن‌ها اطمینان دادم که این امر رخ نخواهد داد، چرا که در این حوزه برخی به دنبال کسب درآمد زیاد و سودهای هنگفت هستند.

آخرین اخبار

غیرفعال‌شدن کارت سوخت خودروهای بالای ۲۵ سال و موتورسیکلت‌های بالای ۱۰ سال تکذیب شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی...

درخواست عربستان از آمریکا درباره جنگ با ایران: به دیپلماسی فرصت دهید

به گزارش خبرآنلاین، وبگاه شبکه عبری i۲۴News گزارش داد...

رونمایی رسمی از جانشین سن‌سیرو؛ استادیوم جنرالی از ۲۰۳۱ +عکس

ورزشگاه جدید مشترک میلان و اینتر در سن‌سیرو، با...

کتاب تخصصی تولید پروپیلن رونمایی شد

آیین رونمایی از کتاب «تولید پروپیلن (PDH)، کاربرد...

اعتراف بزرگ رونالدو پس از شکست دادن مسی

به گزارش تابناک؛ فوق‌ستاره پرتغالی فوتبال دنیا، افتخار انتخابش...

مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، یک مقام آگاه ایرانی...

۴ نماینده ایران فردا روی تشک می‌روند

به گزارش تابناک، فردا در ادامه رقابت‌های حسن یزدانی...

فضای غالب در اردوگاه آیزنکوت بیش از گذشته آماده همکاری با احزاب عربی است

به گزارش خبرآنلاین ، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش...

سخنگوی سپاه در پاسخ به سنتکام: ادعای مین‌روبی هرمز را با شواهد مستقل ثابت کنید، نه بیانیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس گزارش ایسنا، سردار...

برزیل درباره دخالت انتخاباتی شبکه منتسب به «ونس» تحقیق می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، از بخش اسپانیولی تارنمای سی‌ان‌ان، دیوان...

جدیدترین خبر درباره شرایط کمپانی پس از بستری شدن در بیمارستان

ونسان کمپانی، سرمربی بایرن مونیخ، پس از بستری شدن...

اگر هنگام بازکردن آیفون Duo صدای غیرعادی شنیدید، به گوشی فشار نیاورید

کالبدشکافی گوشی تاشوی آیفون دوئو توسط شرکت iFixit دو احتمال مهم...

تبلیغات متنی