چهارشنبه 22 مهر 1405

مهران مدیری را نمی‌بخشم

“`html

گیتی معینی، بازیگری که هم‌اکنون فیلم «قیف» را در سینماها دارد، در خصوص مهران مدیری و رضا عطاران اظهار کرد که هر دوی آن‌ها از استعدادهای بااخلاق عرصه بازیگری به شمار می‌روند. با این حال، او به دلیل حذف نامش از پروژه سریال «در حاشیه» توسط مهران مدیری هنوز نتوانسته است او را ببخشد.

این بازیگر تصریح کرد که رضا عطاران در تمامی پروژه‌هایی که تا کنون با او همکاری داشته، خودش مرا به عنوان بازیگر به کارگردان پیشنهاد کرده است. او همچنین من را برای ایفای نقش در فیلم قیف دعوت کرده و من از فرصت همکاری با او بسیار خوشنود هستم.

معینی در ادامه گفت که اخلاق در حرفه‌اش برای او در اولویت اول قرار دارد و دستمزد تنها در رتبه دوم اهمیت است. او به لحظات پربار خود بر این باور است که می‌تواند با کارگردانان بااخلاق کار کند و نمی‌خواهد تنها با تعداد محدودی از کارگردانان همکاری کند. به ویژه وقتی با عطاران یا مدیری کار می‌کند، او در مورد دستمزدها نگرانی ندارد و بیشتر برایش اهمیت دارد که با چه کسی کار می‌کند و چه انرژی‌ای از آن برخوردار می‌شود.

وی همچنین در خصوص نسبت به ارقام دستمزدها در سینمای ایران گفت: ادعای این‌که دستمزد بازیگران بسیار بالا است، تصوری است که در ذهن مردم شکل گرفته است؛ واقعیت این است که دستمزدها آنطور که تصور می‌شود، تا این حد هم بالا نیست.

بازیگر فیلم «قیف» اضافه کرد: بسیاری از هنرمندان از کارگردان یا تهیه‌کننده درخواست می‌کنند که ۲ الی ۳ برابر مبلغ قرارداد را برایشان درج کنند تا رتبه و اعتبارشان افزایش یابد. این یک رمز و راز در این حرفه است؛ اما بازیگران جوان نسبت به این کار تمایل بیشتری دارند، حال آنکه من دیگر به این شیوه اقدام نمی‌کنم و این کار برای من مناسب نیست. من به همکاری با کارگردانان صاحب‌سبک و خلاق اولویت می‌دهم و بیشتر به صداقت و راستگویی در این حرفه بها می‌دهم.

او درباره همکاری‌اش در فیلم «ابلق» و ماجرای از دست‌دادن سیمرغ توضیح داد: آرزو می‌کنم که دوباره با خانم آبیار کار کنم. در «ابلق» حقم نادیده گرفته شد، چرا که دو بار به بیمارستان رفتم و پایم را شکستم. در لوکیشنی که کار می‌کردیم، تعدادی افراد خلافکار وجود داشتند که در تلاش بودند کار را برهم بزنند و در نهایت پایم دچار آسیب شد. من معمولاً با کمترین دستمزدها به همکاری می‌پردازم و بعضی اوقات، این دوستی‌ها مرا به حماقت می‌کشاند. با مدرک لیسانس از تهران چرا باید بیکار بمانم؟

معینی سیمرغ برای ایفای نقش در «ابلق» را شایسته خود دانست و ادامه داد: دیگر بازیگران ممکن است به دلایل مختلف این تجربه را داشته باشند، اما من با توجه به بالا رفتن سنم نمی‌توانم دیگر چنین نقشی را بازی کنم. واضح است که چرا سیمرغ به من تعلق نگرفت و از کجا نشأت گرفت، اما سکوت من به دلیل اعتماد به خداوند بود. همسر خانم آبیار می‌گفت: خانم، سیمرغ شما مبارک، پس چرا ناگهان وضعیت تغییر کرد و سیمرغ مرا گرفتند؟

این بازیگر با تاکید بر اینکه هیچ‌وقت حق واقعی‌اش را دریافت نکرده است، گفت: اکثر اوقات با کمترین دستمزدها قرارداد بسته‌ام و دوستی‌ها در بسیاری از موارد، منجر به حماقت من شده است. بسیاری از افراد انصاف نداشته‌اند و من هیچ وقت از دوستیافتن خود به نفعم بهره‌مند نشدم. با مدرک دانشگاه تهران چرا باید در خانه بمانم؟

حمید لبخنده تنها شخصی بود که نقش اصلی به من پیشنهاد داد

معینی درباره تنها پیشنهاد نقش اصلی که در دهه ۷۰ به او داده شده بود، گفت: به دلیل اصولی که دارم، یک بار نقش اصلی در یک فیلم به من داده شد که نپذیرفتم. اولین و آخرین نقش اصلی که به من پیشنهاد شد، مربوط به فیلمی به کارگردانی آقای لبخنده بود که جای من شخص دیگری در آن بازی کرد. این فیلم داستانی دارد که در آن بازیگر نقش اصلی باردار می‌شود و در مزرعه زایمان می‌کند. از آنجا که اصول و ارزش‌های خانوادگی من اجازه نمی‌دهد هر نقشی را بپذیرم، از قبول آن نقش خودداری کردم. نمی‌خواستم سکانس‌هایی که به اصالت من آسیب می‌زنند، در «قیف» بازی کنم، اما به خاطر دوستی‌ام با آقای عطاران، این نقش را پذیرفتم.

