دوشنبه 31 فروردین 1405

محرومیت ۹ ماهه غیرمنصفانه است

تیم فوتبال لیون شب گذشته در دور رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ اروپا توانست حریف خود، استوابخارست، را با نتیجه سه بر یک شکست دهد. این دیدار به شدت تحت تأثیر محرومیت شدید پائولو فونسکا، سرمربی این تیم بود. زمانی که نیکلاس تالیافیکو موفق شد گل اول لیون را به ثمر برساند، بازیکنان به سمت سرمربی رفته و به شادی پرداختند، که در این لحظه احساسات فونسکا به اوج رسیده و او بی اختیار به گریه افتاد.

فونسکا به دنبال یک درگیری با داور در بازی لیون با برست که در روز یکشنبه این هفته در هفته بیست و چهارم لیگ فرانسه برگزار شده بود، به دلیل رفتار تهدیدآمیزش به مدت نه ماه از حضور در تمامی فعالیت های ورزشی محروم شد.

در نشست خبری پس از پیروزی بر استوابخارست، فونسکا نسبت به محرومیت سنگین خود واکنش نشان داد و گفت: من کاملاً آماده هستم و هرگز تسلیم نخواهم شد. ما این شانس را داریم که درخواست تجدیدنظر کنیم تا عدالت برقرار شود. تنها یک نکته را می خواهم یادآوری کنم؛ به خاطر عذرخواهی ای که کردم، این محرومیت ۹ ماهه برایم صادر شد. من به داور توهین لفظی کردم، اما هرگز به او حمله فیزیکی نکردم. این محکومیت عادلانه نیست.

همسر فونسکا نیز از او حمایت کرد و گفت که محرومیت او بیشتر شبیه به یک «اعدام سیاسی» است. به علاوه، جان تکستور، رئیس آمریکایی لیون، نیز از سرمربی تیمش پشتیبانی کرد و در حساب اینستاگرام خود نوشت: شما بهترین گزینه برای لیون هستید. امروز در کنار شما هستم. این یک اشتباه است و عذرخواهی شما از قلبتان بود. مجازات شما بسیار سنگین است.

با و جود این، ماری بارزاک، وزیر ورزش فرانسه، از تصمیم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال این کشور در مورد محرومیت فونسکا دفاع کرده و گفت: این تصمیم کاملاً منطقی است. کمیته انضباطی به وسیله این حکم، پیامی را مبنی بر عدم تحمل تخلفات علیه داوران ارسال می کند. من از اهمیت حمایت از داوری تعریف می کنم، چرا که این موضوع واقعا ضروری است تا چنین مسائلی به وجهه فوتبال آسیب نرساند.

لیون در هفته بیست و پنجم لیگ، روز یکشنبه آینده با نیس به میدان می رود، در حالی که فونسکا به علت آغاز محرومیت نه ماهه اش، نمی تواند بر روی نیمکت تیمش بنشیند.

آخرین اخبار

کاهش 15 درصدی قیمت اوراق مسکن/ هزینه وام تا این رقم کاهش یافت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت هر...

تکذیب خبرهای منتشرشده درباره دور دوم مذاکرات در اسلام‌آباد

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایرنا، خبرهای منتشر...

ایران واجد شرایط درآمدزایی از تنگه هرمز می‌باشد

به نقل از خبرآنلاین، «مریم جمشیدی» استاد حوزه حقوق...

اهدای نشان فداکاری به خانواده سپهبد موسوی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیر سرلشکر «امیر حاتمی» فرمانده...

زمان خرید طلا فرارسید؟ – خبرآنلاین

به گزارش خبرآنلاین،نادر بذرافشان در تشریح چشم انداز بازار داخلی...

شکل‌گیری بحث‌ها بین وزرای خارجه انگلیس و پاکستان درباره مسائل منطقه‌ای

طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «ایوت کوپر» وزیر خارجه بریتانیا...

بیانیه ۴۲نماینده مجلس علیه تصمیمات راهبردی نظام؟ / این بار چه کسانی قرار است دیپلماسی را تخریب کنند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تعدادی از نمایندگان مجلس علیه دور...

گزارش تازه نیویورک تایمز از زرادخانه ایران

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روزنامه آمریکایی نیویورک...

پنالتی‌ها درخشش ال‌چولو را به سایه می‌سایند؛ سوسیداد برای سومین بار قهرمان کوپادل‌ری می‌شود

استادیوم لاکارتوخا شاهد برگزاری دیدار پایانی جام حذفی اسپانیا،...

خطیب‌زاده: هیچ یورانیوم غنی‌شده‌ای به ایالات متحده منتقل نخواهد شد

به گزارش ایسنا، «سعید خطیب‌زاده»، معاون وزیر امور خارجه...

دانشمندان هورمون طبیعی را کشف کرده‌اند که می‌تواند چاقی را معکوس کند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : دیجیاتو:...

واکنش سازمان هواپیمایی به فروش بلیت توسط برخی سایت‌ها

به گزارش خبرآنلاین،مقصود اسعدی سامانی در خصوص بازگشایی ۶...

آمریکا با جنگ ایران خود را در یک دام «خودساخته» گرفتار کرد

به گزارش خبرآنلاین، پروفسور گریگوری ای. ددیس (Gregory A....

هواشناسی: بارش باران و کاهش دما در تهران

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا: نتایج این نبرد شفاف است و ملت ایران بر تنگه هرمز تسلط دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حجت‌الاسلام «علی شیرازی»، رئیس سازمان...

استراتژیست جمهوری‌خواه: ترامپ در پیش‌چشم ما به سرنوشتش می‌رسد

به نقل از خبرآنلاین، در اپیزود اخیر پادکست «لفت...

اطلاعیه مهم سازمان هواپیمایی درباره بازگشایی فرودگاه‌های کشور/ کدام مسیرها باز شد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سازمان هواپیمایی کشوری طی اطلاعیه‌ای...

تبلیغات متنی