دوشنبه 4 آبان 1405

طرح صیانت اجرا شده


معین‌الدین سعیدی درباره این‌که دوباره بحث بازگشت طرح صیانت به مجلس شورای اسلامی مطرح شده است، گفت: یکی از اعضای کمیسیون مشترک آقای ویس کرمی موضوعی را مطرح کردند و آقای قالیباف توضیح دادند، بر مبنای درخواست جمع کثیری از نمایندگان این موضوع از دستور کار خارج شده و دیگر قرار نیست در کارگروه اصل ۸۵ مطرح شود اگر هم مبنایی برای ادامه پیگیری و بررسی طرح باشد، باید در قالب خود صحن باشد که فعلا در دستور کار نیست.

این نماینده مجلس در پاسخ به سوالی مبنی بر این که این طرح فعلا در دستور کار مجلس نیست، بیان کرد: خیر، در دستور کار نیست.

وی خاطرنشان کرد: مشکل این است که به بهانه شرایط کشور عملاً بخش و بخش‌هایی از این طرح اجرایی شده است و آنچه که مهم است، بر مبنای اصل نهم قانون اساسی تحت هیچ شرایطی نباید آزادی‌های مشروع مردم حتی به بهانه حفظ امنیت و تمامیت ارضی محدود شود.

سعیدی بیان کرد: ما انتظار داریم زمانی که شرایط کشور از آن شرایط ملتهب پائیز فاصله گرفته پلتفرم‌هایی که فیلتر شدند، باز شوند.

وی در خصوص اینکه عبدالرضا مصری نائیب رئیس مجلس خبر از بررسی این طرح داده است، بیان کرد: آقای مصری گفتند چندین جلسه کارشناسی درباره طرح داشته‌ایم، اما این‌که بیاید در دستور کار قرار گیرد، من فکر نمی‌کنم در دستور کار باشد، مضاف بر این که مردم چالش‌ها و مشکلاتی را در حوزه معیشت و سبد کالا‌های اساسی دارند. انتظار از مجلس این است که اولویت خودش را بر حوزه‌های معیشتی بگذارد و بعید می‌دانم طرح صیانت با آن حساسیتی که قبلا مطرح شد دوباره در دستور کار قرار گیرد.



منبع

آخرین اخبار

استقلال به امارات نرسیده به دردسر خورد/ آبی‌ها مصمم‌تر می‌شوند

استقلال در شرایطی راهی امارات شد که باید خود...

فراخوان ملی طرح‌های تحول طب ایرانی و صنایع گیاهان دارویی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی،...

قیمت طلا ظهر امروز ۴ آبان ۱۴۰۵/ هر گرم طلای ۱۸ عیار ۲۶ میلیون و ۴۳۲ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس گزارش شبکه اطلاع‌رسانی طلا...

شکست دیگری برای ترامپیسم – خبرآنلاین

پیروزی لولا در برزیل را می‌توان در ادامه روندی...

پیشنهاد اصلاح و تغییر مبنای محاسبه مستمری بازنشستگان از چند سال آینده

دبیر هیأت امنای سازمان تأمین اجتماعی ضمن تشریح ابعاد...

چهار سال انتظار برای کاهش کیسه‌های پلاستیکی

با گذشت چهار سال از تصویب آیین‌نامه کاهش مصرف...

مدیریت اجساد؛ کلید تعیین هویت و آرامش خانواده‌ها در بحران‌ها

مدیر امور بحران و پدافند غیر عامل و دبیر...

اجلاس مسکو؛ نقطه عطف یا تکرار مکررات؟

هشتمین نشست سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی‌ئی‌سی‌اف)...

پاکستان گذرگاه مرزی گبد–ریمدان با ایران را پس از یک هفته توقف بازگشایی کرد

به گزارش خبرآنلاین،براساس اطلاعات رسیده ، پاکستان گذرگاه مرزی...

خرید لوازم ورزشی با قیمت مناسب؛ چرا انتخاب فروشگاه اهمیت دارد؟

تصمیم برای شروع ورزش و داشتن فعالیت بدنی منظم،...

نقدعلی: آنچه تعیین‌کننده است، زبان اقتدار است، نه زبان تسلیم

نقدعلی با انتقاد از اصرار برخی بر مذاکره ادامه...

تناقض عجیب درباره ورزشگاه آزادی؛ سرانجام چمن چه زمانی آماده می‌شود؟

کاشت بذر چمن هیبریدی ورزشگاه آزادی، امروز (یکشنبه) در...

نقره بخریم یا صندوق نقره؟ راهنمای انتخاب برای سرمایه‌گذاران

برای ورود به بازار نقره، سرمایه‌گذاران معمولاً دو...

تبلیغات متنی