استاندار البرز بیان کرد: پس از سال ها انتظار شهروندان، در نهایت و به واسطه همکاری ها و تلاش های صورت گرفته، انتزاع کامل فردیس از کرج با هدف حفظ منافع عمومی و بر مبنای عدالت، به سرانجام رسید.
مجتبی عبداللهی در جلسه ای که سه شنبه شب با اعضای شورای اسلامی شهر کرج و فردیس برگزار شد، افزود: این تصمیم که نتیجه پیگیری های مداوم و مذاکرات با نهادهای مختلف بود، با تصویب هیئت دولت و وزارت کشور نهایی شده است.
استاندار البرز در ادامه به چالش های مربوط به فرآیند تقسیمات کشوری اشاره کرد و خاطرنشان کرد: این اقدام بدون بروز هیچ گونه اختلاف یا چالش قانونی به نتیجه رسیده و تمامی مراحل قانونی به درستی طی شده است.
وی بیان داشت: این انتزاع به بهبود روند اداره شهرستان های فردیس و کرج کمک خواهد کرد و همچنین در توسعه زیرساخت ها و خدمات شهری موثر خواهد بود.
عبداللهی در این نشست از همه مسئولان، به ویژه اعضای شورای اسلامی شهر کرج، شهرداران و دستگاه قضایی استان البرز که در این مسیر همکاری داشته اند، تقدیر و تشکر کرد.
استاندار البرز همچنین بر ضرورت تقویت زیرساخت های شهری در این دو شهرستان تأکید کرد و بیان کرد که یکی از اولویت های اصلی باید توسعه حمل و نقل عمومی باشد.
وی ادامه داد: پروژه های حمل و نقل عمومی، همچون توسعه خط مترو، می تواند به یکی از شاخص های کلیدی در تبدیل این دو شهر به مراکز پیشرفته و هوشمند تبدیل شود.
استاندار البرز همچنین بر لزوم توجه به محیط زیست و ایجاد شهرهای پاک به عنوان دیگر اولویت ها در این فرآیند تاکید کرد و افزود: احتمال معرفی کرج و فردیس به عنوان شهرهای هوشمند در سطح ملی وجود دارد.
وی همچنین بخصوص به پروژه های زیرساختی مانند رینگ جنوبی کرج اشاره کرد و بر همکاری بیشتر شورای اسلامی شهر کرج و فردیس با شهرداری ها و سایر نهادها به منظور تسریع در پیشرفت این پروژه ها تأکید نمود.
عبداللهی گفت: این پروژه ها نه تنها به کاهش ترافیک استان البرز کمک خواهند کرد، بلکه در رفع مشکلات حمل و نقل و رونق اقتصادی استان نیز تأثیرگذار خواهند بود.
وی از اعضای شوراهای اسلامی شهر کرج و فردیس درخواست کرد تا در زمان باقی مانده از دوره ششم شوراها، تمامی توان خود را برای خدمت به مردم و تحقق این اهداف بزرگ صرف کنند.
