سرمربی سپاهان اظهار کرده که برای تیم ملی ایران آرزوی موفقیت دارد، اما همچنین از فدراسیون فوتبال انتظار حمایت دارد.
ژوزه مورایس، سرمربی تیم فوتبال سپاهان، پس از بازی تدارکاتی مقابل الاهلی قطر و به پایان رسیدن اردوی سپاهان، اعلام کرد: این اردوی بسیار خوبی بود. هدف ما از برگزاری این اردو، فراهم آوردن شرایط بازی با کیفیت در محیطی مطلوب بود که متأسفانه در ایران این امکان فراهم نبود.
در خصوص پیوستن اعرابی به سپاهان، او گفت: وی یک بازیکن ایرانی است که به جمع ما ملحق شده است؛ یک وینگر با سرعت و تکنیک بالا و قابلیتهای دریبلزنی که از آن بهرهمند شدیم. انتظار نداشته باشید که او به سرعت به سطح ایدهآل برسد چرا که از تیم دیگری به اینجا آمده و فشار در تیم ما بالاتر است.
مربی سپاهان با اشاره به بازیکنان الهلال که بعد از حذف عربستان به اردو ملحق شدند، افزود: ما ۵ بازیکن را در دسترس نداریم و تیم ملی همچنان در حال رقابتهای جام ملتها است که این خبر خوبی است. امیدواریم تیم ملی تا فینال پیش برود؛ ما از تیم ملی حمایت میکنیم اما انتظار داریم که در لیگ قهرمانان آسیا نیز حمایت لازم از ما صورت گیرد. بازیکنان الهلال نسبت به بازگشت خود حسرت دارند، اما ما خوشحالیم که تیم ملی در این مسابقات حضور دارد.
مورایس در مورد تیم ملی اظهار داشت: زمان اردو با برگزاری جام ملتها مصادف شد. تیم ملی کیفیت خوبی را به نمایش گذاشت و به نظرم بازی خوبی را در برابر ژاپن انجام خواهند داد، هرچند این مسابقه آسان نخواهد بود.
