جمعه 8 آبان 1405

مردم از مراجعه حضوری پرهیز کنند

علی مهری در گفت‌و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: برای دهک‌های اول تا سوم واریزی یارانه به ازای هر نفر ۴۰۰ هزار تومان بوده و دهک چهار تا ۹ مبلغ واریزی ۳۰۰ هزار تومان به ازای هر فرد است.

وی علت پرداخت کمتر از این مبلغ را به حساب سرپرستان خانوار کسر مبلغ بازپرداخت تسهیلات دوران کرونایی اعلام کرد و گفت: خانوارهایی که در ایام کرونا مبلغ یک میلیون تومان تسهیلات دریافت کردند اقساط ۲ ماه آنها از پرداختی یارانه کسر شده است.

معاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل به روزرسانی سامانه حمایت را در روزهای اخیر یادآور شد و تصریح کرد: علت کندی فعالیت این سامانه حجم بالای مراجعاتی است که در روزهای اخیر به این سایت انجام شده و در مهلت سه ماهه افراد معترض می‌توانند با مراجعه به این سایت ثبت اعتراض خود را انجام دهند.

مهری افزود: دهک‌بندی خانوارها در اختیار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نبوده و این امر بر اساس منابع درآمدی خانوارها شامل مبلغ حقوق و مزایای، خودرو، سفرهای خارجی و… بوده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در صورت ثبت اعتراض در این سامانه رسیدگی و اعلام نظر در کوتاه‌ترین زمان انجام خواهد شد و امیدواریم سرپرستان خانوارها بدون مراجعه حضوری به ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی با ثبت شماره ملی و شماره حساب مبلغ واریزی یارانه اعتراض خود را به دهک‌بندی و واریز نشدن مبلغ یارانه اعلام کنند.

مهری اضافه کرد: با توجه به اینکه سامانه حمایت با بند مرکزی و ثبت احوال لینک شده، ثبت اطلاعات نوزادان در کوتاه‌ترین زمان انجام شده و واریزی مبلغ در زمان مقرر انجام می‌شود.

وی بیان کرد: اگر برخی خانوارها نیازمند تفکیک مبلغ یارانه به دلیل ازدواج و یا طلاق هستند، باید به پلیس بعلاوه ۱۰ مراجعه کرده و ثبت اطلاعات را انجام دهند.

مهری در مورد نحوه مراجعه جاماندگان یارانه نیز ادامه داد: از طریق سازمان هدفمندی یارانه سامانه جدید در حال طراحی است و در هفته‌های آینده از طریق این سامانه امکان ثبت اطلاعات جدید برای جاماندگان وجود خواهد داشت.

وی با بیان اینکه از طریق وزارت رفاه هیچ‌گونه پیامکی مبنی بر مراجعه به سامانه خاص انجام نشده است، اظهار کرد: خود سرپرست خانوارها باید با مراجعه به سامانه حمایت ثبت اطلاعات خود را به همراه اعتراض انجام داده و در بخش بازبینی درخواست خود را ارائه کنند.

مهری تصریح کرد: علاوه بر سامانه حمایت، ۲ سامانه تلفنی ۰۲۱۶۳۶۹ و ۰۹۲۰۰۶۳۶۹ آماده پاسخگویی به سوالات خانوارهاست.

معاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل گفت: بیش از ۹۰ درصد جمعیت کشور مشمول دریافت یارانه هستند و تنها دهک ۱۰ از دریافت این یارانه محروم شدند و دولت حمایت‌های لازم را از این خانوارها در ابعاد مختلف انجام می‌دهد.

آخرین اخبار

مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، یک مقام آگاه ایرانی...

۴ نماینده ایران فردا روی تشک می‌روند

به گزارش تابناک، فردا در ادامه رقابت‌های حسن یزدانی...

فضای غالب در اردوگاه آیزنکوت بیش از گذشته آماده همکاری با احزاب عربی است

به گزارش خبرآنلاین ، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش...

سخنگوی سپاه در پاسخ به سنتکام: ادعای مین‌روبی هرمز را با شواهد مستقل ثابت کنید، نه بیانیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس گزارش ایسنا، سردار...

برزیل درباره دخالت انتخاباتی شبکه منتسب به «ونس» تحقیق می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، از بخش اسپانیولی تارنمای سی‌ان‌ان، دیوان...

جدیدترین خبر درباره شرایط کمپانی پس از بستری شدن در بیمارستان

ونسان کمپانی، سرمربی بایرن مونیخ، پس از بستری شدن...

اگر هنگام بازکردن آیفون Duo صدای غیرعادی شنیدید، به گوشی فشار نیاورید

کالبدشکافی گوشی تاشوی آیفون دوئو توسط شرکت iFixit دو احتمال مهم...

مغز کودکان ۴ سال پیش از بروز علائم، خطر افسردگی و اضطراب را نشان می‌دهد

بر اساس تازه‌ترین پژوهش، سرعت بلوغ مغز کودک می‌تواند...

افشای جزییاتی از فرار نامزد مغلوب انتخابات برزیل به آمریکا

به گزارش خبرآنلاین، خبرنگار المیادین در خصوص اخبار منتشره...

همه پرسش‌ها درباره نتانیاهو

انتخابات اخیر اسرائیل در حالی بدون پیروز قاطع...

سندرز: ترامپ خطرناک‌ترین رئیس‌جمهور تاریخ است

به گزارش خبرآنلاین، برنی سندرز، سناتور مستقل ایالت ورمونت...

قیمت سکه امروز ۶ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه امامی ۲۶۸ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

نایب‌رئیس کمیسیون انرژی مجلس: گاز کمتر مصرف کنید پول نقد بگیرید!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرهاد شهرکی، نایب رئیس کمیسیون...

تبلیغات متنی