فرهیختگان: هفت شکست در هشت بازی. این وضعیت حیرتآور حتی در وحشتناکترین خوابهای طرفداران سپاهان نیز قابل تصور نبود. سپاهان در بدترین فصول فعالیتش در فوتبال ایران، هرگز به این شکل به استقبال باخت نمیرفت.
البته آنها در همین دیدار با پیکان فرصتهای گلزنی متعددی ایجاد کردند و چندین بار تیرک دروازه را به لرزه درآوردند، اما حادثهای که موجب بروز مشکلات سپاهان در این بازی شد، اشتباه برایان دابو و خروج یکی از بازیکنان از زمین بود. جالب توجه است که تنها در «سه مسابقه» از هشت بازی اخیر، سپاهان در لحظه سوت پایان، با 11 بازیکن کامل روی زمین حضور داشته است. این تیم به طور مداوم با اخراج بازیکن مواجه شده و به نظر میرسد که هیچ تمرکز و توجهی برای اجرای فوتبال ندارد.
از جوانترین بازیکنان تا باتجربهترینها، بسیاری از اعضای تیم سپاهان در این فصل طعم اخراج را چشیدهاند. تیمی که هیچ توضیحی برای عدم احیای خود و دوری از این بحران عجیب ندارد.
تیم مورایس در آغاز فصل آنقدر خوب عمل کرد که حتی پس از این فاجعه بزرگ، هنوز کاملاً از کورس قهرمانی خارج نشده است؛ اما برای بازگشت به شرایط آرمانی، ابتدا باید مشکل خود را با اخراج بازیکن حل کنند. سپاهان این روزها به تیمی تبدیل شده که تنها دو حقیقت در مورد آن مطرح است: تیمی که پیراهن زرد بر تن دارد و تاوان قرمز میپردازد!
