ایسنا/خوزستان رییس اداره امور عشایر شهرستان گتوند اعلام کرد که مسیرهای عشایری واقع در منطقه بن پره کیارس در حال حاضر در حال بهبود و تقویت ایمنی هستند.
محمد کاظمی در مصاحبهای با خبرنگار ایسنا بیان داشت که با تلاشهای انجامشده توسط اداره عشایر، ۵۰ کیلومتر از مسیرهای عشایری این منطقه در حال حاضر در حال ترمیم و ایمنسازی میباشند.
وی اضافه کرد: این ترمیم و ایمنسازی مسیرها که از هفته گذشته آغاز گردیده، تسهیلکننده عبور و مرور برای ۵۰ خانواده عشایری خواهد بود.
کاظمی همچنین خاطرنشان کرد که تامین اعتبار این پروژه از محل اعتبارات ارزش افزوده اداره کل امور عشایر استان صورت گرفته است.
وی یادآور شد: با توجه به شرایط جوی مناسب، استان خوزستان از نظر قشلاقی، به عنوان محلی ایدهآل برای عشایر شناخته میشود و شهرستان گتوند نیز به عنوان یکی از شهرهای دارای جمعیت بالای عشایر در فصل قشلاق به شمار میآید.
