یکشنبه 3 آبان 1405

تشکر رئیسی از شهروندان – ایسنا

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه امروز به خاطر غیرت و شجاعت فلسطینی‌ها، برای همگان روشن شده است که بنای سست صهیونیسم به‌ اندازه‌ خانه‌ عنکبوت بی‌ثبات است، تأکید کرد: حضور باشکوه و شایسته تقدیر مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس، پیام قوی و روشنی برای استکبار جهانی به‌ همراه دارد.

، سید ابراهیم رئیسی با ارسال پیامی برای قدردانی از ملت آگاه و قدرشناس ایران، تشریح کرد که حضور شکوهمندشان در راهپیمایی روز جهانی قدس یک پیام واضح برای استکبار جهانی است و نشان‌دهنده آن است که ظلم، غصب، تجاوز و قتل، همواره محکوم به شکست خواهد بود و بی‌تردید این فعالیت جهانی و عمومی به نتایج مثبتی خواهد انجامید و جهانیان تحقق وعده‌ حقیقی الهی و پایان رژیم صهیونیستی را تماشا خواهند کرد.

متن پیام رئیس‌جمهور به این شرح است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

ملت آگاه و قدرشناس ایران، حماسه‌ حضور با مجد و عظمت شما، ملت بصیر جمهوری اسلامی در روز جهانی قدس سال جاری، تصاویر ماندگاری از همبستگی و اتحاد ملی در حمایت و همدلی با ملت مظلوم و قهرمان فلسطین و غزه را در این موقعیت حساس، در برابر چشمان جهانیان به نمایش گذاشت.

اکنون که به برکت شجاعت و غیرت فلسطینی‌ها، برای همگان روشن شده که سازه‌ جعلی صهیونیسم، سست‌تر از خانه عنکبوت است، این حضور حماسی و شایسته تقدیر، پیام روشنتری برای استکبار جهانی دارد که ظلم، غصب، تجاوز و قتل همواره محکوم به شکست است و به وضوح این حرکت جهانی و عمومی به ثمر خواهد رسید و جهانیان نظاره‌گر محقق‌ شدن وعده‌ صادق الهی و نابودی رژیم صهیونیستی خواهند بود.

این‌جانب در مقابل حضور آگاهانه و هوشمندانه مردم بزرگ ایران و تمامی ملت‌های آزاده‌ جهان، سر بر آستان ربوبی می‌سایم و از تمامی مردم ایران، گروه‌ها و تشکل‌های گوناگون سیاسی، فرهنگی و دینی که با لبیک به پیام تاریخی و ابتکار راهبردی امام راحل عظیم‌الشأن و دعوت مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و بر اساس تکلیف انسانی و دینی با حضوری پرشور در راهپیمایی روز قدس امسال، دین خود را به مظلومان فلسطین و کودکان بی‌گناه این سرزمین ادا کرده و انزجار خود را از رژیم صهیونیستی و حامیانش، علی‌الخصوص آمریکا، ابراز کردند، صمیمانه قدردانی می‌کنم و از خداوند متعال در این روزهای پایانی ماه مبارک رمضان، اقتدار، عزت و پیشرفت روزافزون جبهه مقاومت و نابودی اشغالگران قدس را درخواست می‌نمایم.

سید ابراهیم رئیسی

رئیس‌جمهوری اسلامی ایران

آخرین اخبار

نقدعلی: آنچه تعیین‌کننده است، زبان اقتدار است، نه زبان تسلیم

نقدعلی با انتقاد از اصرار برخی بر مذاکره ادامه...

تناقض عجیب درباره ورزشگاه آزادی؛ سرانجام چمن چه زمانی آماده می‌شود؟

کاشت بذر چمن هیبریدی ورزشگاه آزادی، امروز (یکشنبه) در...

نقره بخریم یا صندوق نقره؟ راهنمای انتخاب برای سرمایه‌گذاران

برای ورود به بازار نقره، سرمایه‌گذاران معمولاً دو...

مسمومیت با داروهای بدون نسخه / هشدار درباره دسترسی آسان به داروها

فلوشیپ سم‌شناسی بالینی بیمارستان لقمان حکیم با اشاره به...

درختان پر بار انار در باغ‌های بهشهر

شرق مازندران یکی از قطب‌های مهم تولید انار در...

۳ سال دوندگی برای حکم هیئت علمی؛ به نام نخبه به کام سفارش‌شده‌ها!

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه پرونده ویژه نخبگان...

روزنامه اصلاح طلب: خروج از NPT پاس گل به امریکاست

به گزارش خبرآنلاین روزنامه آرمان ملی نوشت:...

یک منبع مطلع به تسنیم: خبر پیشنهاد ایران به آمریکا دروغ است

به گزارش خبرآنلاین، یک منبع مطلع به خبرنگار تسنیم...

چرا آمریکا با تحریم قضات به جنگ با دیوان لاهه رفته است؟

یک حقوقدان بین‌المللی با هشدار درباره پیامدهای اقدامات آمریکا...

سودهای میلیون دلاری به قیمت جان مردم!

ماجرای ممنوعیت پرواز هواپیماهای MD از شکست توربین موتور...

نتانیاهو دولت چرخشی با آیزنکوت را رد کرد

به گزارش خبرآنلاین، بنیامین نتانیاهو که با شبکه ۱۴...

قیمت سکه امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ هر قطعه سکه ۲۶۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

منابع خبری: حمله پهپادی به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

مراقب مسمومیت کودکان باشید؛ از گیاهان آپارتمانی تا دهان شویه

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

گوجه‌فرنگی پخته خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : معمولاً...

هشدار نارنجی هواشناسی در ۴ استان از فردا

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایرنا:...

تبلیغات متنی