یکشنبه 1 شهریور 1405

مدارس اصفهان و برخی شهرستان‌های استان غیرحضوری شد

ایسنا/اصفهان مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: با توجه به تداوم پایداری جو وارونگی دما در اصفهان‌، تمامی مقاطع تحصیلی شهر اصفهان و برخی از شهرستان‌های استان فردا ۲۰ و ۲۱ آذرماه غیرحضوری اعلام شد.

منصور شیشه‌فروش ، ضمن اشاره به تداوم پایداری جو، وارونگی دما و انباشت آلاینده‌ها، اظهار کرد: براساس مصوبه کارگروه هماهنگی شرایط اضطرار آلودگی هوا، تمامی مدارس در برخی شهرستان‌های استان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۰ و ۲۱ آذرماه تعطیل و کلاس‌های درس به‌صورت غیرحضوری تشکیل می‌شود.

وی ادامه داد: تمامی مقاطع تحصیلی آموزش و پرورش در نواحی شش گانه آموزش و پرورش شهر اصفهان و مناطق آموزش و پرورش فلاورجان، پیربکران، نجف‌آباد، خمینی‌شهر، شاهین‌شهر، بُرخوار، مبارکه، باغ بهادران، زرین‌شهر و فولادشهر و نیز سجزی غیر حضوری خواهد بود.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان افزود: همچنین در این دو روز، تمامی مهدهای کودک، کلاس‌های پیش دبستانی و مدارس استثنایی در مناطق اعلام شده نیز تعطیل است. 

وی تصریح کرد: کارکنانی که بیماری زمینه‌ای دارند و مبتلا به بیماری قلبی و عروقی هستند، زنان باردار و مادران شاغلی که فرزند ابتدایی و زیر ۶ سال دارند می‌توانند با موافقت مدیر مربوطه از شرایط دورکاری و مرخصی بهره‌مند شوند.

شیشه فروش با بیان اینکه طرح محدودیت تردد خودروهای با پلاک زوج وفرد در شهر اصفهان تا پایان این هفته و از درب منزل اجرایی خواهد شد، ادامه داد: همچنین ضمن جلوگیری از تردد خودروهای دودزا و فاقد معاینه فنی، متخلفان توسط پلیس راهور اعمال قانون خواهند شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اظهار کرد: هرگونه اعمالی که به افزایش آلاینده‌های جوی منجر شود ممنوع است از جمله‌ آتش زدن بقایای گیاهی، ضایعات و زباله‌ها نیز ممنوع است و با متخلفان به‌طور جدی برخورد خواهد شد.

وی اضافه کرد: شهرداری‌ها موظف شدند نسبت به توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی در شهرها اقدام نمایند و همچنین شهرداری‌ها، بخشداری‌ها و سازمان جهاد کشاورزی نیز جهت جلوگیری از سوزاندن پسماندها، شاخ و برگ درختان و پیشگیری از آتش زدن باقی مانده مزارع اعمال نظارت نمایند.

شیشه فروش با اشاره به اینکه شرکت پخش فرآورده‌های نفتی موظف شد نسبت به توزیع سوخت پاک در جایگاه‌ها همچنان اقدام کنند، خاطرنشان کرد: اداره راهداری و سازمان اتوبوسرانی موظف شدند نسبت به جلوگیری از روشن ماندن اتوبوس‌ها و مینی‌بوس‌ها در پایانه‌های مسافرتی نظارت داشته باشند.

آخرین اخبار

دلایل تقطیع و تحریف سخنان قالیباف چه می‌تواند باشد؟

<p طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرشاد ابراهیم‌پور، یکی از...

رصد ۱۸۴ هزار انبار کالاهای اساسی در کشور و کشف ۵۹۶۵ تن کالای احتکاری

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از رصد و پایش...

هنوز زمان زیادی تا مقایسه این پرسپولیس با تیم دهه ۶۰ باقی مانده است

ناصر ابراهیمی، یکی از مربیان باسابقه تیم پرسپولیس که...

وعده‌های پزشکیان در میانه جنگ و تحریم چقدر محقق شد؟

رئیس‌جمهوری در انتخابات ۱۴۰۳ بیش از وعده‌های عدددار، بر...

از پزشک پولدار تا پزشک روزمزد؛ وقتی «رابطه پزشک و بیمار» زیر فشار اقتصادی می‌شکند

همزمان با روز پزشک، سخنگوی سازمان نظام پزشکی مطالبه...

مراکز داده قبل از ظهور هوش مصنوعی چه کاربردی داشتند؟

مراکز داده هوش مصنوعی به یکی از بحث‌برانگیزترین موضوعات...

دو مهارت ساده که می‌تواند جان فرد در حال خفگی را نجات دهد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : در...

واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به استناد مصوبه ستاد تنظیم...

رژیم صهیونیستی بار دیگر به هدف قرار دادن جنوب لبنان پرداخت

طبق گزارش خبرآنلاین، امروز شنبه، رژیم صهیونیستی دوباره اقدام...

پوتین: اوکراین حملات بی‌رحمانه‌ای انجام می‌دهد

به گزارش خبرآنلاین، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه عصر شنبه در...

حواشی طارمی پس از انتقال به الوصل به همراه عکس

مهدی طارمی، ستاره ملی‌پوش فوتبال ایران، از تیم المپیاکوس...

سیگنال همتی به بورس چه بود؟ / اظهاراتی که در تصمیم گیری سرمایه گذاران مهم خواهد بود

به گزارش خبرآنلاین، اظهارات اخیر رئیس‌ کل بانک مرکزی مبنی...

شواهد جدید، باورهای رایج درباره دورکاری را به چالش می‌کشد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : با...

پذیرش پژوهشگران پسادکتری تقاضامحور در ۱۲ دانشگاه و مرکز پژوهشی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی،...

وال استریت ژورنال: درگیری ایران، مشروعیت ترامپ را مورد تردید قرار داده است

به نقل از خبرآنلاین، روزنامه وال استریت ژورنال در...

آسمان تاریک؛ فرصتی برای رونق اقتصاد دانش‌بنیان گردشگری

 دبیر میز تخصصی گردشگری کویر و نجوم خراسان رضوی،...

تبلیغات متنی