دوشنبه 31 فروردین 1405

ماسک: ترامپ در رفتارهای جنسی نادرست با کودکان نقش داشته است

کشمکش علنی میان دونالد ترامپ و ایلان ماسک، که هردو از چهره‌های قدرت و ثروت در جهان محسوب می‌شوند، در روز پنجشنبه به نقطه اوج خود رسید. ترامپ در این خصوص هشدار داد که توافق‌های دولتی با شرکت‌های تحت سرپرستی این میلیارد، مختومه خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رویترز، رئیس‌جمهور ایالات متحده و ثروتمندترین فرد جهان به شدت به یکدیگر حمله لفظی کردند.

خبرگزاری رویترز در گزارشی اشاره کرده است که این تنش در مدت زمانی کوتاه به طرز چشم‌گیری افزایش یافته و منجر به کاهش قابل توجه ارزش سهام تسلا، شرکت تولیدکننده خودروهای الکتریکی به رهبری ماسک، شده است. ارزش این شرکت به میزان ۱۴.۳ درصد در پایان روز کاهش یافت و حدود ۱۵۰ میلیارد دلار از ارزش بازار آن کاسته شد.

ترامپ در اظهاراتی داخل دفتر بیضی شکل کاخ سفید به ایلان حمله کرد. این میلیاردر که فقط دو روز پیش به عنوان مشاور نزدیک ترامپ شناخته می‌شد، به شدت از لایحه مالیاتی و برنامه‌های افزایش هزینه‌های دولت که برای ترامپ در اولویت قرار دارد انتقاد کرد و گفت که این طرح باعث می‌شود بدهی ملی آمریکا به ۳۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد دلار برسد.

ترامپ سپس در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» اشاره کرد: ساده‌ترین روش برای کاهش میلیاردها دلار از بودجه، قطع یارانه‌ها و قراردادهای دولتی ایلان است.

در ابتدای سال جاری، ترامپ ماسک را به عنوان رئیس «دپارتمان کارایی دولت» منصوب کرده بود تا با حذف بوروکراسی فدرال، هزینه‌های دولتی را کاهش دهد.

ترامپ به خبرنگاران گفت: از ایلان بسیار ناامید شده‌ام. ایلان و من رابطه خوبی داشتیم و نمی‌دانم که آیا این رابطه همچنان ادامه دارد یا خیر.

رئیس‌جمهور ایالات متحده در این هفته سکوت اختیار کرده بود در حالی‌که ماسک به لایحه او حمله می‌کرد، انتقادی که برخی سناتورهای جمهوری‌خواه نیز بر آن صحه گذاشتند. ماسک به سرعت در شبکه ایکس به انتقادات ترامپ پاسخ داد و گفت: بدون من، ترامپ انتخابات را از دست می‌داد. این ناسپاسی است.

شرکت‌های تحت مدیریت ماسک، شامل تسلا، اسپیس ایکس (تأمین‌کننده خدمات به دولت) و استارلینک می‌باشند. ایلان ماسک امسال در انتخابات ۲۰۲۴ بالغ بر ۳۰۰ میلیون دلار به نفع ترامپ و سایر نامزدهای جمهوری‌خواه در کنگره هزینه کرده است.

با این وجود، عملی کردن تهدید ترامپ علیه اسپیس ایکس پیچیده است، چرا که این شرکت نقش کلیدی در برنامه‌های فضایی دولت ایفا می‌کند. موشک فالکون ۹ اسپیس ایکس به عنوان پراستفاده‌ترین موشک جهان شناخته شده و استارلینک نیز بازار ارتباطات ماهواره‌ای را به طرز شگرفی تغییر داده است.

طبق گزارش رویترز، ماسک که بزرگترین حامی مالی جمهوری‌خواهان در انتخابات ۲۰۲۴ به شمار می‌رود، به عنوان مشاور ترامپ در زمینه کاهش هزینه‌های دولتی فعالیت می‌کرد و بارها در کاخ سفید و کنگره حضور داشته، گاهی حتی با پسر کوچکش.

اما این کشمکش مستمر بین دو نفر ممکن است شانس جمهوری‌خواهان برای حفظ کنترل کنگره در انتخابات آینده را تضعیف کند. ماسک نه تنها به عنوان یک حامی مالی عمل کرده، بلکه با پایگاه وسیع آنلاین خود، ترامپ را به بخش قابل توجهی از سیلیکون ولی و حامیان ثروتمند مرتبط ساخته بود.

پس از اظهارات ترامپ، ماسک از ۲۲۰ میلیون دنبال‌کننده‌اش در ایکس پرسید: آیا زمان آن فرا رسیده که یک حزب جدید در آمریکا راه‌اندازی کنیم که واقعاً نمایانگر ۸۰ درصد میانه‌رو باشد؟

در ادامه گزارش رویترز آمده است که از روز سه‌شنبه، ماسک به شدت به لایحه ترامپ حمله کرده و آن را مایه شرمساری نامید که موجب افزایش کسری بودجه می‌شود. تحلیلگران مستقل معتقدند این لایحه ممکن است تا ۵ هزار میلیارد دلار به بدهی ملی آمریکا بیفزاید.

ترامپ ادعا کرد که انتقادات ماسک ناشی از حذف یارانه‌های مالیاتی مربوط به خودروهای الکتریکی بوده است. او همچنین افزود که ماسک از عدم حضورش در دولت ناراحت است، در حالی که هر دو هفته گذشته در مراسم خداحافظی وی به تعریف و تمجید از یکدیگر پرداخته بودند.

