یکشنبه 3 آبان 1405

معصومی: دیپلماسی منطقه‌ای، کلیدی اساسی برای حفظ امنیت در منطقه می‌باشد

یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اشاره به سفرهای اخیر مقامات جمهوری اسلامی ایران به کشورهای همسایه بیان کرد: دیپلماسی منطقه‌ای ابزار حیاتی برای دستیابی به همبستگی و تعامل میان کشورهای اسلامی در راستای مواجهه با تهدیدات مشترک و تأمین امنیت در منطقه محسوب می‌شود.

سید کریم معصومی، نماینده مردم فومن و شفت و عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، به سفرهای اخیر روسای جمهور و مجلس و همچنین وزیر امور خارجه به کشورهای همسایه و تأکید آنها بر ضرورت محکومیت اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی اشاره کرد و اظهار داشت: «استفاده از دیپلماسی منطقه‌ای به عنوان یک ابزار استراتژیک و کلیدی برای رویارویی با تهدیدات همگانی و ایجاد همبستگی میان کشورهای مسلمان اهمیت زیادی دارد.» او تصریح کرد: یکی از اهداف عمده این دیپلماسی، اعتراض به جنایات اسرائیل علیه ساکنان فلسطین، لبنان و دیگر کشورهای منطقه است و ایجاد همگرایی میان کشورهای مسلمان و اتخاذ مواضع مشترک در مقابل سیاست‌های تهاجمی رژیم صهیونیستی، می‌تواند جبهه‌ای واحد و قدرتمند در برابر تهدیدات این رژیم تشکیل دهد.

او افزود: محکومیت رسمی جنایات اسرائیل در مجامع بین‌المللی از طرف کشورهای اسلامی و برگزاری نشست‌های مشترک برای هم‌افزایی مواضع، نه‌تنها فشار سیاسی بر اسرائیل را افزایش می‌دهد، بلکه می‌تواند صدای مردم مظلوم فلسطین را به گوش جهانیان برساند و حمایت از حقوق آنها را تقویت کند. این‌گونه اقدامات دیپلماتیک می‌تواند پشتیبانی‌های بین‌المللی از ملت فلسطین را گسترش داده و از سوی دیگر، سیاست‌های تهاجمی اسرائیل را محدود کند.

این نماینده مجلس در پایان به ظرفیت‌های دیپلماسی برای ایجاد توافق و اجماع میان کشورهای منطقه اشاره کرد و افزود: به طور کلی، دیپلماسی منطقه‌ای ابزاری حیاتی برای دستیابی به همبستگی و تعامل میان کشورهای اسلامی به‌منظور مواجهه با تهدیدات مشترک و تأمین امنیت در منطقه است.

آخرین اخبار

مراقب مسمومیت کودکان باشید؛ از گیاهان آپارتمانی تا دهان شویه

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

هشدار نارنجی هواشناسی در ۴ استان از فردا

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایرنا:...

سردار محبی: به کوچکترین اشتباه دشمن پاسخ چند برابری خواهیم داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ سردار «حسین محبی»...

نظرات کاربران فلای تودی درباره پرواز با آوا ایر

برای انتخاب یک پرواز، قیمت و ساعت حرکت...

خطرناک‌ترین میراث ترامپ؛ پایان غرب و جهان ۳ بخشی

به گزارش خبرآنلاین، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در دو...

نتانیاهو از «غافلگیری بسیار بزرگ» برای تشکیلات خودگردان فلسطین خبر داد

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روزنامه الدستور، بنیامین...

معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی کشور نباید صرفاً در حد شعار باقی بماند

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به «نذر وقت»، گفت:...

نگاهداری:‌ چرا قیمت مسکن نجومی شد؟

رئیس مرکز پژوهش های مجلس، با تاکید بر اینکه...

تاب‌آوری شبکه ارتباطی کشور در سایه تقویت سکوهای داخلی

در شرایط بحرانی نظیر جنگ، سکوهای داخلی از یک...

ترمیم دی‌ان‌ای در بدن؛ امید تازه برای درمان یک بیماری ژنتیکی نادر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، محققان...

علیرضا بیرانوند سرباز فجرسپاسی شد

علیرضا بیرانوند از اول آبان‌ماه به طور رسمی راهی...

منبع عراقی: الزیدی با الشرع تماس‌های محرمانه داشته است

به گزارش خبرآنلاین، خبرگزاری المعلومه به نقل از یک...

در روش تازه خرید بنزین پیش از سوخت‌گیری یک مرحله «احراز هویت» اضافه شده است

به گزارش خبرآنلاین،روند سوخت‌گیری با کارت اضطراری در شماری...

کاتس: ایران و اخوان المسلمین در پی حمله به اسرائیل هستند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی...

رئیس شورای اروپا: کانال دیپلماتیک غیررسمی با روسیه همچنان باز است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کاستا در مصاحبه با نشریه...

تبلیغات متنی