مرگ دلخراش مرد ۶۳ ساله نیشابوری



سرهنگ حسین احمدی با اشاره به حادثه مرگ دلخراش مرد نیشابوری در برخورد با قطار، اظهار کرد: متأسفانه در این حادثه تلخ شاهد مرگ یک شهروند بودیم به طوری که برخورد قطار با مرد ۶۳ ساله جان شهروند نیشابوری را گرفت.  در پی تماس تلفنی با مرکز پلیسی ۱۱۰ مبنی بر برخورد قطار بامردی در محدوده شهر نیشابور بلافاصله مأموران انتظامی کلانتری راه‌آهن به محل اعزام شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور اظهار کرد: پس از حضور مأموران در محل حادثه و بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد قطار مسافربری با مردی ۶۳ ساله برخورد و متأسفانه در اثر شدت جراحات وارده در دم فوت کرده است.

وی با بیان اینکه دلیل دقیق حادثه از سوی کارشناسان در دست بررسی است، عنوان کرد: از تمام ساکنان اطراف ریل خواست از تردد در مسیر ریلی راه‌آهن خودداری کنند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا