شنبه 31 مرداد 1405

ماسک به گزارش نیویورک‌تایمز پاسخ داد؛ “به مواد مخدر معتاد نیستم”

“`html

پس از انتشار گزارشی از سوی “نیویورک تایمز” مبنی بر مصرف مواد مخدر توسط ایلان ماسک در زمان کارزار انتخاباتی ترامپ، او این ادعا را رد کرد و گفت که چند سال پیش فقط “کتامین تجویزی” استفاده کرده و به این موضوع قبلاً اشاره کرده بود.

ایلان ماسک به طور قاطعانه گزارش روزنامه “نیویورک تایمز” را که مدعی شده بود او در حین کارزار انتخاباتی ریاست‌جمهوری اخیر ایالات متحده مواد مخدر مصرف می‌کرد، رد نمود.

این میلیاردر فناوری، در روز شنبه ۱۰ خرداد (۳۱ مه) در شبکه اجتماعی اکس (که قبلاً توییتر نامیده می‌شد) که خود مالک آن است، نوشت: «برای روشن‌سازی: من از مواد مخدر استفاده نمی‌کنم.» او به شدت به این روزنامه حمله کرده و افزود: «نیویورک تایمز به شکل کامل دروغ گفته است.»

در این گزارش، “نیویورک تایمز” با استناد به منابع نزدیک به ایلان ماسک از مصرف مواد مخدر توسط مدیرعامل تسلا در سطحی بی‌سابقه خبر داده و مدعی شده بود که “ماسک به حدی از کتامین استفاده کرده که دچار مشکلات مثانه شده است”.

ماسک در پاسخ به این ادعای نیویورک تایمز گفت که “چند سال پیش کتامین تجویزی را امتحان کرده است” و این مسئله تازگی ندارد و او قبلاً در شبکه اجتماعی اکس راجع به آن صحبت کرده بود. او نوشت: «کتامین به خروج از سیاهچاله‌های روانی تاریک کمک می‌کند، اما از آن زمان دیگر از آن استفاده نکرده‌ام.»

ماسک یک روز پیش‌تر نیز از پاسخگویی مستقیم به سوال یک خبرنگار در مورد مصرف مواد طفره رفته، اما اعتبار نیویورک تایمز را در همان زمان زیر سؤال برد.

تاریخچه‌ای طولانی از مصرف مواد مخدر
نیویورک تایمز همچنین در گزارش خود اشاره کرده بود که ماسک ۵۳ ساله مواد مخدر دیگری نظیر اکستازی و قارچ‌های توهم‌زا را نیز مصرف کرده است. به نقل از منابع نزدیک به وی، گفته شده که او در سفرهایش در زمان کارزار انتخاباتی ترامپ، یک جعبه دارو به همراه داشته که شامل حدود ۲۰ نوع قرص مختلف بوده است.

طبق تصاویری که از این جعبه منتشر شده، یکی از داروها آدرال (Adderall) بوده که ترکیبی از دو ماده فعال آمفتامین و دکستروآمفتامین است و به‌طور معمول برای درمان اختلال کم توجهی و بیش‌فعالی (ADHD) تجویز می‌شود. ماسک تا کنون در این زمینه اظهار نظری نکرده است.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، ماسک رهبری نهادی موسوم به “کارایی دولت” را بر عهده داشت که وظیفه آن کاهش بوروکراسی و بهبود کارایی در دولت فدرال بود. او پس از چهار ماه به عنوان مشاور ویژه ترامپ این هفته به طور رسمی کناره‌گیری خود را از کاخ سفید اعلام کرد.

او روز جمعه ۹ خرداد (۳۰ مه) در یک مراسم رسمی در دفتر بیضی کاخ سفید با حضور ترامپ از سمت خود وداع کرد، در حالی که چشم راستش کبود شده بود و این موضوع توجه رسانه‌ها را به خود جلب کرد. ماسک در پاسخ به سؤالات خبرنگاران درباره علت کبودی گفت که در حین بازی با پسر کوچک خود به او گفته بود “بزن تو صورتم” و کودک نیز همین کار را کرده بود.

زمانی که یک خبرنگار از ترامپ پرسید آیا از “مصرف منظم مواد مخدر” توسط ماسک اطلاع داشته یا خیر، او تنها پاسخ داد: «من نمی‌دانستم.» ترامپ اضافه کرد: «به نظر می‌رسد ایلان فردی فوق‌العاده است.»

