یکشنبه 10 آبان 1405

طرح جدید نخست‌وزیر انگلیس برای سرکوب پناهجویان

بر اساس قانونی جدید در انگلیس، مهاجرانی که با قایق‌های کوچک وارد خاک این کشور شوند از این پس اجازه نخواهند داشت درخواست پناهندگی کنند.

به نقل از یورونیوز، این قانون که به نظر می‌رسد از هفته آینده رسمیت پیدا کند عمدتا مهاجرانی را شامل می‌شود که سوار بر قایق‌های کوچک با عبور از کانال مانش خود را به انگلیس می‌رسانند.

ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس به تازگی از توقف قایق‌های حامل مهاجران و جلوگیری از ورود آنها به کشور به عنوان یکی از اولویت‌های دولتش نام برده است.

وی در این خصوص در مصاحبه با نشریه «میل آن ساندی» خطاب به آن دسته از مهاجران که با قایق خود را به انگلیس می‌رسانند گفته است: اشتباه نکنید، اگر غیرقانونی به اینجا بیایید، نمی توانید بمانید.

به نوشته این هفته‌نامه محافظه‌کار، مانع حقوقی جدید می تواند وکلا را از توسل جستن به قوانین مرتبط با حقوق زندگی خانوادگی به منظور جلوگیری از اخراج مهاجران باز دارد.

گروه‌های حامی پناهندگان این قانون را که قرار است روز سه‌شنبه رسما توسط وزیر کشور انگلیس اعلام شود غیرقابل اجرا می‌دانند.

از سوی دیگر صلیب سرخ انگلیس نیز طرح یاد شده را که به موجب آن امکان درخواست پناهندگی برای شمار زیادی از مهاجران غیرممکن می‌شود بسیار نگران کننده قلمداد کرده است.

به گفته مسئولان این سازمان، این طرح کمک چندانی به جلوگیری از به خطر افتادن جان پناهجویانی که به دنبال امنیت هستند،‌ نمی‌کند.

به موجب این قانون وزیر کشور موظف است هر فردی را که با یک قایق کوچک و به صورت غیرقانونی وارد انگلیس شده در سریع‌ترین زمان ممکن به رواندا یا یک کشور ثالث بفرستد و آنها را به طور قطع از بازگشت محروم کند.

شورای پناهندگان، یک سازمان مترقی حامی پناهجویان در انگلیس به تازگی وزیران کابینه را متهم کرده است که تعهد دیرینه این کشور بر اساس کنوانسیون سازمان ملل به ارائه دادرسی عادلانه به افراد، بدون در نظر گرفتن نحوه ورود آنها به انگلیس را زیر پا گذاشته‌اند.

مدیر اجرایی این سازمان معتقد است که قانون یاد شده قایق ها را متوقف نمی کند، بلکه منجر به حبس ده‌ها هزار نفر با هزینه‌های هنگفت در بازداشتگاه‌ها می شود؛ افرادی که به طور دائم در بلاتکلیفی قرار می گیرند و صرفا به دلیل درخواست پناهندگی به عنوان تبهکار با آنها رفتار می‌شود.



منبع

آخرین اخبار

افزایش ۲۵ درصدی سهمیه سوخت معادن کشور/ تأمین سوخت از چالش‌های اصلی معادن سمنان

مدیرکل دفتر بهره‌برداری معادن وزارت صنعت، معدن و تجارت...

سرمایه‌های خرد مردم، فرصتی برای احیای تولید طلا

تحول دیجیتال در صنعت طلا و جواهر صرفا...

ناکامی فیروزپور در کسب مدال برنز جهان/ شکست سنگین آزادکار ایران برابر حریف آذربایجانی

امیرحسین فیروزپور، نماینده وزن ۹۲ کیلوگرم کشتی آزاد کشورمان،...

فقط ۳۰ دقیقه سونا می‌تواند سیستم ایمنی بدن را فعال کند!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : بسیاری...

عراقچی: رایزنی با میانجی قطری ادامه دارد/ هنوز به نتیجه قطعی نرسیده‌ایم

به گزارش خبرآنلاین، سیدعباس عراقچی در حاشیه جلسه کمیسیون امنیت...

جلسه‌تان را از دست یک نفر نجات دهید؛ راهکار ساده برای تقسیم عادلانه زمان صحبت

به گزارش ایتنا به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، دوری کلارک،...

راغفر: کاهش ارزش پول ملی به زیان مردم است/ دلار ۲۷۰ هزار تومانی از سال گذشته هدف‌گذاری شده بود

امیرعباس آذرم‌وند: افت ارزش پول ملی در اقتصاد ایران، صرفاً...

ماه‌عسل سرمربی تمام شد؛ سه معضل بزرگ آبی‌ها پس از دو شکست متوالی

شروع درخشان انزو مارسکا روی نیمکت منچسترسیتی با هفت...

نقش انسان در بحران آب دجله و فرات ۲.۵ برابر تغییر اقلیم است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران،...

تشدید اختلافات بر سر تشکیل کابینه جدید اسرائیل/ تلاش مخالفان برای کنار زدن نتانیاهو

به گزارش خبرآنلاین به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین،...

گوشی شما چه زمانی صدایتان را ضبط می‌کند؟ واقعیت پنهان پشت سیری و الکسا

دستیارهای صوتی مانند سیری، گوگل و الکسا انجام بسیاری...

شیائومی ۱۸ پرو و پرو مکس؛ قیمت‌های نجومی در کنار باتری‌های کوچک‌تر

قیمت‌های احتمالی گوشی‌های پرچمدار شیائومی ۱۸ پرو و شیائومی...

نوجوانان در مسیر کشف هویت؛ طوفان تغییرات جسمانی و عاطفی

نوجوانی به عنوان یکی از حساس‌ترین مراحل گذار از...

تبعیض جنسیتی در عصر الگوریتم‌ها

زمانی که در حال طراحی جلد کتاب خود...

قیمت سکه امروز ۹ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ نیم‌سکه ۱۳۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

اظهارات زارع پس از کسب چهارمین طلای جهان

به گزارش تابناک، امیرحسین زارع پس از کسب مدال...

تبلیغات متنی