کلاهبرداری مالیاتی ۶ میلیارد تومانی در یک فروشگاه طلا

رئیس مرکز بازرسی و مقابله با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی کشور از شناسایی موارد فرار مالیاتی مربوط به یک طلافروشی در استان قزوین خبر داد و اعلام کرد: در مجموع، مبلغ ۶۰ میلیارد ریال مالیات اضافی و جرائم ناشی از عملکردها و ارزش افزوده مربوط به سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۲ از این مودی طلافروشی درخواست شده و در مراحل وصول قرار دارد.
شاهین مستوفی در بررسی مصادیق فرار مالیاتی در اداره کل امور مالیاتی قزوین بیان کرد: در راستای بازرسی های دوره ای از واحدهای صنفی و شغلی در یکی از شهرهای استان قزوین، شواهدی از یک دستگاه پذیرنده بانکی (POS) که به پرونده مالیاتی مربوط به فعالیت های کشاورزی مرتبط بود و تراکنش هایی به ارزش بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال در سال های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ دارد، از فعالیت یک مغازه طلافروشی در این شهر به دست آمد.
مستوفی در مورد مبلغ مالیات و جرایم مربوط به این طلافروشی تصریح کرد: تا کنون و بر اساس بررسی های صورت گرفته، مبلغ ۶۰ میلیارد ریال به عنوان مالیات اضافی و جرائم ناشی از عملکردها و ارزش افزوده سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ از مودی این طلافروشی درخواست و این امر در حال پیگیری می باشد.
رئیس مرکز بازرسی و مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی کشور ادامه داد: اقدامات ضروری به منظور وصول مالیات های مربوطه با رعایت اصول قانونی از سوی اداره کل امور مالیاتی استان قزوین در حال انجام است و این موضوع تحت پیگیری قرار دارد.