چهارشنبه 22 مهر 1405

مدارس اصفهان و برخی شهرستان‌های استان غیرحضوری شد

ایسنا/اصفهان مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: با توجه به تداوم پایداری جو وارونگی دما در اصفهان‌، تمامی مقاطع تحصیلی شهر اصفهان و برخی از شهرستان‌های استان فردا ۲۰ و ۲۱ آذرماه غیرحضوری اعلام شد.

منصور شیشه‌فروش ، ضمن اشاره به تداوم پایداری جو، وارونگی دما و انباشت آلاینده‌ها، اظهار کرد: براساس مصوبه کارگروه هماهنگی شرایط اضطرار آلودگی هوا، تمامی مدارس در برخی شهرستان‌های استان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۰ و ۲۱ آذرماه تعطیل و کلاس‌های درس به‌صورت غیرحضوری تشکیل می‌شود.

وی ادامه داد: تمامی مقاطع تحصیلی آموزش و پرورش در نواحی شش گانه آموزش و پرورش شهر اصفهان و مناطق آموزش و پرورش فلاورجان، پیربکران، نجف‌آباد، خمینی‌شهر، شاهین‌شهر، بُرخوار، مبارکه، باغ بهادران، زرین‌شهر و فولادشهر و نیز سجزی غیر حضوری خواهد بود.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان افزود: همچنین در این دو روز، تمامی مهدهای کودک، کلاس‌های پیش دبستانی و مدارس استثنایی در مناطق اعلام شده نیز تعطیل است. 

وی تصریح کرد: کارکنانی که بیماری زمینه‌ای دارند و مبتلا به بیماری قلبی و عروقی هستند، زنان باردار و مادران شاغلی که فرزند ابتدایی و زیر ۶ سال دارند می‌توانند با موافقت مدیر مربوطه از شرایط دورکاری و مرخصی بهره‌مند شوند.

شیشه فروش با بیان اینکه طرح محدودیت تردد خودروهای با پلاک زوج وفرد در شهر اصفهان تا پایان این هفته و از درب منزل اجرایی خواهد شد، ادامه داد: همچنین ضمن جلوگیری از تردد خودروهای دودزا و فاقد معاینه فنی، متخلفان توسط پلیس راهور اعمال قانون خواهند شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اظهار کرد: هرگونه اعمالی که به افزایش آلاینده‌های جوی منجر شود ممنوع است از جمله‌ آتش زدن بقایای گیاهی، ضایعات و زباله‌ها نیز ممنوع است و با متخلفان به‌طور جدی برخورد خواهد شد.

وی اضافه کرد: شهرداری‌ها موظف شدند نسبت به توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی در شهرها اقدام نمایند و همچنین شهرداری‌ها، بخشداری‌ها و سازمان جهاد کشاورزی نیز جهت جلوگیری از سوزاندن پسماندها، شاخ و برگ درختان و پیشگیری از آتش زدن باقی مانده مزارع اعمال نظارت نمایند.

شیشه فروش با اشاره به اینکه شرکت پخش فرآورده‌های نفتی موظف شد نسبت به توزیع سوخت پاک در جایگاه‌ها همچنان اقدام کنند، خاطرنشان کرد: اداره راهداری و سازمان اتوبوسرانی موظف شدند نسبت به جلوگیری از روشن ماندن اتوبوس‌ها و مینی‌بوس‌ها در پایانه‌های مسافرتی نظارت داشته باشند.

آخرین اخبار

نتانیاهو: نگران انتخابات هستم – خبرآنلاین

به گزارش خبرآنلاین، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه...

وقتی هکرها یخچال‌ها را به کوره تبدیل کردند؛ حمله سایبری بی‌سابقه در فرانسه

هکرها طی یک حمله سایبری گسترده، سامانه‌های کنترل یخچال...

تاثیر تخمه کدو در تنظیم فشارخون

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

رییس سازمان انرژی اتمی ایران: ظرفیت علمی و فناورانه ایرانیان بی‌انتهاست

به گزارش خبرآنلاین، محمد اسلامی در آیین گرامیداشت روز...

ویدیو/ ابطحی: گاهی قوانینی وضع می‌شود که همه می‌دانند قابل‌اجرا نیست

فعال سیاسی اصلاح‌طلب در تبیین نسبت قانون‌گذاری با حقوق...

عقب‌نشینی نفت در اوج التهاب / برنت به کانال ۱۰۵ دلار رسید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بهای معاملات آتی نفت خام...

اورژانس تهران: قطع سامانه تلفنی ۱۱۵؛ شماره‌های جایگزین اعلام شدند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

ترامپ: دوست دارم برای سومین دوره رئیس‌جمهور آمریکا شوم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : فارس:...

پرسپولیسی‌ها این بار سراغ الغرافه رفتند؛ ماجرای آسانی همچنان ادامه دارد!

برد استقلال مقابل الغرافه در قطر، علاوه بر ثبت...

تشریح حملات دشمن به مراکز درمان و بازپروری اعتیاد در ایران

مدیرکل دفتر روابط بین‌الملل ستاد مبارزه با موادمخدر، در...

تبلیغات آنلاین؛ بازار ۳۲ همتی که پس از هر بحران زنده شد

سال ۱۴۰۴ برای بازار تبلیغات دیجیتال ایران سالی نبود...

کشت شاهدانه صنعتی و شقایق ایرانی با شرایط تحت کنترل مجاز شد

مدیرکل حقوقی و امور مجلس ستاد مبارزه با موادمخدر،...

تبلیغات متنی