سرمربی تیم استقلال به مدیران این باشگاه مهلتی ۱۰ روزه داده است تا تمام مطالبات و دیرکردهای قراردادش را پرداخت کنند در غیر این صورت به فیفا شکایت خواهد کرد.
پیستو موسیمانه، سرمربی اهل آفریقای جنوبی، اخیراً قرارداد خود را با استقلال به حالت فسخ درآورده و پس از آنارضایتش به ایران را ترک کرد. وی به مدیران تیم ۱۰ روز زمان داده است تا تمامی مطالبات مالی خود به علاوه سود تأخیر را دریافت کنند و در صورت عدم محقق شدن این موارد، اقدام به شکایت در فیفا خواهد کرد.
گزارش ها نشان می دهد که مدیران باشگاه در حال تلاش مضاعف برای تسویه پرداختی های مربی هستند. اکنون باید دید آیا موسیمانه و تیمش نظر خود را تغییر داده و به فعالیت خود در ایران ادامه خواهند داد یا خیر.
سایت centralnews در تحلیل خود درباره فسخ قرارداد موسیمانه با استقلال به نکات مهمی اشاره کرده است.
واکنش باشگاه استقلال و اقدامات آتی
مدیران باشگاه استقلال به رهبری علی نظری جویباری از مشکلات مالی موجود خبر داده اند، اما در بازه زمانی تعیین شده نتوانستند راه حل مشخصی ارائه دهند. موسیمانه و کادرش اگرچه در جلسات تمرینی حضور داشتند، اما نتوانستند به نتیجه ای برای حل اختلافات مالی دست یابند و در نتیجه، تصمیم به فسخ قرارداد گرفتند.
بیانیه رسمی تیم حقوقی موسیمانه
مشاوران حقوقی این سرمربی بر اهمیت التزام و حرفه ای بودن باشگاه استقلال در این مورد تأکید کردند. در این بیانیه ذکر شده است که به این باشگاه فرصت ۱۰ روزه ای داده می شود تا تمامی مطالبات و سود تأخیر خود را وصول کند، در غیر این صورت به سرعت به مراجع قضایی فیفا شکایت خواهد شد.
تصمیم موسیمانه و تیمش برای جلب نظر فیفا نشان دهنده جدیت آنها در این موضوع است.
تأثیر بر استقلال
در زمان خروج موسیمانه، استقلال در رده یازدهم جدول لیگ قرار داشت. جدایی ناگهانی او به مشکلات بزرگی برای باشگاه منجر می شود و تیم استقلال در نخستین دیدار بدون وی با استقلال خوزستان روبرو خواهد شد.
