امیر قلعهنویی در لیست ۲۴ نفره تیم ملی با دقت فراوانی برای گزینش بازیکنان هر پست عمل کرده تا به آنها فرصت لازم را دهد و در اردوهای تدارکاتی عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشد. در تمرینات فعلی، او دو بازیکن را برای سمت راست خط دفاعی و دو نفر را برای جناح چپ دعوت کرده است.
صادق محرمی که در دینامو زاگرب روزهای موفقی را سپری کرده و در مدت یک ماه و نیم اخیر به یک مهره کلیدی و بدون جانشین در قهرمان لیگ کرواسی تبدیل شده، در بازی اخیر خود نیز با ورودی به میدان، یک پاس گل ارزشمند مقابل اوسییک ارسال کرده و موجب پیروزی تیمش شده است. حالا او نیز در اردو تیم ملی در فرم عالی خود به سر میبرد.
این مدافع راست که برای دستیابی به ترکیب تیم ملی با رقیب قدرتمندی چون رامین رضاییان مواجه است، در بازیهای اخیر دینامو زاگرب در لیگ کرواسی و همچنین مراحل پلیآف لیگ قهرمانان و لیگ اروپا، عملکرد فوقالعادهای داشته و همواره در بین بهترینهای تیمش قرار گرفته است. این موفقیت باعث شده تا او مانند اردوهای قبلی در جمع ملیپوشان حاضر باشد.
میلاد محمدی نیز لژیونر دیگری است که در تیم آ. ا. ک آتن باید با احسان حاجصفی برای کسب یک جایگاه در ترکیب رقابت نماید. البته بعید به نظر میرسد که امیر قلعهنویی مانند سرمربی تیم یونانی از نام حاجصفی برای انتخاب بازیکنان اصلی استفاده کند.
محمدی در مسابقات اخیر آ. ا. ک آتن تنها در یک دیدار از هفته دوم سوپر لیگ یونان فرصت حضور در ترکیب تیمش را پیدا کرده است. با این حال، قلعهنویی این فرصت را به او داده تا دوباره به ترکیب ملی راه یابد و در اردوهای تدارکاتی برای دو بازی دوستانه با بلغارستان و آنگولا شرایط او را به دقت بررسی کند. تقابل نزدیک او با صادق محرمی برای تصاحب توپ در تمرینات، گواهی بر رقابت شدید میان بازیکنان است.
