جواد مطیعی بیان کرد: در ساعت ۱۹:۱۰ امروز دوشنبه، گزارشی از یک تصادف involving یک خودرو نیسان در بلوار شهید سلیمانی (پائینتر از کلانتری ۱۱) به اورژانس ۱۱۵ اطلاعرسانی شد که بلافاصله یک دستگاه آمبولانس به محل اعزام گردید.
وی همچنین توضیح داد: پس از حضور تیمهای اورژانس در صحنه حادثه، مشخص شد که بر اثر یک تصادف جدی بین وانتی نیسان و یک کودک ۲.۵ ساله، این کودک دچار آسیب و شکستگی در ناحیه سر گردیده است.
مسؤول فوریتهای پزشکی اردستان یادآوری کرد: با وجود شدت صدمات وارده و عدم وجود علائم حیاتی، همکاران ما برای این کودک اقدامات اورژانسی و احیا را انجام دادند و او را به بیمارستان منتقل کردند.
مطیعی خاطرنشان ساخت: متأسفانه به دلیل خونریزیهای بسیار و ضربه شدیدی که به سر کودک وارد شده بود، او در بیمارستان شهید بهشتی اردستان جان خود را از دست داد.