در سال‌های اخیر، رسانه‌ها گزارش‌هایی درباره مصرف مشکوک مواد مخدر توسط ماسک منتشر کرده‌اند. روزنامه “وال‌استریت ژورنال” اوایل سال ۲۰۲۴ ذکر کرده بود که “ثروتمندترین فرد جهان موادی نظیر ال‌اس‌دی، کوکائین، اکستازی و قارچ‌های روان‌گردان مصرف کرده و این کار حداقل در مهمانی‌های خصوصی در سراسر جهان انجام می‌دهد که در آن حاضران باید توافق‌نامه‌های محرمانه امضا کنند یا تلفن‌های همراه خود را تحویل دهند تا اجازه ورود داشته باشند”.

گزارش‌هایی در سال ۲۰۲۳ درباره “مهمانی‌های مخفی” در سیلیکون ولی منتشر شده که در آن‌ها مصرف بی‌رویه مواد مخدر رایج بوده و ادعا شده که ماسک نیز در این گونه مهمانی‌ها شرکت داشته است.

“`

آخرین اخبار

برای نخستین بار، ربات‌ها از انسان‌ها در ترافیک وب جلو زدند

اینترنتی که زمانی عمدتاً برای انسان‌ها ساخته شده بود،...

تحویل دومین هواپیمای سوخت‌رسان به تل‌آویو انجام شد

طبق گزارش خبرآنلاین و بر اساس بیان ایسنا، سخنگوی...

شقاقی: ایران در نقشه ضدچینی آمریکا گرفتار شده است

به گزارش خبرآنلاین وحید شقاقی، کارشناس اقتصادی، گفت: من...

رهبر نیروهای مسلح: مردم ایران هرگز تسلیم نخواهند شد

بر اساس گزارش خبرگزاری خبرانلاین، امیر سرلشکر «امیر حاتمی»...

پزشکیان کارنامه خوبی در آشتی با ایرانیان خارج از کشور خواهد داشت

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، مسعود پزشکیان...

قیمت رسمی میوه و سبزی اعلام شد/ انگور، آلو، شلیل و هلو چند شد؟ + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، میدان بزرگ میوه و تره‌بار...

حداقل هزینه های معیشتی6 ماهه دوبرابر شد/ جزییات

محسن باقری، عضو تیم کارگری شورای عالی کار و...

پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :  ایرنا:...

قیمت جدید گوشت قرمز امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵/ گوشت آبگوشتی کیلویی چند شد؟ + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بازار گوشت قرمز در روز...

نکته قابل توجه در مدل جدید پرسپولیس

پرسپولیس تنها با یک پیروزی پرگل موفق نشد، بلکه...

ژاپن به قمر مریخ سفر می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ای اف...

روایت عارف از قصه بنزین ۸۰ هزار تومانی چیست؟/ توضیحات دفتر معاون اول رئیس‌جمهور

بر اساس گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عباس پازوکی، معاون ارتباطات...

چو کاسی: سفر نتانیاهو به اروگوئه ما را موظف به دستگیری او می‌کند

به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین، «والریا چو کاسی»، معاون...

زلنسکی: بزرگ‌ترین چالش اوکراین منابع مالی است

به گزارش خبرآنلاین، زلنسکی در ویدئویی که از طریق...

ویدیو/ زوال یک یادگار؛ مسجد حاج رجبعلی در آستانه فروپاشی

مسجد حاج رجبعلی را بیش از ۱۸۰ سال قبل...

شهریه «ممنوع» روی کاغذ؛ مطالبه «پول» در مدارس هیات امنایی علیرغم دستور وزیر

با وجود تأکیدات مسئولان وزارت آموزش و پرورش مبنی...

پیشرفت چین در زمینهٔ حافظهٔ کوانتومی؛ درهم‌تنیدگی در ۴۲۰ کیلومتر فیبر نوری

اگرچه شبکه‌های کوانتومی ممکن است بتوانند روزی رایانه‌ها و...

اپل ۲۷۰۰ کامپیوتر ۱۰ هزار دلاری را دفن کرد؛ داستان عجیب شکست لیزا

اپل در سال ۱۹۸۹ حدود ۲۷۰۰ دستگاه از کامپیوترهای...

فراری CZ26 رونمایی شد؛ ترکیب چهره جنجالی Luce با قلب قدرتمند SF90

فراری در رویداد Monterey از CZ26، یک خودروی تک‌نسخه...

تازه‌ترین سخنان جباری در قشم؛ برنامه‌ریزی سه‌ساله برای لیگ یک

نشست خبری کادر فنی تیم فوتبال جزیره قشم با...

ونس: ضرورت افزایش صادرات نفت از تنگه هرمز

طبق گزارش خبرآنلاین، «جی دی ونس» در مصاحبه‌ای که...

تبلیغات متنی