ماسک در شبکه ایکس نوشت: این لایحه جدید دولت ترامپ باید کنار گذاشته شود. من با کاهش اعتبارهای مربوط به خودروهای برقی هیچ مشکلی ندارم، به شرطی که هزینه‌های بیهوده از لایحه حذف شود.

همکاری ماسک با دولت با وعده کاهش ۲ هزار میلیارد دلار بودجه آغاز شد، اما در عمل فقط حدود نیم درصد از هزینه‌های دولتی فدرال با این اقدام کاسته شد. اقدامات او منجر به برکناری هزاران شغل دولتی و کاهش کمک‌های خارجی گردید که با اعتراضات و چالش‌های قانونی مواجه شد.

افزایش مشغله ماسک در سیاست همچنین موجب اعتراضات وسیع در کارخانه‌های تسلا در ایالات متحده و اروپا شده و نگرانی‌هایی در مورد حواس‌پرتی وی میان سرمایه‌گذاران بوجود آورده است.

یک مقام کاخ سفید پس از این تنش گفت: رئیس‌جمهور به وضوح اعلام می‌کند که این دولت هیچ گونه بدهی به ایلان ماسک در سیاست‌گذاری ندارد. او با این حملات، طرف خود را انتخاب کرده است.

ایلان ماسک به تازگی با انتشار پست‌هایی، دونالد ترامپ را به ارتباط با پرونده‌های آزار جنسی کودکان متهم کرد. او در این باره در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: نام ترامپ در پرونده‌ای محرمانه از جفری اپستین وجود دارد. به همین خاطر این پرونده تاکنون منتشر نشده است. به امید روز خوبی برای دونالد ترامپ!

جفری اپستین شخصی بود که به قاچاق کودکان برای سوءاستفاده جنسی از سوی شخصیت‌های سیاسی و ثروتمند پرداخته است. این پرونده به یکی از جنجالی‌ترین موارد در تاریخ ایالات متحده تبدیل شده که نام تعدادی از افراد در آن به چشم می‌خورد. با این حال، بسیاری از جنبه‌های این پرونده همچنان در پرده ابهام باقی مانده است.

ماسک در پیامی دیگر در شبکه اجتماعی ایکس، خواستار استیضاح و برکناری دونالد ترامپ از ریاست جمهوری آمریکا شده و پیشنهاد کرد که جی دی ونس به عنوان جانشین وی منصوب شود.

310310

آخرین اخبار

آغاز واریز حقوق بازنشستگان کشوری بر اسلس احکام جدید

به گزارش خبرآنلاین،حشمت‌اله سلیمانی، معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق...

مرتس: هیچ توجیهی برای اقدام نظامی علیه کوبا وجود ندارد

بر اساس گزارش خبرآنلاین، عصر روز دوشنبه، «فردریش مرتس»...

توییت قابل توجه پزشکیان در نزدیک شدن به خاتمه زمان آتش‌بس؛ مردم ایران زیر فشار نمی‌گیرند

بر اساس گزارشی از خبرگزاری خبرآنلاین، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور،...

الجزیره: تردد در تنگه هرمز همچنان تحت تاثیر تصمیمات ایران است

به گزارش خبرآنلاین، در صحنه‌ای که پیچیدگی‌های درگیری دریایی...

اظهارات رودریگز پیرامون وضعیت ونزوئلا – خبرآنلاین

طبق گزارش خبرآنلاین، «دلسی رودریگز»، رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا، در...

مدیریت بحران: بارش باران و رعد و برق در اغلب مناطق کشور

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

افزایش قیمت ۵ میلیارد تومانی این خودرو ظرف یک روز!

به گزارش خبرآنلاین روزنامه ایران نوشت: به هرحال واقعیت...

فواد ایزدی: به سرعت برای آتش‌بس اقدام کردیم / آماده حضور در جنگ سوم باشید

به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین، فواد ایزدی، کارشناس مسائل...

رئیس جمهور برزیل: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران «دیوانگی» است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایرنا:...

ترامپ اعلام کرد که یک کشتی ایرانی توقیف شده است

بر اساس گزارش خبرآنلاین، رئیس‌جمهور ایالات متحده به تازگی...

کاهش 15 درصدی قیمت اوراق مسکن/ هزینه وام تا این رقم کاهش یافت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت هر...

تکذیب خبرهای منتشرشده درباره دور دوم مذاکرات در اسلام‌آباد

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایرنا، خبرهای منتشر...

ایران واجد شرایط درآمدزایی از تنگه هرمز می‌باشد

به نقل از خبرآنلاین، «مریم جمشیدی» استاد حوزه حقوق...

اهدای نشان فداکاری به خانواده سپهبد موسوی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیر سرلشکر «امیر حاتمی» فرمانده...

زمان خرید طلا فرارسید؟ – خبرآنلاین

به گزارش خبرآنلاین،نادر بذرافشان در تشریح چشم انداز بازار داخلی...

شکل‌گیری بحث‌ها بین وزرای خارجه انگلیس و پاکستان درباره مسائل منطقه‌ای

طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «ایوت کوپر» وزیر خارجه بریتانیا...

بیانیه ۴۲نماینده مجلس علیه تصمیمات راهبردی نظام؟ / این بار چه کسانی قرار است دیپلماسی را تخریب کنند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تعدادی از نمایندگان مجلس علیه دور...

بازآرایی ساختارهای تحقیقاتی در برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۵

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر شاهین آخوندزاده اظهار داشت:...

تبلیغات متنی