حسین عبدی، سرمربی تیم ملی فوتبال جوانان ایران اعلام کرد: ما در آغاز راه مان در جام ملت ها با یک مسابقه دشوار برابر اندونزی مواجه خواهیم شد.
بر پایه گزارش تیم ملی فوتبال جوانان ایران روز فردا (پنجشنبه) در اولین دیدار خود از مسابقات جام ملت های آسیا به مصاف اندونزی خواهد رفت. حسین عبدی درباره وضعیت تیم ملی فوتبال جوانان ایران در آستانه این دیدار، اظهار داشت: با شروع رقابت های جام ملت های آسیا، امروز شاهد نخستین بازی میزبان، قطر، بودیم که به ما کمک کرد تا شرایط این مسابقات را به خوبی درک کنیم.
سرمربی تیم ملی فوتبال جوانان ایران ادامه داد: دیدار بین چین و قطر را مشاهده کردیم و سطح مسابقات بسیار بالا بود. حساسیت رقابت ها به وضوح احساس می شود؛ چراکه دیگر هیچ تیمی ضعیف به نظر نمی رسد. باید به صراحت بگویم که تمامی بازی ها بسیار نزدیک و رقابتی خواهد بود. نام کشورها دیگر اهمیتی ندارد و توانایی کسب نتیجه در بازی اهمیت فراوانی دارد، چراکه تمامی تیم ها با تمام توان آمده اند و انتظار یک نبرد نزدیک و جدی را باید داشت.
وی درباره وضعیت رقبا در گروه C جوانان ایران تصریح کرد: هیچ تیمی نمی تواند خود را برتر یا مغلوب تصور کند. همه ما باید بدانیم که باید سخت تمرین کنیم و به دنبال نتیجه بگردیم. ما نیز به همین شکل کار کرده ایم و روند فعلی را ادامه خواهیم داد. ان شاءالله بتوانیم بازی های در خور شأن کشور عزیزمان را به نمایش بگذاریم.
عبدی در مورد شرایط میزبانی کشور چین در جام ملت های زیر ۲۰ سال که در شهر شن ژن برگزار می شود، گفت: میزبانی چین همیشه در سطح خوب و قابل قبولی بوده است. تنها یک جلسه تمرینی در چمنی با کیفیت پایین داشتیم، اما سایر شرایط کاملاً معمولی و مناسب بوده است. به نظر می رسد این بازی ها و به ویژه افتتاحیه واقعا فوق العاده بود.
سرمربی تیم ملی فوتبال جوانان ایران در خصوص رویارویی با اندونزی تصریح کرد: این تیم واقعاً قدرتمند است و مطمئنم که دیدار دشواری با اندونزی خواهیم داشت. رقیب برنامه ریزی های وسیعی انجام داده و چندین تورنمنت را با هزینه خود در کشورش برگزار کرده تا با آمادگی کامل در این مسابقات حاضر شود. ما درک می نماییم که با حریفی سرسخت مواجه خواهیم بود و با تمام توان مسابقه خواهیم داد و امیدوارم نتیجه ای دلخواه کسب کنیم. امیدوارم بازیکنان ما بتوانند در زمین، توانایی های خود را به نمایش بگذارند و از زمین بازی با سر بلندی خارج شویم.
او درباره روند آماده سازی تیم ملی جوانان ایران افزود: ما روزهای پر فراز و نشیبی را تجربه کردیم که بعضی از آن ها حتی تحمل ناپذیر بودند. زیرا مشکلاتی برای برگزاری بازی های دوستانه و اردوها داشتیم. از سویی دیگر، عدم اعطای بازیکنان به تیم ملی برای ما بسیار آزاردهنده بود، اما به هر حال همچنان به این مسیر ادامه دادیم و متوقف نشدیم. دو بازیکن به دلیل عدم موافقت باشگاه هایشان نتوانستند به تیم ملی ملحق شوند.
عبدی ادامه داد: این نقص بزرگ به اعتبار تیم ملی آسیب می زند و باید به شدت مراقب آن باشیم. همه ما برای افتخار به پرچم کشورمان تلاش می کنیم و هیچ چیزی مهم تر از این نیست. در بدو ورود به چین، بازی خوبی با عربستان انجام دادیم و اکنون باید در جست وجوی هماهنگی خود باشیم که این امر زمان بر و چالش برانگیز است، زیرا بازیکنانما در باشگاه ها با سبک های متفاوت بازی می کنند.
وی درباره واژه کلیدی “نسل متفاوت” که به این تیم نسبت داده شده و به عنوان امیدی برای آینده فوتبال ایران شمرده می شود، اظهار داشت: امیدوارم این نسل بتواند به پایگاه جدیدی برای تیم ملی بدل شود و بتوانیم با این نوع تحول به جلو حرکت کنیم.
سرمربی تیم ملی جوانان افزود: زمانی که در انگلیس در حال تحصیل در زمینه فوتبال بودم، مشاهده کردم که ۱۱ بازیکن حاضر در لیست تیم ملی بزرگسالان از دوران نوجوانی با یکدیگر کار کرده و به سطح بزرگسالان رسیده اند. این واقعیت به وضوح خود را نشان می دهد و در یکی از کلاس های روانشناسی، این موضوع به عنوان نقطه ای حائز اهمیت مطرح شد تا به بررسی همه جانبه آن پرداخته شود. امیدواریم این اتفاق برای نسل فعلی نیز رخ دهد.
عبدی افزود: من همیشه اعلام کرده ام که این تیم برای دیروز یا امروز ساخته نشده است؛ بلکه این تیم برای آینده است. فردایی که در آن دیروز در تهران تمرین کردیم و امروز در این جام داریم، تا در آینده نیز درخشش داشته باشیم.
او در پاسخ به سوالی درباره تاریخ پایان اقامت در چین گفت: امیدوارم که در نهایت، در آخرین روز مسابقات برگشتیم. این آرزوی قلبی من است. اگر لطف خدا به ما یاری رساند، کار بزرگی صورت داده ایم. ما تمام تلاش خود را می کنیم و سعی خواهیم کرد. باقی قضایا به تقدیر و مصلحت خدا بستگی دارد.
