جمعه 8 آبان 1405

مترو به خاک سفید می‌رسد

طبق تفاهم‌نامه بین شهرداری تهران و بنیاد مسکن، فاز دوم پروژه مسیر توسعه شرقی خط چهار مترو تهران از شمال تقاطع بزرگراه‌های شهید سلیمانی و شهید باقری تا میدان رهبر در محله خاک سفید وارد مرحله اجرایی شد.

به موجب تفاهم‌ نامه‌ای که عصر روز سه شنبه ۲۵ بهمن بین شهرداری تهران و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی منعقد شد، فاز دوم پروژه مسیر توسعه شرقی خط چهار مترو از شمال تقاطع بزرگراه‌های شهید سلیمانی و شهید باقری تا میدان رهبر در محله خاک سفید وارد مرحله اجرایی شد. طول این مسیر پنج کیلومتر است و پنج ایستگاه را شامل خواهد شد.

اکبر نیکزاد رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در آئین انعقاد تفاهم‌نامه برای توسعه شرقی خط پنج متروی تهران با اعلام اینکه تا پایان سال عملیات اجرایی ایستگاه پروانه را تمام می‌کنیم و تحویل شهرداری تهران خواهیم داد افزود: عملیات اجرایی ادامه خط ۴ با قراردادی به مبلغ ۴۵۰۰ میلیارد تومان ظرف ۲۴ ماه آینده انجام خواهد شد.

وی هچنین خاطرنشان کرد: قدمت همکاری بنیاد مسکن با شهرداری تهران در ساخت مترو به ۱۵ سال رسیده است.

علیرضا زاکانی نیز در این مراسم، با ابراز خشنودی از انعقاد این تفاهم نامه ضمن تشکر از اقدامات بنیاد مسکن در حوزه های مختلف شهرداری تهران اظهار داشت: موضوع حمل و نقل موضوعی جدی برای مدیریت شهری است و مدیریت شهری بیشترین بخش اعتبارات سال آینده را به حمل و نقل عمومی اختصاص داده است و قطعا در حوزه حمل و نقل، ستون فقرات مترو خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، توسعه شرقی خط چهار یکی از پرتقاضاترین درخواست‌های شهروندان از مدیریت شهری پایتخت طی سال‌های اخیر بوده و پیش بینی شده در افق ۲۰ سال آینده، حدود ۲۵ درصد از کل مسافران خط چهار مترو مراجعانی باشند که از ایستگاه‌های بخش توسعه شرقی آن استفاده خواهند کرد.



منبع

آخرین اخبار

رونمایی رسمی از جانشین سن‌سیرو؛ استادیوم جنرالی از ۲۰۳۱ +عکس

ورزشگاه جدید مشترک میلان و اینتر در سن‌سیرو، با...

کتاب تخصصی تولید پروپیلن رونمایی شد

آیین رونمایی از کتاب «تولید پروپیلن (PDH)، کاربرد...

مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، یک مقام آگاه ایرانی...

۴ نماینده ایران فردا روی تشک می‌روند

به گزارش تابناک، فردا در ادامه رقابت‌های حسن یزدانی...

فضای غالب در اردوگاه آیزنکوت بیش از گذشته آماده همکاری با احزاب عربی است

به گزارش خبرآنلاین ، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش...

سخنگوی سپاه در پاسخ به سنتکام: ادعای مین‌روبی هرمز را با شواهد مستقل ثابت کنید، نه بیانیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس گزارش ایسنا، سردار...

برزیل درباره دخالت انتخاباتی شبکه منتسب به «ونس» تحقیق می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، از بخش اسپانیولی تارنمای سی‌ان‌ان، دیوان...

جدیدترین خبر درباره شرایط کمپانی پس از بستری شدن در بیمارستان

ونسان کمپانی، سرمربی بایرن مونیخ، پس از بستری شدن...

اگر هنگام بازکردن آیفون Duo صدای غیرعادی شنیدید، به گوشی فشار نیاورید

کالبدشکافی گوشی تاشوی آیفون دوئو توسط شرکت iFixit دو احتمال مهم...

مغز کودکان ۴ سال پیش از بروز علائم، خطر افسردگی و اضطراب را نشان می‌دهد

بر اساس تازه‌ترین پژوهش، سرعت بلوغ مغز کودک می‌تواند...

افشای جزییاتی از فرار نامزد مغلوب انتخابات برزیل به آمریکا

به گزارش خبرآنلاین، خبرنگار المیادین در خصوص اخبار منتشره...

تبلیغات متنی