بازیگر فیلم «قیف» ادامه داد: در برخی از بخش‌های فیلم «قیف»، به دلیل حیثیت خانوادگی‌ام به بستگانم نگفتم که فیلم را ببینند. نمی‌خواستم سکانس‌هایی که ممکن است به اصالت من آسیب برساند را بازی کنم، اما به خاطر دوستی‌ام با آقای عطاران، آن را پذیرفتم.

این بازیگر درباره حضور در جوکر بانوان گفت: هر کسی مرا می‌بیند، فکر می‌کند که ناهید مسلمی هستم، در حالی که به نظر خودم شباهتی با ایشان ندارم. من انسانی صادق هستم و می‌گویم که من نیستم؛ به هر حال برای حضور در جوکر بانوان به من پیشنهادی نشده است.

از هومن سیدی گلایه دارم

بازیگر فصل نخست فیلم گشت ارشاد با ابراز تمایل برای کار کردن با بسیاری از کارگردان‌ها، توضیح داد: یکی از آرزوهایم این است که با سعید سهیلی کار کنم، اما او مرا لایق نمی‌داند. از پس از گشت ارشاد ۱، فرصت دیگری برای همکاری با او به وجود نیامد. همچنین آرزو دارم با ابراهیم حاتمی‌کیا همکاری داشته باشم. من به تمامی کارگردان‌ها احترام می‌گذارم و اگر بخواهم نکته‌ای را گفته یا انتقادی وارد کنم، حتماً به خودشان می‌گویم.

او افزود: بعد از وفات مرحوم ناصر گیتی‌جاه، دیگر پیشنهاد حضور در گشت ارشاد به من ارائه نشد؛ احتمالاً آقای سهیلی تصور کرده‌اند که، چون بازیگری که نقش پدر حمید فرخ‌نژاد را برعهده داشت، درگذشته، دیگر نیازی به مادر هم نیست!

معینی همچنین با اشاره به اینکه چرا هنرمندان باید بیکار بمانند، از برخی کارگردان‌ها گلایه کرد و گفت: انتقادی به هومن سیدی داشته‌ام که چرا با وجود اینکه می‌دانید بچه‌های ما بیکار هستند، از میان بازیگران خودمان کسی را انتخاب نمی‌کنید؟ چرا افرادی که در خیابان‌ها خوابیده و دچار اعتیاد هستند را به کار می‌گیرید؟ این نه تنها هنر را زیر سوال نمی‌برد، بلکه نگران‌کننده است. ما نسبت به این موضوع گلایه داشتیم. مردم از کارگردان‌ها تأثیر می‌پذیرند؛ اگر کارگردانی برای خود ارزش قائل است، باید به انتخاب‌هایش در ایفای نقش دقت کند.

“`

آخرین اخبار

جزییات تازه از رفع مسدودی گوشی تلفن همراه مسدود شده

به گزارش خبرآنلاین،فرشید شمشیری، عضو پیشین کمیسیون موبایل اتاق...

واکنش سفارت ایران به طرح اتهامات علیه کشورمان در مساله حجاب از سوی یک نهاد آذربایجانی

به گزارش خبرآنلاین، سفارت جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان...

۶ محقق پژوهشگاه رویان در فهرست دو درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه رویان...

استند لمسی چیست؟ بررسی انواع، کاربردها و مزایا

اگر بخواهیم به این سؤال که استند لمسی چیست...

هیچ متهمی را نباید بلاوجه بازداشت کرد

به گزارش آفتاب نیوز، به نقل...

هزینه جلسات روانشناسی در سال ۱۴۰۵ در آذربایجان شرقی چقدر شده است؟

وقتی صحبت از هزینه جلسات روانشناسی میشود، اولین چیزی...

چرا پلاک‌گذاری خودروهای وارداتی ایرانیان مقیم خارج متوقف شد؟

با ادامه انتقادات مربوط به منشا ارز و ابهامات...

هشدار صندوق بین‌المللی پول نسبت به تداوم شرایط جنگی / رشد اقتصادی جهان به چه رقمی می‌رسد؟

 به گزارش خبرگزاری خبرانلاین، رویترز نوشت: صندوق بین‌المللی پول...

خدمات رایگان درمان سرطان به دهک‌های پایین در پژوهشگاه جهاد دانشگاهی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جهاددانشگاهی، دکتر...

مقابله با استارلینک ادامه همان مسیر توقیف کاست و جمع‌آوری دیش است

مواجهه با فناوری‌های ارتباطی در کشور بارها با محدودیت...

سوزش چشم هنگام کار با گوشی؛ علت چیست و چطور آن را برطرف کنیم؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : اگر...

زمان ثبت‌نام کالابرگ جدید بر اساس کد ملی اعلام شد

رئیس سازمان فناوری اطلاعات اعلام کرد: مهلت خوداظهاری برای...

ثبت رکورد تاریخی ایران با ۱۸ طلا در المپیادهای علمی جهانی

رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان از کسب ۱۸ مدال طلا...

توروالدز و هوش مصنوعی؛ ۱۸ بار بوت برای یک خط کد

لینوس توروالدز، بنیان‌گذار و نگهدارنده اصلی هسته لینوکس، برای...

نتانیاهو: نگران انتخابات هستم – خبرآنلاین

به گزارش خبرآنلاین، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه...

وقتی هکرها یخچال‌ها را به کوره تبدیل کردند؛ حمله سایبری بی‌سابقه در فرانسه

هکرها طی یک حمله سایبری گسترده، سامانه‌های کنترل یخچال...

تبلیغات متنی