شنبه 2 آبان 1405

فوری؛ اطلاعیه مهم بانک مرکزی برای درخواست‌دهندگان وام ازدواج/ جزئیات ثبت‌نام کارت رفاه ازدواج منتشر شد

قمری‌وفا، مدیر روابط‌عمومی بانک مرکزی، اعلام کرد که از پایان آبان‌ماه، فرایند ثبت‌نام و صدور کارت رفاهی ازدواج برای زوج‌های متقاضی آغاز خواهد شد. این کارت به‌عنوان طرحی مکمل برای وام ازدواج نقدی طراحی شده و هدف آن کاهش مدت انتظار متقاضیان و تسهیل خرید کالاهای ایرانی به کمک تسهیلات قرض‌الحسنه است.

بر اساس گزارش تسنیم، وی بر این نکته تأکید کرد که وام ازدواج نقدی حذف نخواهد شد و هر زوجی که تمایل داشته باشد می‌تواند از تسهیلات کارت رفاهی جهیزیه بدون نیاز به ایستادن در صف وام نقدی استفاده کند. مبلغ و شرایط این کارت کاملاً معادل وام نقدی ازدواج است و آن را به‌صورت قرض‌الحسنه صادر خواهند کرد.

وی ادامه داد که از پایان آبان، در کنار سامانه ثبت‌نام وام ازدواج نقدی در بانک مرکزی، گزینه جدیدی به‌نام «کارت رفاهی ازدواج» اضافه خواهد شد. زوج‌هایی که تمایل به استفاده از این طرح دارند، می‌توانند با انصراف از وام نقدی، به‌‌طور مستقیم از طریق سامانه به شعب بانک معرفی شوند و تسهیلات خود را با شرایط مشابه و بدون نیاز به صف، دریافت کنند.

قمری‌وفا همچنین افزود: هدف از این طرح، آسان‌تر کردن تأمین جهیزیه و خرید کالاهای ایرانی برای جوانان است تا آنان بتوانند از وام قرض‌الحسنه خود به‌طور مستقیم برای تهیه موارد ضروری استفاده کنند.

وی در ادامه اشاره کرد که از آغاز اجرای قانون مربوط به وام ازدواج و فرزندآوری تا کنون، حدود ۸۶۰ همت تسهیلات به بیش از ۶ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر پرداخت شده است. از این میزان، ۱۲۹ همت وام ازدواج و ۲۸ همت وام فرزندآوری در سال جاری تا حال حاضر پرداخت گردیده است.

براساس قانون بودجه سال ۱۴۰۴، سقف وام ازدواج برای هر نفر ۳۰۰ میلیون تومان و برای زوج‌های جوان (دامادهای زیر ۲۵ سال و عروس‌های زیر ۲۳ سال) ۳۵۰ میلیون تومان برای هر نفر تعیین شده است.

۲۲۳۲۲۵

آخرین اخبار

هشدار نارنجی هواشناسی در ۴ استان از فردا

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایرنا:...

سردار محبی: به کوچکترین اشتباه دشمن پاسخ چند برابری خواهیم داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ سردار «حسین محبی»...

نظرات کاربران فلای تودی درباره پرواز با آوا ایر

برای انتخاب یک پرواز، قیمت و ساعت حرکت...

خطرناک‌ترین میراث ترامپ؛ پایان غرب و جهان ۳ بخشی

به گزارش خبرآنلاین، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در دو...

نتانیاهو از «غافلگیری بسیار بزرگ» برای تشکیلات خودگردان فلسطین خبر داد

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روزنامه الدستور، بنیامین...

معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی کشور نباید صرفاً در حد شعار باقی بماند

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به «نذر وقت»، گفت:...

نگاهداری:‌ چرا قیمت مسکن نجومی شد؟

رئیس مرکز پژوهش های مجلس، با تاکید بر اینکه...

ترمیم دی‌ان‌ای در بدن؛ امید تازه برای درمان یک بیماری ژنتیکی نادر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، محققان...

علیرضا بیرانوند سرباز فجرسپاسی شد

علیرضا بیرانوند از اول آبان‌ماه به طور رسمی راهی...

منبع عراقی: الزیدی با الشرع تماس‌های محرمانه داشته است

به گزارش خبرآنلاین، خبرگزاری المعلومه به نقل از یک...

در روش تازه خرید بنزین پیش از سوخت‌گیری یک مرحله «احراز هویت» اضافه شده است

به گزارش خبرآنلاین،روند سوخت‌گیری با کارت اضطراری در شماری...

کاتس: ایران و اخوان المسلمین در پی حمله به اسرائیل هستند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی...

رئیس شورای اروپا: کانال دیپلماتیک غیررسمی با روسیه همچنان باز است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کاستا در مصاحبه با نشریه...

تبلیغات متنی